Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Valentin nap

 2021.02.15. 05:33

Ismerkedem. Egy csopiban ismertem meg.... és az már egy jó pont mindenképp, hogy JÁR ÖNISMERETBE, ÚGY AHOGY ÉN!!!! 
Ráadásul a csopiban szembesül minden ROSSZAL, mi ugyebár vagyok... és hát tegnap... jajj!!!! 

Nem találkoztunk MÉG személyesen, mert a csopi is zoomon megy... bár én már be vagyok oltva, egyenlőre tartózkodom a személyes találkozástól. Egyrészt azért, mert nem futok felesleges köröket, a csopiban előbb-utóbb kiderül, hogy passzolunk-e, másrészt nagyon elfoglalt vagyok, nem fér bele az időmbe, mert ha nagy ritkán nem csak hajnalban vagyok itthon, akkor igényem van MAGAMRA. 

Ő ezt megérti... tényleg van már önismerete és fejleszti magát ő is és MEGÉRTŐ. 

Amúgy viberezünk és tegnap volt Valentin nap és meglepett egy számmal... és bumm!!!! Most analizálom magam, hogy szentimentalizmus kerített-e hatalmába vagy mi a fasz? 

Meg is írtam neki ŐSZINTÉN, hogy még 1 jó pont azért, mert ÉN IS IMÁDOM A VAD FRUTTIKAT, de sajnos feltépett egy épp csak varrosodott sebet, ami lehet, hogy meg sem gyógyult... MÉG NEM TUDOM. 

Gondolhatod... persze, hogy   A KIBASZOTT SVÁB jött elő!!!!! Hogy REMÉLEM, HOGY VAN SZERETŐJE ÉS NEM CSAK LEGÓZIK, mert jó dolog az, meg az INFLUENCERKEDÉS IS, de ha nem basz olyanokat, mint MI (ő meg én anno), AKKOR BIZONY BOLDOGTALAN A CSÁVÓ!!!!!! Vagy legalábbis nagyon-nagy hiányokkal él, ami SAJNÁLATOS. 

Ő már nyilvánvalóan nem olvas engem és már hetek óta én sem nézem direktben a legóit. Csak akkor látom, hogy még "szabadlábon van", amikor az MKKP megosztja egy-egy legóját. Azt hiszem azonban továbbra is, hogy sajnos hazudott nekem, nincs semmiféle ügy és nem lebeg börtön a feje felett, mert ha ez igaz lenne, AKKOR KB. IDIÓTA, hogy ÍGY VÁGJA MAGA ALATT A FÁT. Persze, lehet, hogy neki már mindegy... ki tudja????? VELEM SOSEM OSZTOTT MEG SEMMIT. De ha az én párom lett volna, én biztos azt tanácsoltam volna, hogy inkább bassza a picsám naponta 3x, de ne álljon bele a politikába, még legózás szintjén sem. KURVÁRA REMÉLEM, HOGY KÚR VALAKIT A RAJONGÓI KÖZÜL, mert  ha csak a legó van neki... az SZÁNALMAS ÉS FÁJDALMAS!!!! 

Remélem, hogy BOLDOG VALAMI NŐI SZERETŐ MELLETT a HUGIVAL ÉLVE,  már nem zavar, nem idegesít... és BÍZOM ABBAN, HOGY KIVÁLASZTOTTA AZT A SZERETŐT, AKIVEL OLYAN MINŐSÉGI SZEXBEN VAN RÉSZE, MINT AMIK ITT LEÍRÁSRA KERÜLTEK. 

KÍVÁNOM, HOGY ANNAK A MÁSIKNAK A FÜLÉBE IS FESZTELENÜL MONDJA, HOGY "SZÉT AKAROM BASZNI A PINÁDAT!" ÉS társaik.... LEGYEN ÍGY, LEGYEN ÍGY, még akkor is, ha nem megy sosem börtönbe, mert hazugság volt az egész... 

De nagyon-nagyon mélyen fájni kezdett a szívem, amikor a srác (még nem tudtam elnevezni Őt, szex sem volt vele, az igazi nevét meg nem akarom leírni) PONT EZT A SZÁMOT KÜLDTE EL NEKEM TEGNAP:

 

MERJ ÉLNI! VÁLLALD MAGAD ÚGY AHOGY VAGY! BASSZÁL NAGYOKAT SVÁBOM

Jajj... remélem, hogy ez most csak kurva szentimentalizmus és valójában nem sírom vissza a "régi szép időket". Ugye nem?????????????????????????? És valójában nem "kínoz a távollét", UGYE NEM??????????

Mert nagyon-nagyon jól vagyok amúgy ("Összedrótozom magam"!!!!). Teljesen más életet élek, mint egy éve vagy két éve... fényévekre vagyok az akkori önmagamtól... és nem is akarok visszazuhanni, de ez a szám.... még álmodni is vele álmodtam... és csak sírok és sírok és újra és újra meghallgatom ezt a feldolgozást is és azt is, ami fentebb van és amit a srác küldött. 

 

Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú... nem akarom feltenni a lemezt! NEM ÉS NEM!!!!!!!!!!! Nem akarok visszatérni. Nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem az nem volt jó!!! Nekem az a jó, ami most van. A régi az szar lenne, mert én FEJLŐDTEM, Ő MEG NEM! Ő MÉG MINDIG ÖNTUDATLAN KIS HÜLYE ÉN MEG MÁR KIMAXOLTAM MINDENT ÉS MEG IS VÁLTOZOTT AZ ÉLETEM. Fényévek választanak el TŐLE... és én nem szeretnék visszalépni az Ő SZINTJÉRE. Mert ő sokkal-sokkal lejjebb van, mint én . Ő még mindig az "Anya + kurva" önhazugságban fetreng és én nem leszek többé KURVA, mert én ugyan egy KURVA JÓ NŐ VAGYOK, de ennyi. Sem anyja, sem kurvája nem leszek többé SENKINEK. Ballagok tovább, de te ezt is ismered, ugye VoltKedvesem??? "Torkom szakadtából kiáltozok UTÁNAD, DE NEM FIGYELSZ RÁM!

- Mire számítottam? - kérdezem magamtól, s te BALLAGSZ TOVÁBB AZ UTCÁN!"

"Fáj a fejem, a szívem túl nagy... és nem tudom, nem tudom, hol vagy?"????

De remélem, hogy JÓL VAGY ÉS BOLDOG VAGY ÉS BASZOL ÉS BASZOL ÉS BASZOL ÉS BASZOL, amikor csak a PINÁTLAN engedi!!!! ÉS AZT MEG FŐLEG, HOGY LEGALÁBB OLYAN SZINTEN BASZOL, MINT EGYÜTT BASZTUNK, MERT ANNÁL ALÁBB NEM SZABAD MENNI, NEM LESZ KIELÉGÍTŐ. MASZATOLNI A TE KORODBAN MÁR NEM KÉNE!!! 44 évesen már TUDOD, MIT SZERETSZ, MI AZ, AMITŐL KIELÉGÍTŐ ÉS FELSZABADÍTÓ A BASZÁS, HÁT CSINÁLD ÚGY! A PINA AZ PINA, PÓTOLHATÓ, DE A MINŐSÉG NEM! NE ADD ALÁBB!!! HA MASZATOLNOD KELL, ÓVATOSKODNOD, ÁLARCOT HORDANOD ÁLLÓ FASSZAL, AKKOR MENJ TOVÁBB! KERESS TOVÁBB, MÍG MEGTALÁLOD AZT, AKIT BENNEM SZERETTÉL! AZ ÉN "PINÁMAT" KERESD... VAGYIS AZ ÁLARC NÉLKÜLISÉGET! CSAK ANNÁL A PINÁNÁL ÁLLJ MEG KÉRLEK, AMELYIKNEK MONDHATOD, HOGY SZOPKODNI AKAROD, MEGENNI, MEGBASZNI ÉS AMELYIK ERRE A  COMBJÁRA FOLYATJA A LEVÉT ÉS SZÉTNYÍLIK SÓHAJTVA, HOGY "GYERE ÉS CSINÁLD, NYALJÁL BASSZÁL ENGEM"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VADÁSZ LÉGY, NE PEDIG NAGYVAD, MERT AZOK KIHALNAK!!!!!

 UGYE JOBB LESZ?????????

... mert most csak sírni tudok... semmi mást, de ezt is szeretettel fogadom, mert KELL. Tisztítja a sebet és így aztán majd egyszer könnyebben gyógyul... évek múlva pedig csak egy halvány heg marad belőle csupán... bár már ott tartanék!!!!! 

Heltai Jenő: Vallomás

 

Mi ketten egymást meg nem értjük,

Nagyon sajnálom, asszonyom,

De ha nem kellek szeretőnek

Egyébre nem vállalkozom.

.

Például arra, mit gyakorta

Szónoki hévvel mond kegyed,

Hogy meggyötört szegény szivének

Legjobb barátja én legyek.

.

Legjobb barát! szavamra mondom,

Megtisztelő egy hivatal,

De nem vagyok hozzá elég vén,

S ön aggasztóan fiatal.

.

Ön csupa élet, csupa illat,

Lángol vakít, hevít, ragyog,

Hát hogyne szomjaznám a csókját

Én, aki angyal nem vagyok?

.

Olyan kevés amit kivánok…

Ha osztozkodni restel is,

Legyen a tisztelt lelke másé

Nekem elég a teste is.

.

Legyen lelkének egy barátja,

Kivel csevegni élvezet,

De ez az őrült, ez a mamlasz,

Ez a barát nem én leszek.

.

Legyen övé minden poézis.

És az enyém: csak ami tény,

Ő oldja meg a problémákat,

A ruháját viszont csak én.

.

Hogy ez a hang szokatlan önnek,

Kétségbe, kérem, nem vonom,

De annak, hogy megértsük egymást

Csak egy a módja asszonyom:

.

Adjon az Úr, ki egy tenyérbül

Rosszat is, jót is osztogat,

Rosszabb erkölcsöket kegyednek,

Vagy nekem adjon jobbakat!

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr5516427824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása