Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy nagyon vaskos kötetbe kezdtem a minap... az a címe, ami a bejegyzésnek. Hmm... nehezen haladok vele, mivel tényleg a lehető legkorábbi "szerető"-vel kezdődik, Hágárral... rá még én is emlékszem, hogy Ábrahám "ágyasa" volt és Sára "térdén szült", hogy a gyermek Sáráénak számítson, de arra nem számítottam, hogy visszamegyünk kb. az ősemberig... nagyon-nagyon érdekes!!!!! 

A legmegdöbbentőbb számomra az, hogy bármilyen korban, bármilyen vallású országban, földrészen került megörökítésre a "szerető" vagy általában véve a "nő"... hát KÉREM SZÉPEN NEM LÉTEZIK OLYAN KULTÚRA VAGY VALLÁS, AHOL A NŐK NE LETTEK VOLNA KURVÁRA ELNYOMVA. 

Nem ezen döbbentem meg, hiszen manapság is vannak, akiknek burkában vagy miben kell járniuk és bármikor megölhetik őket... hanem pl., hogy még a BUDDHIZMUS mint vallás sem tartotta soha a nőket egyenértékűnek egy férfival. Mi a fasz????? Elő kell vennem Harari könyvét, mert ez igazán érdekes, hogy elérhető írásos források alapján valahogy úgy alakult, hogy a nők nem érnek egy fabatkát sem. Megdöbbentő annak fényében, hogy ŐK SZÜLIK MEG A FÉRFIAKAT. Teljesen mindegy, hogy az ókorba megyek vissza vagy bárhová, egyszerűen nem értem, hogy miért alakult úgy, hogy egy NŐ NEM ÉR ANNYIT, MINT EGY FÉRFI. Ha jobban belegondolok, hogy hány faszi "pergeti a mézet" akár évekig is.... és önmagában a gecijével aztán semmire sem megy... hát nagyon furcsa a számomra ez a másodlagos szerep. 

Ovidius is kiakasztott, Corinna volt a szeretője és annyira kibaszottul birtokolni akarta és ha a nő nem úgy ugrált, ahogy fütyült neki ez az impotenciazavaros fasz, akkor meg nyilvános versekben ócsárolta azt a nőt, akiért meg akart halni. Anyád picsáját Ovidius! 

"Szent" Ágoston is elmehet a picsába... olyan parázna dög volt, hogy folyton bűntudata volt, amiért állandóan áll a fasza... és ágyast tartott, aztán mikor jött az isteni ihlet, meg az anyagi haszon, akkor kibaszta a nőt, aki fiút szült neki. Eleve elborzaszt, hogy egy lánygyerek születését még a nők is teherként élték meg... és hány kultúrában baszták ki őket... mert "csak" nők. De kérdem én, ha az összes nőt kibasszuk, akkor ki szüli meg azokat a CSODÁLATOS FÉRFIAKAT? Ők maguk? Kihordják tán egy szatyorban? Hogy a faszba alakult így az emberiség???? Borzalmas!!!!! Anyád picsáját "Szent" Ágoston, aki végül a könyv szerint azért (is) ált be az egyházba, mert annyira szerette az ágyasát, akit elhajtott, hogy utána már nem akart mást megbaszni. Ámen! 

A kínaiak sem voltak restek és még a nők is bosszankodtak, ha lánygyermek született, mert az csak feleslegesen etetett száj volt.. amiből semmiféle hasznot nem remélhetett a család. S így aztán eladták a szerencsétleneket "ágyasnak", ami a "sima nő"-nél is kevesebb jogokkal járt. Undorító népség! Az ágyasnak való nőket közszemlére vitték, ahol a leendő "tulaj" (a kínaiak lábfetisiszták) akár a punciját is megszagolhatta, méghozzá úgy, hogy pálmalevelet dugtak fel a szerencsétlennek, amit aztán a faszi szagolgathatott meg nyalogathatott. Üdítő Hsziang Fei története, aki ugyan nem tudta véghezvinni tervét, de amikor szeretett férjétől a császár elszakította, mert "finom illata" volt, akkor ő teletette a ruháját kiskésekkel, hogy majd jól megszurkálja a nyomorult faszkalapot. Sajnos leleplezték és a "kegyes" fojtás általi halálra ítélték. Ez a nő egyébként arról volt híres, hogy nem kellett neki semmiféle pacsuli vagy parfüm. Vs. olyan erős feromon áramlott ki belőle, hogy elszédült tőle a sok faszi. Ilyen vagyok amúgy én is... sosem használok parfümöt, gyűlölöm a kencéket is és bőven elég a víz meg a szappan... mégis - állítólag - áramlik belőlem egy sajátos illat, ami faszállító. Faszállító a hangom, az illatom... csak hát ezért nem adnak egy falat kenyeret sem a bótba'. Max. férfi pékeknél van esélyem, de gondolom min. egy szopást ők is elvárnának. Anyád picsáját Kína! 

A sintoista japánok eleinte megbecsülték a nőket, "bár azért nem annyira, hogy egyenlőnek tekintsék őket a japán férfiaknál". De legalább a nők is szabadon megélhették a szexualitásukat. Még a politikában is jelentős szerepe volt a nőknek és hihetetlen, de pont a nők voltak azok, aki lerombolták ezt az egészet azzal, hogy beengedték az idegen vallásokat, amelyek már tele voltak szőve ezzel a faszsággal, hogy a nő nem jó, FIÚ KELL MINDENÁRON. Komolyan... megnéznék egy világot, ahol a nők kihalnak, azt a sok félőrült férfi két faszverés vagy seggbekúrás közt gyilkolná egymást. Meghalnátok faszikáim nélkülünk, oszt' mégis jáccátok az eszeteket, hogy tik többek vagytok. Anyátok picsáját!!!!!!! 

Háremek... aztakurva.... ANYÁTOK PICSÁJÁT!!!!!!! "Az arab haram szó eredeti jelentése:  "tilalmas". "Hárem" értelemben azt jelenti, hogy a női szakasz lakói a külvilágtól elszigetelve élnek, ami - oximoron jelleggel szólva - védett terület a ők számára, s egyben áthághatatlan falú börtön. Az utolsó török háremek 1909-ben szűntek meg." 

Itt tartok a könyvben, de csak azt tudom mondani, hogy ANYÁTOK PICSÁJÁT! HÁT KI A KURVA ANYÁTOK SZÜLT MEG BENNETEKET FÉRFIAKAT? NAUGYE! 

Nagyon izgalmas és felkavaró olvasmány, roppant vaskos kis könyv és egy-egy történet után el kell gondolkodom, hogy miért alakult ez így? Hogyan lehet, hogy a férfiaknak sosem jutott eszükbe, hogy azért csak az a kurva nő az, aki kihordja és megszüli az az átkozott lánygyermeket vagy jó esetben a CSODÁLATOS FIÚT. Mondjuk a kínaiaknál visszanyalt a fagyi pár évtizede már, mert alig van nő, a férfiak meg szomorúan "pörgetik a mézet". MEGÉRDEMLIK! CSAPASSÁK CSAK A GECIJÜKET A GANÉRA! HÁT HA ŐK ANNYIRA KÜLÖNLEGESEK, AKKOR VEGYENEK MAGUKNAK GUMINŐT ÉS SZAGOLJÁK AZT. 

Muszáj volt már elterelnem a gondolataimat a jelenről, a sok-sok fájdalomról, amin keresztül kell verekednem magam és a rengeteg megpróbáltatáson is. És ezt a könyvet olvasva kicsit ironikus is a számomra, hogy én mennyire sok férfinak fizettem azért, hogy ŐK JÓL ÉREZZÉK MAGUKAT. Aztán ha nem tetszett valami és szót mertem emelni vagy éppen, IGEN, KIVERTEM A HISZTIT, akkor már rögtön rossz lettem. Pont mint Ovidius verseiben Corinna. Egy kibaszott Corinna vagyok... és bevonzom az Ovidiusokat. Anyám picsáját!!!!!!!! 

44 évesen még mindig jön belőlem ez a nem tudom mi.... de most épp 5. napja van egy csapat férfi a portámon, mert hát szigeteltetek a nem tudom kinek... és a legidősebb 32 éves! Mégis érzem/látom, hogy megbaszna még a 28 éves is... aki amúgy nem mer tegezni, mert az anyja lehetnék, ha az első kúrásomnál bekaptam volna a legyet! Mondjuk a 32 éves kondizik, olyan hasizma van, hogy megnyalom a szám szélét, a hátát nézni meg maga a színtiszta kéj, de leginkább csak ülök a házban, mert itt kell lennem, de kint a hőség miatt nem tudok csinálni semmit. A dézsafürdés pedig azt hiszem elég provokáló lenne, meg úgy őszintén... nem mernék ázni a csodás kis hajómban úgy, hogy itt dolgozik egy csapat faszi. Persze hétvégre, mikor tudnék, mert nem lesznek itt, az idő elszaródik, hát ilyen az én szerencsém. Pedig mondták, hogy nyugodtan... de nem... nekem hiába duruzsolnak és búgnak... immunis vagyok már ezekre. Elfogadtam, hogy ez a "valami", ami akaratomon kívül jön belőlem, hatással van kb. minden korosztályú faszira, de kibírtam én 3 évet szex nélkül és valójában nem is tervezek már egyáltalán szexuális életet élni. Gondolkodtam, hogy mivel ennyire csak szexre kellek minden egyes fasszal rendelkezőnek, regizek a rosszlanyok.hu-ra, de AZ ANNYIRA NEM ÉN LENNÉK. Nem lennék képes bájologni és eljátszani ezt a szerepet némi pénzért. Egyszerűen nem menne. Azt is ajánlották, hogy a faszállítós hangommal vállaljak szextelefonozást vagymit... nem is tudom, hogy ez most tényleg telefont jelent vagy netest, de még ebbe sem merek belevágni. Annak ellenére sem, hogy TUDOM, hogy pl. a Svábnak is eldurran a farka a hangomtól... és ugye az nem járna testi érintkezéssel, csak asszisztálnom kellene egy-egy faszveréshez, de nekem még ehhez sincs elég önbizalmam, úgy érzem, hogy ebben is megbuknék. S így marad az, hogy keressek állást, tehát vissza a gyűlölt egészégügybe. Már úgy várnak kb. 5 kórházban, mint a Messiást, de még nem szántam el magam, hogy besétáljak. Ha csak arra gondolok, hogy újra fehérbe kell öltöznöm, azonnal lever a víz (na ez a durva, hogy amikor iszonyatosan izzadok, én akkor sem vagyok BÜDÖS! OLYANKOR MÉG ÉN IS ÉRZEM AZT A KÜLÖNLEGES ILLATOT, AMIT ÁRASZT A TESTEM ÉS NÉHA MAGAM IS MEGBÓDULOK TŐLE. NÉHA EMIATT MASZTIZOK, FELIZGAT A SAJÁT ILLATOM). Aztakurva... eljutok odáig, hogy a saját nevem fogom sikítozni, miközben önkielégítek. Ez egyfelől nagyon nárcisztikusnak hangzik, másfelől meg - mivel utálom magam - hát eléggé furcsa lenne... 

Ami talán tetszene, amit el tudnék fogadni, az az, ami a gésáknak a danna-szan volt... kaphatna a faszi kizárólagosságot, alkalmazkodnék ahhoz, hogy mikor tud/akar baszni, cserébe ő meg anyagilag támogatna. És akkor nem kellene rettegnem a majomhimlőtől, meg az összes szarságtól, amiktől amúgy is rettegek. Nyilván itt kellene némi közös szimpátia is, hiszen a gésák nem számoltak órákat, sokszor nem is a szex volt a lényeg (de, majdnem mindig az IS), hanem a beszélgetés, a törődés. Azt hiszem elég nyitott és tájékozott vagyok, a tapasztalatok azt mutatják amúgy is, hogy én erre vagyok jó. Szabadidőtöltésre meg kúrásra. Valami ilyenbe még bele is mennék valakivel... DE HOL VAN AZ A FÉRFI?????????????????????????????????

Mert hiába látom, hogy van egy inszomniás, aki kb. minden áldott nap 00:00-03:00 között itt van és olvas engem, illetve a másik, aki meg reggeli szarás előtt vagy után olvas... nem ír senki, hogy "basználak". 

Ugyanitt várom olyan jelentkezését is, aki Budán vállal villanyszerelési munkákat korrekt áron, szakszerűen! Ez most komoly! A ZEmber ugyanis közölte, hogy neki derogál falat vésni és ő amúgy sem mászik ki 150 ezer alatt az ágyból.... úgyhogy hiába csinosítom a budai kis kecómat, áram egyenlőre nem lesz benne. Tehát kellene egy villanyszerelő de nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lehet alkudozni is természetesen! Kamion!!!!! 

16:00 Kiegészítés: Annyira untam a banánt ma már, hogy vibereztem egy meleg haverommal, aki megkért, hogy fotózzam már le neki a 32 évest. Nagyon zavarban voltam, de semmiképpen sem szerettem volna laposkúszásban paparazziképeket csinálni a szegény csávóról, úgyhogy odaálltam elé és elmondtam, hogy mi a helyzet, megengedi-e, hogy lefotózzam? Befeszített, előlről és hátulról is kattintottam, a fejét levágtam és küldtem. Haverom meg visszaírt, hogy hány éves, de tulajdonképpen mindegy, mert milyen szép, egészséges izomzatú férfi, és ő bizony aláfeküdne (vagy mittomén, hogyan csinálják, nem az én dolgom). Annyira nevettem, hogy majdnem megfulladtam és megmutattam a csávónak a választ... ő meg csak dörmögött, hogy ő hetero és igazából jobban örült volna, ha azért akartam volna lefotózni, mert nekem tetszik a teste. Aztán leugrott a bakról és mutogatni kezdte magát a telefonján, és szabadkozott, hogy most sérült a válla, nem tud edzeni, de amúgy így néz ki: aztakurvaélet... tátva maradt a szám, ez a csávó egy kibaszott Adonisz!!!!! És még egy hétig itt fognak melózni. 32 éves és nagyon finoman, nagyon lábujjhegyen, de próbálja a tudtomra adni, hogy "kúrna". Én meg csak állok a kis trikómban meg sortomban, a szottyadt testemmel és nem értem, hogy mi a faszért történik ez velem? Hogy a kénköves pokolba lehet, hogy kb. minden férfi hangot ad annak, hogy szívesen megbaszna???? Nem többet, nem kevesebbet, de megmondják. Bele az arcba. Ki finomabban, ki szókimondóbban, de mindegyiknek az a lényege, hogy "érzik, hogy velem jó lehet dugni". Hmm.... 

Mit kezdjek az életemmel? Mit? Egy kétlábon járó gecitartály vagyok! A pórusaimból izzadom a "basszál meg"-et... ha akarom, ha nem. A legtöbbször nem akarom. Lánykoromban még "Láthatatlan Szuperhatalom" akartam lenni és úgy tűnik, hogy sikerült... nekem egy ilyen láthatatlan szuperhatalmam van... lezbi nőknél nem tudom, hogy amúgy működik-e és komolyabban nem is érdekel, mert egyet biztosan tudok: ÉN NEM NYALOM KI SENKI PINÁJÁT! Egyszerűen a gondolattól is rosszul vagyok. Semmilyen formában sem izgat. És nem dugdosok senkibe sem dildót, mert ha dildó kell, akkor én inkább az élő, lilára keményedett makkú faszt választom, nem a szilikonos csodaketyeréket. És fix, ezer százalék, hogy nem született még olyan pina, amibe én bele akarnék nyalni. Nem, még a Jennifer Lopezébe sem... teljességgel kizárt. 

Mit kezdjek hát az életemmel? Mit????? Egy kétlábon járó gecitartály vagyok! 

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs Agyalós Szerelmes férfiak A Zember

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr6817911387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása