Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 2018.05.31. 09:38

Június 19. Gyárfás napja. Meg én válok aznap Tündévé. 

Ha nem jön közbe semmi, akkor bizony a fenti nevezetes napon megválok a belső nemi szerveimtől. Meg a köldöksérvemtől, ami rettenetesen akadályoz. 

Félek. Kurvára. Nagy műtét lesz, az már biztos. Kipakolni mindent, aztán foltozásnál a sérv... szóval nem lesz egy fáklyás menet, de legalább túl leszek rajta és nemtelenné válok. 

Semmire sem kellenek a petefészkeim, sem pedig a méhem, úgyhogy kidobatom a picsába és nem rettegek tovább attól, hogy elrákosodnak. Igen, várhatnék, járhatnék szoros követésre, és akkor esetleg ha lenne párom, akkor lenne gyerek, de hát nincs nekem senkim. 

Ha várok és rákos leszek, nem tudnám egyedül végigcsinálni. Még így sem tudom, hogyan lesz a felépülésem, tekintve, hogy egymagam vagyok, de ezt a tudatot könnyebb elviselnem, mint egy műtét + sugár és/vagy kemo felállást. Abba belepusztulnék... 

Viszlát nőiesség, viszlát családalapítás, viszlát álmok.. nem is tudom, hogy milyen személyi számra vágyok majd eztán... mert a kettes már nem fogja megállni a helyét, főleg, ha a melleimet is levetetem egy második ülésben (sajnos egyben nem vállalják, mert sanszosan nem is bírnám ki). 

Június 19. Várva várt, rettegett nap!!!!!!!!!!!!!!

Jobb lesz????????

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr6214014366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Figy L M 1 ideYEeeah 2018.06.10. 16:34:00

A Blog.hu nem adja be az új posztjaidat. Pedig érdekel hogy mi lesz veled. Remélem rendbe jössz.
süti beállítások módosítása