Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kár ide visszajárni... (845!!!)

 2020.05.10. 07:11

... merthogy SZEX leírás ide többé nem kerül, de nem ám! 

Tökéletes harmóniában élek a Gusztival, vagy a fasz sem tudja, hogyan is neveztem őt el... de nincs baszás, nincs BDSM, nincs LÓFASZ SEM, CSAK KIBASZOTT PLÁTÓI HARMÓNIA, amire jól láthatóan nincs itten igény kérem szépen. Nem tudom, hogy ki vagy kik járkálnak ide és olvassák visszamenően két ember baszásait, lelked rajta komám, de újat itten nem találsz, mert az ÉN TÁRSAM AZ NEM BASZ MEG ENGEM, ELLENBEN CSODÁLATOS HARMÓNIÁBAN ÉLÜNK ÍGY IS. ERRE VARRJÁL GOMBOT, HA TUDSZ! 

Megnéztem most a statisztikámat, és kurvára csak azokat  a posztokat olvassátok, amikben engem megbaszott anno a Sváb. Hát... ez már történelem kérem szépen... 

Ebben a szép új világban a szex nem játszik szerepet. Gazsi vagy Guszti vagy a tököm tudja, kicsoda, a fasztalan társam nem zaklat engem holmi alantas ösztönökkel, nem bizony! 

A szex egy undorító dolog, elkophat tőle a csípőd, és amúgy is pfúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjj az egészre, vakfolt, NEM LÁTOK, NEM LÁTOK, NEM LÁTOK SEMMIT. 

Mi egymásra figyelünk, nem is látjuk fizikálisan a másikat. Igen, megmossa a hajamat minden áldott nap. Igen, meg is szárítja, sőt még argánolajat is fúj rá, és fésüli hosszú órákon át. Én vagyok az ő kis babája, ő pedig az én szerető apukám!!!!!!!!!!!!!

Ebbe kurvára nem fér bele, hogy basszunk, még akkor sem, ha Gazsi fasza felállna. Nem vagyunk mi Lannisterek! Nem basszuk meg a lányunkat, nem fekszünk le az apánkkal/anyánkkal, ilyesmit csak elfajzottak csinálnak, DE MI TÖKRE NORMÁLISAK VAGYUNK. 

Mi csak beszélgetünk, éljünk a mindennapokat, eljátsszuk, hogy milyen nagy a harmónia, és nem foglalkozunk mocskos dolgokkal. 

Jobban ismerem már Gazsit, mint bárki mást az életemben, ezt teszi a full összezártság és milyen érdekes... nem kapok tőle agyfaszt, mert BÉKÉN HAGY. Kurvára nem várja el, hogy ÁLLANDÓAN MŰMOSOLY virítson a MOCSKOS POFÁMON. Egyáltalán nem vár el semmit sem tőlem... 

Kurva harmónikus MINDEN. Tőlem akár évekig is tarthat ez a hihetetlen vészhelyzet, meg a lezárások.... hülyüljön be MINDENKI, kurvára leszarom. Mi nem olvasunk híreket! Nem szopunk be mindenféle riogatást! Nem hiszünk senkinek és semminek és nem foglalkozunk SENKIVEL. 

Gyúrjuk egymást. Tükrök tartunk egymásnak, hogy megismerjük magunkat! Nem rugdalunk páfrányokat csak azért, mert nem merünk a másik elé állni a problémáinkkal. Bármennyire is impotens a Gazsi, mégis képes szépen elmondani, ha valami nem tetszik neki. Pattint egy sört magának, nekem kitölt egy kupica páleszt, oszt indulhat a mesedélután. 

Együtt sírunk, együtt nevetünk. Megmasszíroz és odáig jutottunk már intimitásban, hogy a minap pucér napot tartottunk. A lakásba úgysem jöhet be senki, ha meg valaki kukkol, hát egészségére. Lát két nem különösebben szép emberi testet, akik nem basznak. Bumm.... már-már unalmas. De a meztelenkedés nagyon is jó! Eleinte furcsa volt, kicsit kellemetlen, de dél felé el is felejtettem az egészet. Pucérkodni aljas indok nélkül? Volt bennem félelem, hogy tán  a Gazsi titokban terápiázik és esetleg kiderült már, miért nem áll fel neki és ezt ki is gyógyították és akkor most majd el akar csábítani, de 11 felé Gazsi megnyugtatott, hogy nem igaz az egész, csupán egyszer próbálkozott egy kineziológusnál, aki mondta, hogy olyan erős a vakfoltja, hogy nem igazán tud vele mit kezdeni, és NEM IS KELL, HISZEN ÉN, A SZERETŐ TÁRS ELFOGADOM ÍGY. 

Megnyugodtam. Teljes mértékben megnyugtatott a tudat, hogy a Gazsi nem akar változni. Hogy soha nem jön el a pillanat, amikor feldolgozza azt a traumát, ami miatt a farka nem akar felállni! Tök jó érzés, hogy nem kell végig asszisztálnom a terápiáját és aztán valamit, bármit is kezdeni az ágaskodó faszával. Sokkal jobb így, hogy impotens és egy kis gyíkfing... vakfoltos én Drágám!!!!!!! 

Nagyon szorongok attól, hogy ha végre feloldják a teljesen indokolatlan tilalmakat, akkor megbomlik a harmóniánk. Tudom, morbid, hogy nekem egy világjárvány hozta meg a boldogságot, de hát mit tegyek, ha egyszer így alakult? Nem akarom az impotensemet elveszíteni!!!! Inkább ráíratom minden vagyonomat, csak maradjon! Megyek és könyörgöm neki, fűt/fát hazudok, csak MARADJON MELLETTEM APU, MERT NÉLKÜLE ÁRVÁNAK ÉRZEM MAGAM. 

APU, APU KÉRLEK NE HAGYJ EL. HÁT KI FOG AKKOR VELEM BESZÉLGETNI, FŐZŐCSKÉZNI, LEGÓZNI? KI FOGJA MEGMONDANI NEKEM, HOGY A KERTEMBEN MIT GAZOLJAK KI ÉS MIT NE? KIVEL MEGYEK AKKOR MAJD TÚRÁZNI, ANDALOGVA FOTÓZNI A BÚBOSBANKÁKAT? UGYE NEM HAGYSZ EL APU? UGYE MEGÉRTED, HOGY BÁR ELMÚLTAM 40 ÉVES IS MÁR, DE NEKEM MÉG MINDIG SZÜKSÉGEM VAN RÁD? RÁD ÉS CSAK RÁD? (a faszt majd beszerezzük, ez most nem téma!!!!!)

UGYE SOSEM HAGYSZ EL GAZSIM? 

SOHA. 

UGYE SOSEM HAGYSZ CSERBEN GAZSIM?

SOHA. 

UGYE SOSEM HAZUDNÁL NEKEM GAZSIM?

SOHA.

UGYE SOSEM BÁNTANÁL MEG AKARATTAL GAZSIM?

SOHA. 

UGYE SOSEM AKARSZ MAJD MEGBASZNI GAZSIM?

SOHA.

Ezek az ő válaszai. A Gazsimé (vagy Guszti?????). Hiszek neki. HISZEK, MERT ITT VAN. AKKOR IS, HA ROSSZ KEDVEM VAN, AKKOR IS, HA ÉPP MEG AKAROK HALNI. ITT VAN MELLETTEM, VELEM ÉS TÁRSAM JÓBAN/ROSSZBAN. 

Ez egy felnőtt kapcsolat! Erre vágyik titokban MINDENKI, csak a sok ügyetlen balfasz nem meri még csak elképzelni sem. Mennyivel szabadabb már így? Hát miért akartam én kizárólagosságot, meg baszást meg szerelmet? Ezek üres frázisok. 

Ha nem tűnt volna fel, akkor megsúgom, hogy SENKI SEM ŐSZINTE, SENKI SEM SZERET ÖNZETLENÜL ÉS SENKI SEM MOND TELJES IGAZAT. 

Cserébe MINDENKI ÁLARCOT HORD, MINDENKI ADOTT CÉLBÓL SZERET VALAKIT ÉS MINDENKI HAZUDIK. 

Igen, én is. Hazudozom, mint a vízfolyás. Miért? Mert így könnyebb. Miért? Mert így nem kell szembesülnöm a rút valósággal és könnyebb felszínen maradni. Nézem és forgatom az újabb részeket, a harmonikus párkapcsolatról, amibe nem rondít bele a szex, a vágy, a vakfoltosság. 

ITT PATYOLAT TISZTA MINDEN. A MI PORTÁNK MAGA A TÖKÉLY. IGAZ, HOGY MIVEL A GAZSIM IMPONTENS, MÁR NEM IGAZÁN TUDOK HOVA LÉPNI A SOK KIRAKOTT LEGÓTÓL ÉS AKKOR MÉG OTT VANNAK A SAJÁT PUZZLE-JAIM... MÁR NEM FÉRÜNK EL NAGYON.... EZ MIND IGAZ. DE! Kívülről nézve megfelelünk a társadalmi elvárásoknak. Kívülről nézve mi egy férfi és nő vagyunk, akik párkapcsolatban élünk. Nem kell az tudni senkinek, hogy valójában milyen szerepünk van. NINCS KÖZÖTÖK HOZZÁ. És ugyebár a Gazsi koránál fogva bölcs és amúgy tanult is. Szóval ő pölö pontosan tudja, hogy ha majd egyszer az életben nem lesz vészhelyzet, akkor majd kelleni fog nekem a szex. Ezért is nyomja a nevemben a társkeresőt. Kizárólag faszt keres, olyat, amelyik működik, de érzelmileg nem tud magához kötni. EGy fasz önmagában amúgy is kevés lenne, mert egy óvatlan pillanatban  előrántom a szikémet, ha úgy van, és sutty... volt fasz, nincs fasz. Ezt is nagyon jól tudja a Gazsim, hogy baszógépre nincsen szükségem. Nem kell olyan fasz, ami önmagában nincs tisztában azzal, hogy ő egy fasz! Nincs szükségem arra, hogy úgy basszanak, hogy púder jöjjön a picsámból, csak azért, hogy a fasz FASZNAK ÉREZZE MAGÁT. Gazsi szerint nem érdemes önálló faszt keresni, sokkal jobb, ha olyan faszra lelünk, ami már évek óta raboskodik valami hozzánk hasonló harmonikus kapcsolatban. Az ő stratégiája az, hogy olyan fasz kell nekem, amelyik mögött áll egy csoffadt pina, stop táblával az elején, amelyik már évek óta nem engedi a küszöbre sem a faszt... nekünk Ő KELL. Az a várakozó fasz, aki MINDENT MEGKAP A GÖRCSÖLŐS PICSÁTÓL CSAK A PICSÁT MAGÁT NEM. Ő a mi emberünk, neki kell megbasznia, mert MINDEN MÁST ÉN IS MEGKAPOK A GUSZTITÓL, így nincsenek érzelmek. A fasz kielégül, jó esetben én is, aztán mehet vissza a görcsölős, elutasító picsához, akitől MINDEN MÁST MEGKAP. Ez kell nekünk, egy használaton kívüli, egy már kikukázott fasz. Olyan, akinek megvan a saját, elzárkózó picsája. Akinek a pinája már megunta és hány még a látványától is, az érintésétől pedig olyan görcsbe rándul, hogy mélykómába kell helyezni, csak hogy túléljen! Nekünk olyan fasz kell, akit már valaki más megfosztott a fasz önbecsülésétől. olyan fasz kell, akit már lealázott egy picsa, aki elviseli, hogy esetenként KONKRÉTAN LE AKAROM PISILNI. 

IGEN. EZ MINDEN VÁGYAM. ARRA VÁGYOM, HOGY RÁHUGYOZHASSAK A RÁM ÁLLÓ FASZRA, DE NEM AZÉRT, MERT Ő ETTŐL KANOSABB LESZ. NEM, NEM. AZZAL KOMÁM NINCS DOLGOM, AZ A GÖRCSÖS PICSÁJÚ RESZORTJA. ÉN AZÉRT AKAROM LEHUGYOZNI A FASZODAT, HOGY TUDD. ENNYIT ÉRSZ KOMA! 

DOMINA AKAROK LENNI. GOLYÓT AKAROK RAKNI A FASZOM SZÁJÁBA ÉS OSTORRAL AKAROM A PICSÁJÁT ÜTLEGELNI, MIKÖZBEN AZT SUTTOGOM A FÜLÉBE: MEGBASZNÁD A PICSÁMAT, UGYE? JÓ LENNE, HA KIVENNÉM A GOLYÓT A SZÁDBÓL ÉS MEGÍZLELHETNÉD A PICSÁM ÍZÉT?  A NAGY LÓSZART! HOZZÁM SEM ÉRHETSZ. NÉZD, MILYEN LUCSKOS A PICSÁM - mondanám neki, miközben terpeszben pucsítanék és szét is húznám neki. LÁTOD, HOGY FOLYIK A PINÁMBÓL A LÉ? FELNYALOGATNÁD UGYE? MEGÍZLELNÉD UGYE? MEGBASZNÁD A FORRÓ LYUKAT, AMELYIK ITT LÜKTET A SZEMED ELŐTT UGYE? 

És jön az ostor, és jön az elpicsázás.... vér serken a szőrös seggen, nyüszítés jön a golyó mögül, lilára duzzad a makk, de a hátrakötött kéz akadály... még csak ki sem tudja verni magának. És akkor leülök elé, a pinám szorosan a szája előtt és Szolzsenyicint kezdek olvasni. Hangosan. Nagyon jó aláfestés a nyüszítés, amikor Ivan a fagyhalállal küzd, csattan az ostor, hogy legyen hangaláfestés. Kiváló. 

Maradjon minden mindig így. Ebben a harmóniában. Nem kell feloldani semmit. Nem kell szabadság. Nem kell SEMMI. Csak, hogy mindenkinek legyen könnyű a föld. Nekem is, neked is, meg a Gazsinak is... 

Ámen! 

Tegnap egész nap ezt hallgattuk meztelenül és még táncoltam is rá! Ez kell ugye?????

 

"I left my girl back home
I don't love her no more
And she'll never fucking know that
These fucking eyes that I'm staring at
Let me see that ass
Look at all this cash
And I emptied out my cards too
Now I'm fucking leaning on that

Bring your love baby I could bring my shame
Bring the drugs baby I could bring my pain
I got my heart right here
I got my scars right here
Bring the cups baby I could bring the drink
Bring your body baby I could bring you fame
And that's my motherfucking words too
Just let me motherfucking love you

Listen ma I'll give you all I got
Get me off of this
I need confidence in myself
Listen ma I'll give you all of me
Give me all of it
I need all of it to myself

So tell me you love me
Only for tonight
Only for the night
Even though you don't love me
Just tell me you love me
I'll give you what I need
I'll give you all of me
Even though you don't love me

Let me see you dance
I love to watch you dance
Take you down another level
Get you dancing with the devil
Take a shot of this
But I'm warning you
I'm on that shit that you can't smell baby
So put down your perfume

Bring your love baby I could bring my shame
Bring the drugs baby I could bring my pain
I got my heart right here
I got my scars right here
Bring the cups baby I could bring the drink
Bring your body baby I could bring you fame
And that's my motherfucking words too
So let me motherfucking love you

Listen ma I'll give you all I got
Get me off of this
I need confidence in myself
Listen ma I'll give you all of me
Give me all of it
I need all of it to myself

So tell me you love me
Only for tonight
Only for one night
Even though you don't love me
Just tell me you love me
I'll give you what I need
I'll give you all of me
Even though you don't love me"

Címkék: Tökre nem :erotikus

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr4515676446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cukicikkcakk 2020.05.11. 03:40:37

Szerintem most lesz izgi a blogod! :D Nekem is egy ilyen Guszti vagy Gazsi kéne! Amúgy a domina szerep se rossz. :D
süti beállítások módosítása