Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elektromos tűz

 2018.07.19. 14:16

Először is: a blog.hu-ról záros határidőn belül költözöm, mert mostanában egy rakat fos. Most is megírtam amit akartam, rányomtam a mentésre, aztán hol az irományom?????????????????????????????????

A lényeg most tömören: a lakásomban volt elektromos tűz, hajszál híján maradtam életben és mentettem meg a lakásom a teljes kiégéstől és még az is kiderült, hogy a jó  magyar iparos, aki csinálta borsos áron, kibaszott kókler munkát végzett. 

Ha csak azt nézem, hogy megvetette velem aranyárban a 6-os eba kapcsolótáblát, és ehhez képest AZ EGÉSZ LAKÁST RÁKÖTÖTTE EGYRE, már akkor is a KURVA ANYJÁT BASSZA SZÁJBA. Bojler, mosógép, hűtő, világítás... minden minden egy kapcsoló alá betéve, az öt meg dísznek ott figyel. Nekem meg az lett mondva, hogy azért kell, hogy minden szét legyen szedve, mert úgy biztonságos. Hát biztos az lenne, ha nem így kötötték volna be. 

A bergman (?) csőben lángolt a vezeték, szó szerint kicsaptak a lángok és én nem tudtam semmit sem csinálni az áramtalanításon kívül. Még az a szerencse, hogy végül elaludt, nem sokkal azután, hogy lelőttem a picsába a villanyórát. Álltam alatta és azon kívül, hogy néztem a lángokat, NEM TUDTAM SEMMIT SEM CSINÁLNI. Hiszen vizet nem önthetek bele... borzalmas érzés volt! 

Egy ismerősöm átrohant, és amikor meglátta a kapcsolótáblát, akkor mondta, hogy semmi gond, kiderítjük melyik kapcsolóhoz tartozik az a rész, ami lángra kap, azt kiiktatjuk és akkor nem s.o.s. a villanyszerelő. Hát így derült ki, hogy minden egybe lett kötve és van 5 díszem. A villanyszerelő meg naná, hogy nyaral, hétfőnél előbb nem is tud jönni. Halleluja! Faszom verném beléjük, meg a kóklerkedésbe! Azért gázzal és árammal nem játszunk ám Koma!!!!!!!!  

Az meg egy külön dolog, hogy hogyan is néz ki a konyhám fala egy ilyen tűz után... ha faszom lenne, akkor habosra verném és minden magyar iparost telekúrnék gecivel, hogy életre megtanulják, hogy nem szórakozunk a klienssel, mert az megdögölhet a nemtörődömségük miatt! Kurva anyátokat! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Felháborodós Dühöngős

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr8514123033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2018.07.22. 18:20:27

Más is panaszkodik a blog.hu-ra. Megértem hogy költözöl.
Bírtam a szókimondó írásaid.
süti beállítások módosítása