Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem kéne....

 2020.01.03. 13:23

....gyakorlatilag óránként idetévedni... merthogy...

érdemi információt nem fogtok itten rólam kapni... tök felesleges óránként ideavászkodni... hátha....

Nincs hátha.... nincs SEMMI. 

SEMMI KÖZLENDŐM NINCS. 

Ameddig az élet hagyja, addig élek és kiveszem belőle, ami jár! Ennyi! Szarok mindenkire, rám is szarik mindenki és BÉKE VAN. A lelkemben. 

Ez számomra a legfontosabb. Leharcoltam a testem, meghalt, megöltem. A lelkem még nem áll készen, neki kell még ez, meg az, meg amaz... de lassul ő is... és már nem akarok haragot, sem IGAZSÁGOT, mert elveszett régen az "i" és évek óta úgyis csak GAZSÁG VAN.

A törött lelkem sem akar már semmi mást, csak NYUGALMAT. Minden tettemet ez motiválja. A testemmel pedig nem törődöm. Tudom, hogy eljön a nap, mikor nem tudom már kikerülni a holtat, TUDOM,  éppen ezért kelek mindennap már 3-kor és ha engedi a testem, hát kiszedek az aznapból MINDEN JÓT! 

Ennyi. Erről nem tudok novellát, de még egy szösszenetet sem írni. Amikor épp tudok, még megyek is erre-arra, mert bakancslistát nem csináltam, de azért van, ami még számomra is elérhető, és azt MEG IS ÉLEM MOST, amíg még élvezni tudom! 

Szóval bármilyen frusztráló is, hogy nincs új a nap alatt, inkább ne gyertek ide, főleg ne ÓRÁNKÉNT. Hát nincs nektek életetek? Basszatok inkább, ahelyett, hogy az én agymenéseimben kutakodtok! Basszatok, mert az élet elrepül, a fasz lekornyad, a pina kiszárad, a test meghal... és a halálos ágyon biztos szar lesz nekem is, hogy ki kell majd mondani, hogy AZT BÁNOM, HOGY NEM BASZTAM ELEGET. Baszni kellett volna! Folyamatosan! Nem erre a faszra várni 9 éven át. Mással kellett volna basznom!!!! 

Hát baszásokban gazdag új évet kívánok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr2415391282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása