Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sándor Petőfi: National Song

 2023.03.15. 13:39

"A műfordító, George Szirtes a legismertebb és legelismertebb költő és műfordító, aki a magyar kultúrát tolmácsolja angolul. George Szirtes fordítja angolra többek között Madách Imre, Krúdy Gyula, Nemes Nagy Ágnes, Márai Sándor, Krasznahorkai László és Orbán Ottó műveit. Nagy-Britanniában azonban mégsem emiatt ismert a neve: a magyar származású, de angol nyelven író költő 2005-ben megkapta a T.S. Eliot-díjat, ami a szigetországban a legrangosabb kitüntetés, amit költőként kapni lehet." 

On your feet now, Hungary calls you!
Now is the moment, nothing stalls you,
Shall we be slaves or men set free
That is the question, answer me!
By all the gods of Hungary
We hereby swear,
That we the yoke of slavery
No more shall wear.

Slaves we have been to this hour,
Our forefathers who fell from power
Fell free and lived as free men will,
On land that was their own to till,
By all the gods of Hungary
We hereby swear,
That we the yoke of slavery
No more shall wear.

Whoever now his life begrudges
Deserves his death with thieves and drudges,
For setting his own worthless hide
Above his country’s need and pride.
By all the gods of Hungary
We hereby swear,
That we the yoke of slavery
No more shall wear.

The sword shines brighter than the fetters
It is the finery of our betters,
Of slaves and fetters we grow bored.
Leap to my side, ancestral sword.
By all the gods of Hungary
We hereby swear,
That we the yoke of slavery
No more shall wear.

Magyars, once more our name and story
Shall match our ancestors’ in glory
The centuries of shame and hurt
Can now be washed away like dirt.*
By all the gods of Hungary
We hereby swear,
That we the yoke of slavery
No more shall wear.

And wheresoever we may perish
Grandchildren those graves shall cherish
Singing our praises in their prayers
To thank us that our names are theirs.
By all the gods of Hungary
We hereby swear,
That we the yoke of slavery
No more shall wear.

by Szirtes, George

*Kiemelés tőlem, mert szerintem erre lehet már simán skandálni, hogy "Nem, nem, SOHA". #Jólvanezígy!!!!

Az ördög már dolgozik, úgy pörgeti a világot, hogy meg sem tudnám már mondani, hogy két hete mi volt a vezető hír. Döbbenet, hogy egy tömegbaleset is már délben lekerül a címlapról... az meg külön vicces, hogy orgiéknál először gyönyörű nő mutogatta a csöcst, aztán mikor rájöttek, hogy az a basznivaló céda eredetileg férfinak született, akkor meg átírták a címet, hogy az LMBTQZXY(faszom) aktivista, végül meg már, hogy átoperált faszi mutogatta a csöcst. Hát így mennek itten ebben a rothadt országban a dolgok! MIÉRT NEM ÍR EGY ÉRTELMES EMBER, AKI MEGSZÖKTETNE AZ ORSZÁGBÓL???? MIÉRT CSAK AZT OLVASSÁTOK, HOGY KI MIKOR HOGYAN KÚRT MEG? 

Január/februárban úgy meg lettem pakolva, mint a kurvaIsten. Igen. Még privát pornót is forgattunk. De NEM ÍROM LE IDE. Fizessél valaki másnak paraszt, oszt' verjed arra... INGYÉR KÉNE MINDEN, GONDOLKODNI MEG KI FOG????????????????

KAPJÁTOK BE! VERJÉTEK A FASZOTOKAT VALAKI MÁSRA! HAJRÁ! HAJRÁ! FIZESSETEK A NAGYŐ ANIKÓNAK OSZT NÉZZÉTEK A SZÉTRETUSÁLT FOTÓIT KOMÁIM. EZ MÁR CSAK ILYEN. BEZÁRT A BAZÁR. 

A magyarok Istenére esküszöm, esküszöm, hogy többé egyetlen kúrásom sem lesz nyilvános!!!!!!!!!!!! Peace (vagy Ámen, kinek mi teccik)!!!!

(Azért fáj, hogy a Sziget szellemei egyetlen Oscart sem kapott. Nagyon-nagyon fáj, de hát ki a faszt érdeklek én? Senkit. Paff neki.)

Ja... kínomban nézem ezt a Prometheus meg Covenant filmeket. Hát basszus.... ekkora faszságot én még életemben nem láttam. Geciszar filmek. Főleg a Covenant. Mondjuk az első is egy fos, de a Covenant akkora faszság, hogy szó szerint fizikai fájdalmat okoz és érzem, ahogy az agysejtjeim elpusztulnak. Sikítva, ordítva, hogy "Mi a fasz ez itten?????????" Kacagtató forgatókönyv, oszt' itt nem fájt senkinek a buzulás sem? Nyilván nem emiatt bukott meg... okkal bukott meg. De hát... ez a Walter/David furulyázás... hát... hát nekem az unokaöcsém meleg és imádom őt, de két Faszbender buzulása... filmtörténelmi undor... nem, nem azért, mert megcsókolják egymást. Inkább a furulyázás miatt. Pffffffffffffff... és hol voltak itt alienek? És miért balfasz a kapitány, meg úgy kb. mindenki??? Mikor találták azt ki, hogy a vezetőség lehetőleg párokból álljon? Jajj... mi lesz, ha a Musk elvisz minket a Marsra! Jesus! Én akarok lenni az első ember, aki a Marsra repül. Így is magányosan élek és utálom az embereket, meg ezt az országot és az egész civilizációnak csúfolt mocskot... amúgy meg senkinek sem tűnik fel, hogy megyünk vissza az időben? Mikor felejtettük el, hogy "Ruszkik haza?" Mikor? 

Tisztára 1984. Mint Winston, itt is már egyesek örülnek, hogy a Párt figyel rájuk. És 2+2 az bizony nem 4, hanem annyi, amennyi a Párt szerint. Néha 5, máskor csak 3 de előfordulhat akár 4 is. Júlia... Júlia meg megdögölhet.... értem én ezt, csak részt venni nem akarok benne. Sajnos nem akarok élni tovább. Így ebben a világban nem. Nagykorú vagyok már rég, mégis évről-évre csúszok vissza... nem azért, mert hülye vagyok, hanem mert a Párt azt akarja. Úgy bánik velem már, mintha még csak pisis bölcsis lennék. Sikoly VI. Este 10 előtt nem lehet vetíteni ebben az országban. Remélem idén még átírják egy kicsit és azokban a filmekben, amelyekben csak egy mellbimbó megvillan, megy az este 10 utáni sávba! Mert hát ÉN mint egyén, kurvára nem vagyok képes eldönteni, hogy nekem mi való. Majd a Viktorúr megmonggya. Meg a többi korpás bajszú vén fasz... majd ők beszabályozzák itten a keresztény erkölcsöt. Csússzon csak az eresz... az ellenzék meg. Hát olyan nincs sajnos, úgyhogy szopacs. Megszavaztátok őket újra és újra, hát most engem, aki sosem, MENTSETEK KI. Lassan már politikai menedékjoggal is el lehet majd menni ebből az országból basszátok meg, mert nem érdekel benneteket, hogy visszamegyünk a bölcsibe. Majd az inszomniás Semjén bácsi bead egy salátát az éjjel, osztán kötelező lesz még a templomba is újra járni minden vasárnap. AztakurvahogyhagytátokeztazországotígyelbutulniéslerohadniésneménvagyokaszeméténaszerencsétlenvagyokakitleszopattatoktitudatlanbarmokKÖSZÖNÖM!

 

 

 

 

 

Jó, annyit búcsúzóul, hogy szombaton ültem itten hajnalban a gépnél és úgy 06:00 körül jött egy sms: "Ébren vagy?" - hát gondoltam jelzem egy hívással és mikor felvette a Sváb, akkor elfúló hangon közölte, hogy arra ébredt, hogy a pinámról fantáziál és 04:40 óta veri, de elélvezni a hangomra szeretett volna. Merthát faszállító! Kérdeztem, hogy mit mondjak és a válasz az volt, hogy akármit, csak hallja a hangom. És akkorát élvezett, hogy öröm volt hallgatni!!!!! 

 

Címkék: Tökre nem :erotikus Verselgetős

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr618072446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása