Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Középen a helyzet változatlan

 2023.02.22. 12:38

De tényleg! Arról meg minek írni? Annyit basztam az elmúlt 2 hónapban, hogy kb. hetente 1x24 órában. Mondhatni, hogy reggel/délben/este/éjjel/hajnalban. Viszont nem, nem akarom leírni a konkrét aktusokat. Szívesen emlékezek rá vissza, illetve megint készültek videók, szóval szopacs... mert ez most csak a Svábé meg az enyém marad. Mire jók a barátok, nemigaz? 

Ezt leszámítva viszont minden ugyanaz. Munkanélküli vagyok továbbra is... nem, nem sokáig. Méla undorral elfogadtam egy 6 órás állás, de már előre utálom. Rohadtul nincsen kedvem hozzá, de mivel semmi értelmeset nem tudok kezdeni az életemmel és pont ezért nem tudom, hogyan kell csak úgy "jól élni", én leginkább csak unatkozom, ezért elmegyek dolgozni. Ennyi a sztori. Unalom ellen. Önmagában pusztán azért, hogy létezem, sajnos nem ad pénzt senkisenem, úgyhogy megyek melózni. 

Változatlanul utálom az embereket is, tartózkodom tőletek, mert kibaszottul agyalágyultak vagytok. Most már egyáltalán nem olvasok híreket, egyszerűen agyfaszt kapok attól, hogy két párhuzamos valóság van minimum és nincs egy csepp objektivitás sem. 

Én az egyszerűbb utat választom: Soha többet senkinek semmit. Árban megegyezünk. Nem hiszek el semmit, nem fogadok el semmit. Beléptem a Balatont tagadók csoportjába is, és IGEN, HISZEM, HOGY A FÖLD LAPOS! Mehetek már a Megafonba fiatalosnak tűnni és nyomatni a propagandát? Még mindig nem? De hát... de hát... itt az egész blogom, amivel zsarolni lehet a későbbiekben. Mi kell MÉG????????? A lelkem nem adom, elvitte azt már az Ördög rég... 

Amúgy elolvastam megint egy rakat könyvet és most az örökségemben megtaláltam az 1984 egy második kiadását. Apró, gépelt betűkkel van írva, nagyon nehéz így olvasni, de annyira NAGYON JÓ, ÉS ANNYIRA NAGYON FÉLELMETESEN VALÓSÁGOS! 

2 perc GYŰLÖLET megvolt a mai napra? Nem? Hát akkor tessék kérem szépen valamit/valakit kipécézni, aztán hajrá, 2 percig tessék szíves lenni már tiszta szívből gyűlölködni, mert hát enélkül mihaszna az elvtárs és így aztán "elpárologtatható". Döbbenetes, hogy mennyire elfelejtettem egy csomó nüanszni dolgot ebből a kisregényből... Gondolatbűnözés, Kisfürkészek. TUDATLANSÁG = HATALOM. BÉKE = HÁBORÚ. SZABADSÁG = SZOLGASÁG. ÉS hát igen... a védendő gyermemek, a kicsinyek... akik majd feljelentik a saját szüleiket, akiket elpárologtatnak... és az örökös háború. Meg a hamisítások. Meg úgy az egész.... aztakurva....csak ne lennék ennyire vaksi... 

Aztán lentoltam a pszichopatákról szóló könyvet is, a legújabb kutatásokkal, és hát nem, nem kerültem fesztiválhangulatba attól a tudattól, hogy a pszichopaták kb. az evolúció egy újabb lépcsőfoka. Ez van. Aki nem lesz képes időnként feltekerni az összes kis szart magában maxira, az el fog hullani. Az nem volt új, hogy a vezérigazgatók, sebészek, ügyvédek és rendőrök között hemzsegnek a pszichopaták. Nekik is jó, meg nekünk is, no problem. Azt viszont egy kicsit nehéz elfogadnom, hogy ők jobb eséllyel fognak túlélni, pusztán azért, mert képesek az empátiát, félelmet, aggályt és minden ehhez hasonlót kikapcsolni, szóval náluk ezek a gombok halottak. Nem, nem igaz, hogy nem éreznek és nem igaz az sem, hogy nincs bennük empátia. Csak nekik a feladat elvégzése, legyen az egy műtét, egy gyilkosság, egy ügy, szóval az a valami, ami felkelti az érdeklődésüket, hát az elnyom bennük minden mást. Ők flow-ba tudnak kerülni olyan dolgoktól is, amiktől a "normálisak" elrettennek. És végig is csinálják, mert bennük fel sem merülnek olyan gondolatok, mint az átlagban. Nem is értik, hogy miről van szó. De nagyon jót röhögtem azon is, hogy Pál apostol is pszicho volt. Ajjajajjj.... és akkor most ma reggel éhgyomorra azért azt a FANTASZTIKUS HÍRT ELOLVASTAM, hogy a Fiatal Családosok Izéje kéri, hogy ne legyenek farsangi mulatságok az ovikban és sulikban, mert zavarja az ő nagyböjti mittoménmijüket. Tehát ne csússzon már össze, mert nekik bántó, hogy míg ők koplalnak vagy mittomén, csak húst nem esznek, addig azok, akik nem vallják magukat kereszténynek, esetleg fánkot zabálnának jelmezben, meg tánciznának. Pedig eddig csak az volt a lényeg, hogy LEGYEN TÁNC. Most már az senem.... nem... nem... BÖJTÖLNI AKARNAK A FIATAL KERESZTÉNY SZÜLŐK, ÚGYHOGY NE LEGYEN TÁNC. Csak mikor már ők is tudnak dancelni. Remélem ezt is a sziklaszilárd Alkotmányunkba fogják rögzíteni a többi sariás törvénnyel együtt. MErt hát a nagymagyar Novák megint nem bír magával, oszt' most meg akarja szabni, hogy ki mikortól jogosult törvényesen baszni! Bezony! 18 év alatt nem baszhatsz, ha az Elődön múlik. Törvénytelen, pedofil dolog! De az is pedofil, ha két 17 éves bújik össze? Ők sem nem? Akkor a 18. szülinapi buli nagyokat fog szólni mostantól! Nem baj, hogy suliba nem kell, csak 16 éves korig járni kötelezően... elmegy az egyén dolgozni, de baszni majd csak két év múlva. Addig csak stikába. Édes Jézus! Mi lesz itt még? Erényöv? Puncilyuk bevarrás? Hormonterápia a fasziknak, hogy ne álljon fel nekik? Mert hát kurvanagykeresztényéknél a maszti is bűn! Az nem, ha a pap megmolesztál ministráns korodban, de ha a semmire vered, és nem lesz belőle kölök, akkor bűnt követsz el. 

Hallgassunk csak a DúróDarálóNagyCsöcsű Dórika férjére és akkor a kamaszkor amúgy is rémálomszerű évei átváltoznak igazi pszichothrillerré, bár a szülők zöme úgysem veszi majd észre. Ha a hülyegyerek meg késsel szúr a pináért, akkor meg majd lehet interjúkat adni, hogy nem tudjuk mitől vadult meg, biztosan sokat fortnájtozott a szerencsétlen. A szerencsétlen meg áll majd bilincsben és gecit könnyezik. 

DE! NINCS MINDEN VESZVE, MERT MI MAGYAROK BÉKÉT AKARUNK ÉS NEM VOLTUNK RÖSTEK ÚJFENT ÉNEKELNI IS ERRŐL, ANNAK ELLENÉRE, HOGY NÁLUNK NINCS HÁBORÚ. Nem, nem linkelem be ezt a mocskot, ezt a trasht, ezt a Jesus! PIÁL A FÖLD! PIÁL MA MINDEN! TARTSD A MAGYAR ZÁSZLÓT, AMIRE ANGOLUL ÍROD FEL, HOGY MAGYARORSZÁG NEM AKAR HÁBORÚT. NYÁVOGJ, MODOROSKODJ, ADJÁL A NEMLÉTEZŐ HANGODHOZ GÉPI ALÁFESTÉST, MEG JÖHET EGY KIS TÜCTÜC, AZTÁN KÉSZ IS A CSODA. A SZERETET MEG NEM VÁR... SZÓVAL MENT A DISLIKE. És most kurva nagyot hazudtam, merthogy nem voltam képes meghallgatni valójában és épp ezért nem nyomtam semmiféle gombot. Amúgy sem szoktam, csak rendkívül indokolt esetben. 

Megyek vissza kertezni meg olvasni. Ti meg szopjatok, ahol tudtok, ahol akartok. Itten szex nem lesz ingyér... tele a net pornóval, verjed koma arra. Hajrá! Csapassad, ha elmúltál 18!!! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Felháborodós Gyógyszerelgurulós

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr918055728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása