Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Öröm arra ébredni, hogy egy olyan film, amit én IMÁDOK, végre VILÁGSIKER LESZ. 

Kurvára nem beszélek indiaiul, de IMÁDOM IMÁDOM IMÁDOM A BAAHUBALI-T!!!!!!! S most, 2 évvel a második rész után úgy látom, hogy felkapta végre a net ezt a gyöngyszemet, ezt a vizuális és zenei orgiát! 

Majdnem három órás, elképesztően SZÍNES ÉS ISZONYATOSAN JÓ A ZENÉJE!!!

Most kiragadtak belőle egy harci jelenetet (ami 2 óra 22 perc környékén van, tehát a film legvégén), de a NAGY LÓFASZT!!!!!!! Hát már a nyitánya egy olyan jelenet, hogy tapsikolni szoktam és sikítani a nevetéstől, mikor a sáfrányporral megszelídített elefánt segít a főszereplőnek kilőni egy kurva nagy égő nyilat

Évek óta követem az indiai filmeket, nagy kedvencem ez a film is és az androidos faszi (de ő tán koreai)... HÁT ŐT EGYENESEN EGÉSZ NAP TUDNÁM NEVETNI. 

Azt hiszem, hogy csak rontana az élményen, ha tudnám, hogy mit beszélnek és igazán nincs rá szükség. Olyan sok a zene benne, amik ELKÉPESZTŐEN JÓK, annyira túltolják a grandiózus jeleneteket és olyan CGI-t használnak, hogy az már MŰVÉSZET. 

Igen, mindig is rajongtam a ZS-kategóriáért, mert a ZS az már kurvára nem B. A ZS-ben igenis van érték! Táncolnak, énekelnek, sok-sok színes ruhás ember harcol úgy, ahogy én pölö sosem tudnék elképzelni egy verekedést.

A nők ezekben a filmekben erősek, DE KURVÁRA.

HINNÉD BASZKI, HOGY A HINTÓBÓL KIUGORVA A KISKARNISSAL IS LEHET GYILKOLNI? 

Baahu haja gyönyörű, férfit ilyen sörénnyel én még életemben nem láttam, s csak ő,BAAHU tud fekete csődörön vágtatva EGYETLEN MOZDULATTAL úgy letépni a mező virágait, hogy RÖGTÖN CSOKORBAN ÁLLNAK ÖSSZE. 

SIKÍTOK ÉS TAPSOLOK MINDEN EGYES ILYEN BELASSÍTOTT JELENETNÉL! Az is rettenetesen tetszik, hogy a kamera az éppen aktuális jelenet főszereplőire fókuszál, a statiszták meg MINDIG ANNYIRA BÉNÁK a háttérben. Érzelmesen búcsúzkodik a faszi az anyjától (???), az őt legyező picsa tök unott pofát vág, a "segítők" meg úgy vigyorognak... aztán van harc is egy csomó persze, de itt úgy van, hogyha közben neked megbeszélni valód van valakivel, akkor megálltok, oszt vagy eléneklitek egymásnak a bútokat és bánatotokat vagy szimplán megdumáljátok, miközben körülöttetek megy a kasza ezerrel. De amikor Baahu előveszi a fokosát, akkor belőlem azonnal jön a sikoly, és tudom, hogy vörösre fogom tapsolni a tenyereimet újra meg újra. 

Nagyon színes, már-már szagos, rettenetesen nevetséges és iszonyatosan ötletes, látványos az egész. Thor bunkósa hol van Baahu fokosához képest? Hát a kanyarban nincs kérem szépen! AZ ő fokosa bumeráng és a társa is elkapja, leszúr vele valakit, az elrepül pont úgy, hogy Baahu hídba lemenve pont kikapja a melléből és már baszarintja is bele egy másik mellébe. 

A nők.. gyönyörűek... igézően gyönyörűek és mindig erősek! Mondom, a kis hercegnő (?) úgy mutatkozik be, hogy a hintóról lekapja a karnist meg van nála egy kard is oszt szétszedi a férfinépet, akik ki tudja miért rohamozzák (ehhez kellene a nyelvtudás vagy  a felirat ugye, de nem csökkenti az élvezetet). 

Szóval egy dolog, hogy most kiszedték belőle azt, hogy a fákról katapultban mennek be a katonák az elfoglalandó várost és repülés közben minden csapat egyfajta bombává áll össze... ez annyira csepp a tengerben! Ez a film felfoghatatlanul ISTENIEN SZÓRAKOZTATÓ és nem ez az egyetlen jelenete, hanem AZ ELEJÉTŐL A VÉGÉIG.

Élőszereplős Disney!!!!!

Bahh.. hát ha Baahu így hozna nekem virágcsokrot, nekem a a bugyim lecsusszana ammá' biztos! 

Nézzétek a Baahubali-t, mind a két rész zseniális. Persze lehet, hogy csak nekem, mert én ugye egy fosadék vagyok,  de ettől most mégis jobb érzés kicsit, hogy tudom: vannak még rajtam kívül fosadékok, akiknek az ízlése megegyezik az enyémmel azt mondják: méltatlanul kerüli el a világhírnév ezeket a remekbe szabott alkotásokat. 

Hogy nincs 3 órád zenélős faszságra? Az a te bajod öregem! A te lelki világod lesz szegényebb. Nyilván jobbnak érzed azt a három órát az ún. "barátaid" hülyeségeit görgetve eltölteni, az hasznosabb, hogyne! Mert hát én hülye vagyok és proli és akinek ilyen tetszik, az csak pszihopata lehet. Hát inkább ez, mint a barátközt! A sok-sok hülyeség között ugyanis nagyon szép képek vannak, sőt, bármilyen hihetetlen, vannak jelenetek, amiket minden pompázatos giccs ellenére is megkönnyezek. 

Mit tegyek, ha rám ezek vannak hatással? Sokkal-sokkal ütősebb ez a film, mint a Bosszúállók és ezt tök komolyan mondom! 

Nézzétek, táncoljatok, tapsoljatok, sikoltsatok a sok-sok gyönyörű képtől és ámuljatok, hogy milyen fantáziadús koponyák élnek Indiában. Elképesztően zseniális. Ma - mint minden nap - megint filmet nézek és most, hogy olvastam, hogy végre felkapták, hát újrázok Baahu-ból, aztán pedig az androidos faszit is lenyomom, MERT IMÁDOM. 

Nagyon furcsa egyébként, hogy azt észrevettem, hogy már sokkal korábban sötétedik  és  látom, hogy most is hétágra süt a nap, én meg olyan fehér vagyok, mint egy vámpír, mert kis sem tettem egész nyáron szinte a lábamat a lakásból. 2019 nyara nekem nem történt meg. Várok. Várok. Várok. 

Hiába. A legutolsó legós alkotásból úgy hiszem, hogy a Sváb megkapta a behívóját, és én tényleg nem mertem eddig elhinni, hogy úgy vonul börtönbe több évekre, hogy nem köszön el tőlem. De ő egy ilyen szívtelen ember. Nem is tudom majd, hogy mikortól és meddig ül, majd csak azt veszem észre, hogy nincs több legós napló. 8 évig hitegettem magam, hogy valamit csak érez irántam, hát nem lehet, hogy mindössze a pinámért van velem, de lehetséges. Minden lehet ebben a világban. Hagytam, hát kurvát csinált belőlem s most már annak sem vagyok jó. Úgy megy be a börtönbe, hogy nem fog elköszönni, nyilván azóta már rég leakasztott valami szakadékot, akit kúrogat, mert asszonyt ugye nem lehet... szóval egy ilyen világban ne csodálkozzon senki, hogy én ilyesmire "pazarolok" egy napot, hogy Baahu-t nézzem. A valóságot, hogy nem érek semmit, hogy nem tart számon senki, hogy nem szeret senki és nem visel el senki és nem is kíváncsi rám senki és nem is akarnak megismerni... nem tudom elviselni. 

Tényleg igaza van Popper papának, hogy az ember nem képes elviselni azt, hogy nem kell. Káin is ezért ölte meg az öccsét, mert nem bírta elviselni az elutasítottságot. Az ember nem viseli el, ha nem kell. Én próbálom, tényleg. Belehalok az igaz, de már csendesen, nyugodtan, megfontoltan megyek az úton. Nem kérdezek, nem vagyok elérhető, olyan, mintha máris halott lennék. Így még el tudom viselni ezt az egészet. Hogy halottnak tettetem magam. 

És igen, talán infantilis, talán beteges, hogy én ennyire beleélem magam egy ún. "zs-kategóriás" filmbe, de hát azért már tényleg ne bántson senki, hogy érzek! És igen, azért sikítok, azért tapsolok, mert én vagyok a hercegnő és mérhetetlen energialöketet kapok a gondolattól, hogy valaki annyira szeret engem, hogy a vágtázó lóról oldalra hajolva egyetlen mozdulattal letép nekem egy komplett virágköltészeti csokrot és igen, nagyon jó érzés azt hinni, hogy van valaki, egy képzeletemben élő személy csupán, akit én is szerethetek annyira, hogy lekapom a kibaszott karnist és átszúrom vele a gyíkember testét ha kell, mert a dús hajú hero-m néz engem és szép vagyok és szerethető és erős. És ő is szép  és erős és szerethető és szeret és én szeretem. Ezek érzések, amiket nem tudok kontrollálni és nem tudom nem érezni. A vágyat, hogy ez megtörténjen. Nyilván nem a karnisos jelenetet akarom átélni, ez csak egyfajta metafora. 

Megbaszni már annyian akartak, volt aki meg is tette, de szeretni, megismerni még nem akart nagyon senki vagy én nem vettem észre, a lényeg, hogy én mondjuk a Svábért bármikor lekaptam volna a karnist, ellenben ő a szakajtott virágcsokrot meg mindig más picsáknak vitte. Az ő dús haja sosem lobogott nekem, és én hiába kardoztam is a karnissal, nem bűvöltem el őt soha. Erről nem tehet. Mármint, hogy nem tud engem szeretni. Régen még haragudtam ezért, aztán rájöttem, hogy ezeket nem lehet befolyásolni, nem tudok valakit szeretni máról holnapra, akit amúgy utálok. 

Most megint sírok, mert annyira nagyon hittem évekig. Sírok, hogy hülye voltam, hogy nem vettem észre, hogy a Sváb bizony sosem vágtázott felém, hogy ez csak délibáb volt... hogy én ott csak az unott legyezőnő szerepét kaptam, a karnist sosem adták a kezembe. Sírok, mert félek, hogy a valóságom nem reális és lehet, tényleg lehet.... ezt alig merem leírni és közben taknyom-nyálam egyben van a fájdalomtól, mert lehet, hogy anno régen a Sváb vágtázott felém csak én nem vettem észre a saját sérüléseim miatt. Lehet, hogy ez megtörtént, lehet, hogy tényleg minden az én hibám, de hogy ronthat el egyetlen ember MINDENT? Nem vagyok én valójában karnisos hercegnő, sem Isten, hogy mindenért én vállaljam a felelősséget. 

Én tudom, hogy szerettem őt. Tudom, hogy bármikor lekaptam volna a karnist, és tigrisbukfenccel nem is mellbe, hanem egyenesen torkon szúrtam volna bárkit azért, hogy neki jobb legyen. Hogy ő ezt észre vette-e? Nem hiszem. Mikor látta volna? Idő... azt nem adott soha. Márpedig a Popper papa azt is mondta, hogy szép, szép egy gyémántgyűrű meg egy Mercedes is, de egy okos nő azt értékeli, hogy mennyi időt szán rá egy férfi. Innen nézve viszont a Sváb sosem szeretett engem, és soha nem vágtázott felém, vagy csak úgy, hogy én hittem, hogy felém vágtázik, aztán a remekbe szabott csokorral eltűnt és végignézhettem, hogy beborítja vele a másikakat. A Gabriella egyet, aztán a Gabriella kettőt, aztán most ezt a picsagörcsös Esztert tutujgajta már évek óta.... az ő lelki sérüléseiket, az ő fleppnijeiket többre tartotta, mint az enyémeket. Én pszichopata kurva vagyok. Ki tudja, most kivel hentereg, de az biztos, hogy engem kitörölt az életéből, amiben soha nem is vehettem részt, ezért marad nekem Baahu... a zs-kategória. Ez vagyok én . A Zs-kategóriás pszichopata kurva. Foghatom én a karnist, ha cserébe kényszerzubbonyt kiáltanak rám. 

Mindegy. A lényeg most úgyis az, hogy keressétek ezt a filmet (tik mind vagy hárman, akik még idejöttök és olvassátok a faszságaim és a haláltusáimat) és oldódjatok fel közel 3 órában ebben a CSODÁLATOS VILÁGBAN, ahol nincs fizika és nincs semmiféle szabály, amely korlátozna. Ebben a világban tényleg bármit megtehetsz. Mert hiába is hisszük, hogy szabad az akaratunk, ez önbecsapás. Nem szabad az emberi akarat, max. cselekvési szabadságunk van. Ne feledd! Szabad akkor lennél, hogy úgy dönthetnél, hogy elröppensz megnézni a Pegazus galaxist, élnek-e ott még Lidércek. Amíg viszont csak arról dönthetsz, lopsz vagy nem... addig nem vagy szabad. Senki sem az. De Baahu és a világa valóban szabad... ide lehet menekülni. Aki tud, jöjjön velem , tartsa az iramot, és vigyázzon a kurva karnisokkal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

 

És képzelj el egy jobb napokat látott bogárszemű nőt, ahogy csontvázként a ventilátor előtt együtt táncol a hercegnővel, és elhiszi, hogy valamelyik sarokban őt is úgy nézi valaki, ahogy ezt a nőt Baahu... 

Ezek lehettünk volna akár mi is... tudod? Ha mellém vagy mögém állsz bármikor is! Meg akkor is lehettünk volna, ha adsz időt nekem/velem és nem csak szigorúan a kefélés idejére jelensz meg. Ha beengedtél volna az életedbe, ahogy én beengedtelek az enyémbe... Ezek lehettünk volna mi is és lehet, lehet, hogy mi is énekeltünk volna egy nagy hajón és varázsoltunk volna magunk köré boldogságot és szerelmet és bizalmat. Ezek mi is lehettünk volna... de nem lettünk és soha nem is leszünk. Ez Zs-kategória, te pedig jobban csipázod a karnisosoknál a virágszakrétőket, meg a pingálókat, meg azokat akik férjhez mennek és ha nem jön össze a gyerek, akkor inkább félrekúrnak veled vagy a főnököddel. Ezek lehettünk volna mi... ha én nem vagyok ennyire sérült, ha jobban figyelek, ha lett volna mit figyelnem, nem csak azt, hogy épp ki költözik ki vagy épp be a hajlékodba. Ezek lehettünk volna mi is.... de nem... nem.... nem... 

baahubali.jpg

EzmegittenazázsiaiTerminátorImádomEpicjelent!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr5315003624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása