Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Berúgtam 2023-at!!!

 2023.02.06. 10:49

Fúú... 13 napja tart még csak az új év, de én már basztam, dugtam, keféltem, szeretkeztem, kiléptem a munkahelyemről, pedig egy hajszál választott csak el attól, hogy youtube csatornát csináljak a tapasztalataimból. No, de én tervezek, Isten meg végez... így esett, hogy szanaszéjjel baszattam magam a hétvégén, a héten meg egyszerűen hazasétáltam a munkahelyemről és azóta sem mentem vissza. Mutatom a részletek, amiből tudom, hogy csak a baszás releváns! 

Becsaptalak. Csak mert nincs kedvem írni a dolgokról. Meg azért is, mert idejársz, olvasol, esetleg faszodat vered, de ez nagyon egyoldalú, tudod? Miért osszam én meg veled, hogyan baszták szét a picsámat, mikor te sem írsz nekem soha semmit? Hmm? Külföldre közvetítő cég ajánlása hol van? Bármiféle segítség hol van? Jaaa.... hogy jó magyar szokás szerint te csak magaddal törődsz és a farokveréssel! Értem! De ez alapján meg értsél meg te is engem, rendben? 

Annyit elárulok, hogy továbbra is külföldre szeretnék költözni. Leginkább most Írország vonz, de jöhet bármilyen skandi ország is, és még akár Anglia is. Vagy jó... lehet német nyelvterület, de ott csak betanított munka, mert én nem tudok sajnos ezen a nyelven megszólalni. Vagy ha mégis, akkor folyton csak ijedten, annyira agresszív a német számomra. 

Most már úgysem élvezem annyira a munkanélküliséget, nagy pofon volt számomra, hogy bizony-bizony Magyarországnak NEM KELLENEK A SZAKKÉPZETT EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓK, vagyis.... NEM KELLENEK AZOK, AKIK MÉG GONDOLKODNAK. Azt a maffiát, ami az állami eü.-ben megy, nyilván nem merem leírni, de TUDJÁL RÓLA, HOGY KB. A COSA NOSTRA ÜZEMELTETI AZ EGÉSZET ÉN PEDIG NEM SZERETNÉK LEVÁGOTT LÓFEJET AZ ÁGYAMBA, ÚGYHOGY ELMENEKÜLTEM. De mihez kezdjek ezután? Az egész életemet ebben a szakmában töltöttem, én ebben vagyok a LEGJOBB. Nem baj, majd megyek a Lidl-be árufeltöltőnek, a pénzem is jobb lesz, meg a felelősség sem olyan nagy... azt azonban nem fogom eltagadni, hogy mély gyászfolyamaton megyek keresztül, aminek során megpróbálom kitalálni, hogy mi a búbánatos faszt kezdjek mostantól az életemmel? Ha már a szakmámban nem kellek? Vagyis de... kellenék, ha BUTA LENNÉK, MINT A SEGGLYUK! Na, azok... a 8 általánossal hasítanak bammeg az állami eü.-ben. Lassan ők fognak majd már operálni is és ez VALÓSÁG, NEM FIKCIÓ. 

Baszás: Megy még! Még mindig jó vagyok benne! Döngetjük az újabb és újabb csúcsokat és most egy kicsit S/M vonalon is mozgunk, de kizárólag csak verbális szinten. Ahh... nem... ez BDSM valójában... nem igényeljük... csak a SZABADSÁGOT! És megadjuk egymásnak, így egy prűd vagy egy olyan, aki még életében nem élvezett egy nagyot, vs. perverz állatoknak tartana minket... de leszarom. A lényeg, hogy én élvezek és élvezek... még akkor is, ha épp nincs orgazmusom. Szeretek meztelenül fetrengeni, bőrt a bőrrel összeengedni, oszt' szóljon hangosan az ének, ameddig csak élek, BASZNI FOGOK ÉN! 

Ehh... ezen is már vagy egy éve kattogok, hogy kurvának állni. Csakhát... olyan kibaszott idióták vagytok, hogy egyszerűen nem merek belevágni. Mert hát én nem a törökbálinti bekötőúton szeretnék -10 fokban picsanaciban sétálgatni egy hordó tűz körül, hátha jön egy korpásbajszú kamionos, aki leszopat a susnyásban. Nem, nem. Sajnálom, de én ennél SOKKAL DE SOKKAL EXLUZÍVABB KURVA LENNÉK. Ehhez viszont kellene egy megbízható ügyfélkör. Akik visszajárnak. Merthát nem óhajtanék állandóan idegenekkel kúrni. Az szerintem senkinek sem olyan jó, mintha visszajársz valakihez, aki minimálisan ismer csak (kurvára nem érdekel valójában, hogy ki van az álarc mögött), de azért nem kell minden alkalommal újra és újra letáncolni a kötelezőt. Ezen is sokat gondolkodtam, és azt hiszem nekem pl. az sem menne, hogy idejön a Józsi, én ajtót nyitok, ő megy a zuhany alá, aztán zsupsz az ágyba, fasz a szájba... ezt maximum eljátszani tudom, de talán még azt sem. Az én fejemben valami olyasmi van, hogy jön a Józsi, iszunk egy kávét vagy akár kettőt is, dumálunk arról, ami mindkettőnket érdekel, aztán repül a fasz a szájba... vagy valami ilyesmi. Ha van a faszverő olvasók közt olyan, akit ez érdekel, ÍRJON! KÖSZÖNÖM! (Úgysem fog senki sem írni, soha nem segítetek semmiben, kivéve azt a jóembert, aki anno felajánlotta a villanyszerelést, te is hova tűntél Komám?). 

Szóval nagyon nyitott az életem... mert mivel a fentiek kb. egy lázálommal érnek fel, amiben vajmi kevés esély van arra, hogy bárki is segítsen megvalósítani, meg ugyan most nagyon elhalkult, de szerintem attól még van majomhimlő (is), eszembe jutott a telefonálós változat is, merthát a hangom... hahh... az olyan kibaszott faszállító, hogy van, aki már tényleg ódát írt erről (egy volt betegem). 

Lassan, de biztosan kopik majd fel az állam, miközben naponta 4-5 helyre küldöm az önéletrajzokat, keresek cégeket, akik külföldre közvetítenek munkavállalókat, és elvállalok kb. bármit. Jaja... beadtam takarítói pozira is, hátha... de a legjobban annak örülnék, ha emigrálni tudnék ebből a fostos országból! 

Ha Fideszes faszverő vagy, de van ötleted, akkor is írjál nyugodtan, mert hát félig magyar vagyok, szóval csak nyomokban tartalmaz a testem gerincet, úgyhogy le tudok hajolni egy FideSS faszhoz is. A fasz az fasz, akár jobbra, akár balra hajlik (és az már az én problémám, hogy azt szeretem a legjobban, ha egyenesen áll a viharban). 

Hajrá Faszverők! SEGÍTSETEK! Vagy kopjatok a picsába le, verjétek valaki másra! Ehhh... úgysem tudom megakadályozni, úgyhogy verd továbbra is rám te kis hálátlan, Te! (Leginkább Jézusra hasonlít az arcom, vizualizálj közben!!!!) 

Ha meg értelmes dolgokkal etetnéd az agyadat, akkor ajánlom számodra a következőket: 

Cunk on Earth (Netfilx)

Death to 2020 (Netflix)

Death to 2021 (Netflix)

Hogyan irányítsd az elmédet (Netflix) 

Criminal (Netflix)

Ricky Gervais (Netflix) 

Ez most fájni fog (HBO Max)

The extraordinary (Disney+)

The patient (Disney+)

Ezek között van természetesen értelmes komédia, meg kurva sok jó dráma. Írnék könyveket is, de hát Philomena már megmondta, hogy az írás csak youtube és facebook kommentek formájában létezik, szóval... MINEK? 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr818025386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása