Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mi a fasz megy itt??????????????

 2022.08.27. 13:56

Hé! Te! 

Te új! (vagy régi vagy mittomén kivagy!!!!)

Nem égett még ki az agyad????? 122 poszt olvasása egyetlen nap alatt? Jesus!!!!!!! :( 

Nem tudom ki vagy, nem tudom mit keresel.... de ez baszdmeg... hát ez nem semmi!!!!! 

Fogalmam sincs, hogy mi a fasz történt, mert ez alapvetően egy terápiás dölgött napló, de most két napja olyan olvasottságot produkál, hogy már megrémiszt.... :( 

Van ugye az inszomniás, aki mindig éjjel 2 körül néz rá a blogomra és van a szarós, aki reggel 6-7 között, gondolom szarás közben nézi meg a blogom, kb. naponta. Amúgy meg egy csendes kis halott blog ez, kiegyensúlyozott alacsony napi átlagszámmal, ami megnyugtató a számomra, mivel nem nektek írok alapvetően, hanem MAGAMNAK/MAGAMBÓL. Nincs semmi érték benne más számára, maximum elrettentő példának vagyok jó, de nem szeretek szörnyként gondolni magamra, van már "mumus", nem kell a főszerep. 

Hagyd ezt abba légyszi! Állj fel a gép elől és menj ki a természetbe! Nézd meg milyen csodálatosan süt a nap. Ne károsítsd az agyad az én faszságaimmal, mert elrákosodik az agyad!!!!! 

Én szóltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

2022.08.27-én, vagyis tegnap meg már 259!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak bízom benne, hogy valaki nagyon-nagyon unatkozott.... mondjuk én ilyenkor inkább egy izgalmas könyvet szoktam olvasni, nem egy vadidegen nő firkálmányait. Nem is tudom elképzelni, milyen téma kellene ahhoz, hogy kb. a fél napomat azzal töltsem, hogy valaki irományait olvasom. Márpedig a statisztika szerint tegnap valaki ezzel töltötte az egész délutánját/estéjét.... MIÉRT? Nincs ezen a blogon egyetlen értelmes írás sem. Nincs semmi jó benne. El nem tudom képzelni, hogy valaki végigolvassa ezt a rettenetes mennyiségű FASZSÁGOT... és ez nem is volt így SOHA! De most már második napja van rákattanva valaki rettenetesen és ez megrémiszt, ugyanakkor el is gondolkodtat, hogy vajh miért olvassa????????????????????????????????????????? Aztakurva........... 

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr5717917663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása