Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csak 2 megjegyzés a 7 ponthoz

 2019.02.12. 06:03

Tényleg szipiszuper, hogy támogatjuk azokat, akik megvalósítják a hagyományos, európai, keresztény nemzetek megmentését (azáltal, hogy szülnek ugyebár!!!!)!!!!! 

ABSZOLÚT SZIPISZUPER, hogy ha tudsz szülni, és szülsz ennyit meg annyit, akkor ilyen meg olyan kedvezményt kapsz. DE! BOCSI, HOGY GENYÓ VAGYOK, csak KÖZBEN MEG TÉNY AZ IS, HOGY A PÁROK MAJDNEM FELE MAGYARORSZÁGON MEDDŐ!!!

MEDDŐ A MAGYAROK MAJDNEM FELE!!! VELÜK MI A TERV?????????????????????????????????

Merthogy ez tény, és az ilyen pároknak aztán nem segítség, hogyha össze tudnák hozni a babát, akkor majd kedvezményes HITELT KAPHATNAK. 

Eleve bosszantó, hogy a legtöbb "ösztönző" TULAJDONKÉPPEN KÖLCSÖN, amiből le lehet faragni, HA SZÜLSZ MÉG. 

ÉS AZ IS KI VAN EMELVE, HOGY KIZÁRÓLAG A 40 ÉV ALATTI NŐK KAPHATNAK HITELT. Ha egy 40 év alatti faszi összebasz egy gyerkőcöt, hát ő nem kap kedvezményes hitelt. Ez most akkor pozitív/negatív diszkrimináció????????????????????????????????????????????????????? Attól függ, hogy puncid van-e vagy kukid!!!! 

DE TOVÁBBRA IS A HAJAM AZ ÉGNEK ÁLL ATTÓL, HOGY KURVÁRA NEM FOGLALKOZIK SENKI AZZAL, HOGY A MAGYAROK FELE NEM TUD ÖSSZEBASZNI CSAK ÚGY... NEMHOGY 3 KÖLKÖT, HANEM EGYET SEM. 

Mélyen hallgat mindenki erről, meg arról, hogy nincs egy 8-9. pont, AMI ARRÓL SZÓL, HOGY MONDJUK TB-RE MEGEMELIK A KERETET ÉS TÁMOGATJÁK AZOKAT IS, AKIKNEK VALAMIÉRT A TERMÉSZET NEM ADJA MEG AZT AZ ÖRÖMET, HOGY BASZÁS KÖZBEN CSINÁLJANAK GYEREKET. 

MERT NEM KÉT FORINT ÁM A MEDDŐSÉGI KLINIKÁRA JÁRNI. ÉN MÁR CSAK TUDOM, ANNO PRÓBÁLKOZTAM. ELEVE LEGYÉL HÁZAS, KÜLÖNBEN BE SEM KERÜLHETSZ (40 ÉV feletti nőkkel kicsit elnézőbbek!!!). 

Nem beszél senki arról, hogy egy ilyen párnak min kell keresztül mennie, és MENNYIRE KURVA SOKBA KERÜLNEK A PRÓBÁLKOZÁSOK. Van valamennyi állami támogatás inszeminációra és lobikra is, de a  gyógyszerek, vitaminok, amiket szedni kell, és még egy csomó minden... szóval GAZDAGNAK KELL LENNI, HA MEDDŐKÉNT GYEREKET AKARSZ. Arról nem beszélve, hogy ha elmegy a baba, és nem egyszer, nem kétszer történik sajnos ez meg, akkor kell a lelki támasz, kellene a pszichológus, ami átlagban 10-15 ezer/50 perc!!!!

TEHÁT AZ ELSŐ MEGJEGYZÉS, HOGY AMEDDIG A MAGYAR PÁROK FELE KÜSZKÖDIK A MEDDŐSÉGGEL, ITT PUSZTÁN PÉNZ LEBEGTETÉSÉVEL NEM LESZ BABY BOOM!

A MÁSODIK MEGJEGYZÉSEM PEDIG ÉPPEN  A 7. PONTHOZ ÍRÓDIK, A BÖLCSŐDÉHEZ. 

Annak szerencsére a tudományban már pont van a végén, hogy az újszülött szimbiózisban él az anyával és kb. 4 éves kora körül jön el az igénye, hogy egy kicsit leváljon azért már anyuról, esetleg játsszon a kortársakkal, de bármi van, akkor FUTÁS VISSZA ANYUHOZ!!! Amennyire kell az újszülöttnek az anyatej, ÉPP ANNYIRA KELL NEKI AZ ANYUKÁJA IS. A figyelme, az érintése, az együttélés, mert a baba eleinte még anyut is a saját maga kiterjesztésének hiszi!!!!!

Engem is bebasztak totyogós koromban a bölcsibe, sok kortársammal együtt. Olvasd vissza a blogot, hát ez lett belőlem és a MAI NAPIG GÁTOLJA AZ ÉLETEMET AZ, HOGY NEM KAPTAM ELÉG MENNYISÉGŰ SZERETET (SEMMIT) AZ ANYÁMTÓL (APÁMTÓL SEM). Emlékszem, volt pelenkázó és voltak egészen kicsik, akiket behoztak reggel és egy vadidegen dada dajkálta őket huszadmagával. Az egyik dada történetesen ANYÁM VOLT. A mai napig emlékszem a féltékenységre, amit éreztem, hogy nem kizárólag velem foglalkozik. Toporogtam, hisztiztem, nem értettem, hogy az anyám miért nem az én szükségleteimre figyel? Ki az a másik szaros ott, aki elveszi TŐLEM AZ ANYÁM FIGYELMÉT? 

Afrikában asszem, ahol még tényleg a földet túrják szerencsétlenek, ott meg ugye úgy megy, hogy kapálás közben megkapaszkodik a nő egy faágban és guggolva megszüli a gyereket. Szusszan párat, aztán felköti a csecsemőt a mellkasára és kapál tovább. Kvázi, mint egy kenguru anya, VISZI A BABÁT MINDENHOVA, és folyamatos kontaktusban van a gyermekével (BŐR A BŐRREL). Az is már tudományos tény és nem a brit tudósok fedezték fel, hogy mikor megszületünk, a bőrünk tulajdonképpen egy nyitott "szeretet receptor". Minél többet van egy baba kézben, minél több ideig marad meg anyuval a szimbiózis, annál több szeretetreceptor telik meg és annál egészségesebb lesz a gyerek fejlődése. 

Na mármost ,ha bankó kötegekkel csábítjuk a nőket szülésre, de közben meg ugye tudjuk, hogy MIGRÁNCS IDE BE NEM JÖHET, akkor felmerül a kérdés, hogy A JELENLEG MÁR LÉTEZŐ ÉGETŐ MUNKAERŐHIÁNY mekkora is lesz, amikor a nők így tömegével lebabáznak???? Mert valahogy azt sem harsogja senki, hogy Magyarországon is munkaerőhiány van!!!  Pedig az van. 

És figyeled milyen szépen van felépítve a Szolgálólány meséje? 

Szüljél, kapsz ennyit meg annyit, ha meg előtte férjhez még, azért is kapsz. Szipiszuper. Szültél? Oké, örülünk asszony, de húzzál vissza dolgozni, baszd be a gyereket a bölcsibe, nem baj, hogy tudjuk, hogy nem teszünk neki jót, csak csináld, aztán babázzál le újra, akkor megint kapsz egy rakat pénzt, de utána megint menjél már vissza melózni, mert nincs akik nekem kihozza az étterembe a levest!!!!!!!

Tehát ilyen tenyészkancákat látok magam előtt, akik megkapaszkodnak a faágban, kirakják magukból a terhet, aztán kapálnak tovább, csak a baj az, hogy nem kötik fel magukra a gyermeket, hanem kvázi ott hagyják a fa tövében és egy VADIDEGENRE BÍZZÁK, MÍG ŐK KAPÁLNAK. És milyen csodás, hogy a nagyi is mehet gyesre! Mi van mögötte? Menjél asszony vissza dolgozni, mert nem akarom, hogy arab vagy kínai vagy román hozza a levest nekem! TE vagy a pincérnőm, adtam az adómból neked sokat, hogy babázzál, de most már engedd el a faágat és tessék szépen visszajönni és kihozni nekem a finom levesemet. 

El kellene szerintem dönteni, hogy most akkor csak úgy akarjuk, hogy a NÉP NÖVEKEDJEN, vagy EMBEREKET AKARUNK NEVELNI?????????????????????? (sanszosabb az agyatlan tömeg... nem is nép)

És sajnos én egy cseppet sem félek attól, hogy ez a 7 pont megterheli majd a büdzsét, mivel tényleg majdnem a fele a magyaroknak meddő, amit bizony nem lehet pénzzel orvosolni, vagyis dehogynem, egy részét biztosan, csak nem így, hanem mondjuk úgy, hogy ingyenessé teszik az összes ezzel kapcsolatos eljárást! AZ MÁR VALÓS TÁMOGATÁS LENNE! Nem pénzt kell ígérni, hanem megmutatni, hogy figyelünk rátok és foglalkozunk az igényetekkel. Jajj de örülünk, hogy ti ketten most úgy döntöttetek, hogy akartok babát. Nem megy simán a hálóban? Gyertek ide és MI SEGÍTÜNK, MERT KELL A MAGYAR BABA. Utána bőven ráérnénk a bankókat lebegtetni azoknak is, aki képesek csak úgy szülni, meg azoknak is, akik évekig járják a POKLOT ÉS MILLIÓKAT FIZETNEK, VÉGÜL PEDIG ÚGY KELL LEÉLNI AZ ÉLETÜKET, HOGY A LEGNAGYOBB ÁLMUK NEM VALÓSUL MEG: NEM TUDNAK CSALÁDOT ALAPÍTANI. Örökbe fogadni meg még mindig annyira nehéz, hogy az már egyenesen a sírvaröhögős kategória. 

Mert aki képes arra, hogy szarja magából a gyereket az szarja, mert emberi joga van szaporodni és terjeszkedni. Senki sem szab határt ennek. Talán már Kínában is lazábbak és MÁR 2-T MAX. engedélyeznek. Szóval senki sem szab gátat sehol a világon a baszással történő emberi szaporodásnak. Egyedül a baszók szabhatnak (megtartják, nem tartják), de ezt is mondjuk országa válogatja. Aki viszont nem képes arra, hogy a csodálatos szexszel hozza össze a gyereket és nem segít sem az inszemináció sem a lombik... na az ilyenek szoktak jelentkezni, hogy felnevelnék azoknak a gyerekeit, akik meg csak úgy szarták kifelé magukból őket, csak mert képesek voltak rá és utána is szartak rájuk, ezért az állam "neveli" őket. És akkor mi történik? Jön a védőnő, meg a babám fasza, mérik a lakást, hogy egy főre hány négyzetméter jut és leírja a kis füzetében, hogy "a lakás túl sivár egy gyermek számára", mert az ő szubjektív megítélése szerint nincs elég kép a falakon. EZ NEM VICC, EZ MEGTÖRTÉNT BASZD MEG. És nem kapnak gyereket! ÉVEKIG NEM KAPNAK GYEREKET ÉS EGY CSOMÓ KISGYERMEK PEDIG TÖNKREMEGY AZ ÁLLAMI GONDOZÁSBAN. 

Pedig lehetne belőlük is EMBERT nevelni, csak oda kellene adni őket azoknak a pároknak, akiknek nem lehet saját gyermeke! Azzal is növekednek a magyar szerintem. Ha a jelenleg állami gondozásban élő gyerekek családban nőnének fel. Sokkal jobb esélyük lenne arra, hogy boldog, sikeres emberek legyenek.

Nem húzom én le ezt a 7 pontot, de MEGINT EGY KAPKODÓS, ÖSSZE-VISSZA ÁTGONDOLATLAN, NAGY DIRREL-DURRAL BEJELENTETT LUFI EZ, AMI MÖGÖTT NEM LÁTOM AZT, HOGY ITT VALÓDI SZAKEMBEREK FELMÉRTÉK VOLNA A HELYZETET ÉS ÚGY ALAKÍTOTTÁK VOLNA KI A KONCEPCIÓT ARRA, HOGY A MAGYAR NÉP ÚJRA NÖVEKEDJEN. 

Másnap: Meg mondjuk lehetne a családbarát munkahelyeket is támogatni. Külföldön is van ilyen, hogy be tudja vinni az anya a gyermeket, és időnként lemehet hozzá, miközben ja, valaki más vigyáz rá, de az is már sokkal jobb, mint reggel "leadni", délután meg, 8 óra munka után "felvenni" és vele együtt ugyebár azt a bizonyos MÁSODIK MŰSZAKOT (Család, gyereknevelés és ez vonatkozik természetesen ugyanúgy az apukákra is).

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr6714621634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása