Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Liam, a rasszista!

 2019.02.07. 05:59

Nem, nem csuktam be végül a netet, mert még mindig földtörténetet "kutatok" - nem mintha mentegetőznöm kellene bárki előtt is!!! No, de van ez a faszika, a Liam Neeson... tudod, aki annyira nagyon sok zsidót mentett meg a Spielberg fekete-fehér kurva hosszú filmjében! Hát a faszi rasszista! Állítólag! És most legyilkolják a karakterét. Nem érdekes a sok remek film, amiben játszott (hidat épített), mert miközben őszintén megosztott az életéből egy fejezetet (csak majdnem leszopta a faszt), MOST MÁR MINDENKI SZERINT FASZSZOPÓ (RASSZISTA!). 

Én kb. úgy beszélem az angolt, ahogy más ugatja a franciát, de érteni meglehetősen jól értem. És megnéztem ezt az interjút és basszus, haljak meg, de én nem látom, nem hallom, nem érzem, hogy hol bújt ki a szög a zsákból és hogy most akkor mitől is HÚZZUK LE A SLOZIN A FASZIT????????????????????????????

Azt mesélte el, hogy amikor ő egyszer távol volt anno, egy hozzátartozóját megerőszakolta egy férfi. A hozzátartozó a kérdésére, hogy tudja-e, ki volt, azt válaszolta, hogy nem, mire Neeson megkérdezte, hogy milyen színű volt, amire azt a választ kapta, hogy fekete személy volt. Ő erre begőzölt és elkezdett a környékükön fel-alá járkálni egy doronggal és abban reménykedett, hogy valaki (fekete bőrű) beleköt, valaki kijön egy pubból, beleköt és akkor... akkor... megölheti. (Azért írtam  így, mert ezt a sztorit Neeson nem könnyeden mondja el, ez valóban egy "mélyinterjú" és bizony nehezére esik NYÍLTNAK ÉS ŐSZINTÉNEK LENNI, DE VÉGÜL KIMONDJA AZ IGAZAT ARRÓL, HOGY MIRE VÁGYOTT A BOSSZÚ HEVÉBEN.).

Odáig megy őszinteségében, hogy még azt is elmondja, hogy "she", a hozzátartozó (aki lehet barátnő, anya, nővér, húg, unokhúg, nagymama, ez nem derül ki és azt gondolom ez teljesen természetes!) többször megkérdezte tőle, hogy hova megy, ő meg azt, hogy csak sétálni és azt is kérdezte tőle she, hogy minden rendben van-e, ő meg azt mondta, hogy persze. 

Elmondása szerint 1-1.5 hét kellett neki, mire átjutott ezen és szörnyű volt számára, és most is szörnyű, ha visszagondol rá. Még azt is bevallotta, hogy magában hordozta ezt, "Isten ments!", hogy ezt felvállalja (hogy volt 1-1.5 borzasztó bosszúvágytól és bűntudattól lángoló hete - ezt nem én mondom, de azért nyilván erről beszél). Aztán azzal folytatja, hogy megtanulta a leckét, amikor végiggondolta, hogy tulajdonképpen "mi a faszt" csinál. Ezután elmesélte, hogy Észak-Írországban nőtt fel, ahol ismerőse volt pár nagy arc, akik meghaltak, és ebből ő, Liam megértette, hogy az erszőszak csak még több erőszakhoz és még több gyilkoláshoz vezet. Számára az Észak-Írországban, illetve a világban történő erőszakosság mind bizonyíték erre.  

No, hát nekem egyáltalán nem az jött le meghallgatva a színészt, hogy ő rasszista, vagy rasszista volt. Az eset állítólag 40 éves (!!!), tehát 1976 környékén történhetett (én még pölö nem is éltem), amikor is a színész egészen biztosan Észak-Írországban élt még. Ami meg brit gyarmat. Hát én nem tudom, hogy 1976-ban mennyi "fekete" élhetett Észak-Írországban, és nem találok a kurva gugliban sem erre adatot. De azt hiszem, valójában nem is érdekes. 1976-ban biztosan éltek feketék, kínaiak, arabok is Észak-Írországban, nem? Azt kérdezte, milyen színű? Nem azt, hogy "Fekete volt?". Szerintem ez fontos. Ezek után nyilván azokon a helyeken járkált fel-alá, ahol tudta, hogy "feketék" vannak. Ha azt mondták volna neki, hogy arab vagy kínai, akkor arra a környékre ment volna fel-alá járkálni, ahol ők megfordulnak. Ő egy olyan férfi volt, akinek a női hozzátartozóját megerőszakolta egy férfi, míg ő TÁVOL VOLT. Vagyis, minimum bűntudat, hogy NEM VÉDTE MEG A HOZZÁTARTOZÓT. 

És nekem ne mondja senki, EGYETLEN FÉRFI SEM, hogyha meghallja, hogy a barátnőjét, feleségét, lánygyerekét, anyját, nagyanyját, nagynénjét, unokahúgát megerőszakolja egy férfi, akkor nem tör rá elemi erővel a BOSSZÚVÁGY IS!!!!! Fantáziálásban akár az erőszakoló kínhaláig is el lehet jutni. Meg addig is, hogy az ember basszus tehetetlenségben, miközben kurvára ostorozza magát, hogy nem volt ott, és ezalatt a nőt megerőszakolták, fel-alá járkál és vágyik arra, hogy valaki hasonló is akár, de belekössön. Főleg ha 26 éves, főleg, ha eleve Észak-Ír. 

Nem véletlen, hogy bíróság ítéli el az erőszakolókat és minden bűntényt elkövetőket, mert ha a hozzátartozók vagy a sértett ítélkezne, akkor az kurvára lehet, hogy jogos lenne, de biztos Isten, hogy nem lenne IGAZSÁGOS. Az, aki érzelmileg be van vonva ugyanis egy eseménybe, hát nem igen tud objektívan gondolkodni, mert hajtja a bosszúvágy. Ilyenekből vannak a lincselések, ennek lett áldozata kb. 10 éve az a szerencsétlen tornatanár. 

Ha szeretsz valakit, akit kurvára bánt valaki más, akkor meg akarod ölni baszd meg! Apró darabokra akarod szaggatni, aztán összevarrni csak azért, hogy újra apró darabokra szaggasd! Ki akarod lökni a 3. emeletről, hogy ne haljon meg rögtön és felvihesd még egyszer, és kilökhesd még egyszer! Ha megöli, megerőszakolja anyádat, nődet... a minimum, amit kívánsz, hogy ő ugyanazt kapja! Ez tök alap, ezt magadban megtagadni egyszerű ostobaság! 

A legtöbben ugyanis nem tesszük meg. Lehet, hogy elsétálunk az általunk tettesnek hitt lakása felé, vagy ha csak annyit tudunk, mint Liam, lehet, hogy mi is elindulunk olyan helyekre, ahova az olyanok járnak, akik közül az egyik megerőszakolta a hozzátartozónkat. Van, aki ha esélye adódik rá megteszi a fantáziát, de a legtöbb ember nem jut el ideáig. Ha pedig esetleg elsétált olyan helyekre, vagy tett bármi nem végzeteset, nem bűnöst (!!!!!!!) abban a 1-1,5 hétben, amíg TOMBOLT BENNE A FÉKEZHETETLEN BOSSZÚVÁGY ÉS BŰNTUDAT, akkor arról pont úgy, mint Liam Neeson, hallgat, de kurva mélyen. Megpróbálja elfelejteni, mert utólag már nem fog passzolni, összeférni (szerintem) azzal az énképpel, amit magáról már kialakított 26 éves korára. És ott a szégyen is. Aztán lehet, hogy eljön a pillanat, amikor talál az ember olyan közeget, amiben biztonságban érzi magát annyira, hogy elmondja. 

Vagy, mint Liam Neeson, közel a hetvenhez, egyszerűen őszinte egy mélyinterjúban és nem próbál meg mindenáron tetszeni, hanem elmesél egy 40 évvel korábbi történetet az életéből, mély szégyennel a hangjában, nem pedig "sztorizgatva". Egy komoly interjúban vallott, és most még a filmpremierjét is eltolják. A vén Plummerrel talán már forgatják is újra a jeleneteit!!!!!!

MI A FENÉÉRT? 

Nem rasszista volt 26 évesen, hanem egy bosszúvágytól és bűntudattól fűtött észak-írországi fiatal. Ja és azt hiszem, hogy egyáltalán nem elhanyagolható tény, hogy nem került sor semmiféle atrocitásra azalatt az 1-1,5 hét alatt, tehát nem történt SEMMIFÉLE ERŐSZAK. És tényleg azt kérdezte basszus, hogy "Milyen színű volt?", tehát nem azért érdekelte, mert ő fekete gyűlölő és akkor most feketét akart ölni, hanem azért, hogy arra a környékre menjen, ahol az adott bőrszínű emberek élnek, összejárnak. Ha azt mondta volna a hozzátartozó, hogy "fehér", akkor is ment volna valahova Liam Neeson, ez egészen biztos. Szóval kurvára nem kellene valakit, aki felvállal egy olyan dolgot, ami majdnem minden ember életében megtörténhet (olyan esemény, ami miatt bűntudatot, bosszúvágyat és aztán később visszagondolva szégyent érzel!!!!!) LEHÚZNI A SLOZIN! 

Ő IS ÉPÍTETT ÁM SZÁZ REMEK HIDAT, RÁADÁSUL CSAK JÁRKÁLT FEL-ALÁ ÉS REMÉLTE, HOGY SZEMBE JÖN EGY FASZ, DE VÉGÜL LE SEM SZOPTA!!!!!! 

Miért kell belőle is Szörnyet csinálni? Nem leplezte le senki, teljesen magától volt őszinte! Hát tényleg az lesz a vége, hogy semmiféle őszinte dolgot, ami nem virágillatú női szarról és szivárványt kakiló unikornisnól szól, nem lehet majd kimondani? 

Amit Liam Neeson tett, lehetett volna egy nyitánya annak, hogy beszéljenek az emberek egymással arról, hogy a múltban mi vezethetett a rasszizmushoz, ha már azzal vádolják, de akár fel lehetett volna  hápolni belőle az áldozatok és azok hozzátartozóinak traumáit is és azok feldolgozásának lehetőségeit, mondjuk mint a kurva metoo-t!

De nem. Liam Neeson, aki Shindler listájához "more, more, more" embert íratott, aki számtalan filmben játszott és nem mellesleg vagy 4x megmentette a családját és imádtuk, mert kurva jó mém is, és "példás" életet élt, hát... 2019. év februárjában most már így őt is kikukázzuk, csak mert ŐSZINTE VOLT. 

Elképesztő! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr314611674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása