Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ostoba picsa

 2018.04.22. 15:14

Ez vagyok én. 1 órán keresztül írtam és hánytam ki magamból a dolgokat, de elszállt az egész és úgy érzem, hogy ez tragédia, mert szükségem lett volna arra, amit leírtam. 

8 hónap után ugyanis megjelent a Sváb és előbb lekúrt, aztán meg kikúrt megint, és ettől ki vagyok borulva és elterveztem, hogy megölöm magam és annyira jól összeszedtem, hogy bassza szájba a kurva anyját a blog.hu, hogy elment az egész a picsába!

Már iszonyatosan elfáradtam, a dühömet kiadtam abban az írásban, ami elszállt, de a lényeg az, hogy idejött egy indokkal, aztán addig búgott, addig hazudott, míg rá nem vett a baszásra. Konkrétan elővette a farkát és elkezdte verni itt a konyhámban. Még nálam is aludt, aztán kihívott magához Csepelre, hogy háznál kapjam meg a pofont, hogy hát én szeretve vagyok, de rossz vagyok és hát a Pinátlan az Istennő, menjek a levesbe! 

Annyira jó írás volt, ami elveszett és én fáradt vagyok újra leírni. 

Nem akasztás lesz és nem is vonat elé ugrás. Utóbbit próbáltam ma itt a hamzsánál, de basszus olyan meredek a töltés és annyira csúszós, hogy lehetetlennek tűnik időben felfutni. Faszom! Annyira jót írtam! Annyira összeszedett volt, egyfajta búcsúlevél MINDENKINEK és nincs meg, elvitték a mumusok. 

A lényeg úgyis az, hogy én a föld alá megyek, a Sváb a böribe, a Pinátlan meg viszi a bankot! Hát ki itt a hülye? Én vagy ÉN? 

De azért álljon itt pár gondolat, mondjuk az utókornak: 

A Sváb mentősként frissen meghalt apuka lányát kúrta. Jaja... lekúrta a bánatos hozzátartozót! Ez milyen beteg már?????????????????? (Ünneprontók ünnepe baszd meg?????????????????????????)

A kecskeméti kórházban repesve várja őt Orsika nővér, és a Sváb van akkora paraszt, hogy le fogja varrni, nem törődve azzal, hogy a Pinátlan háta mögött fog röhögni az egész város, mert az ilyen nem marad ám titokban. (Mégis mit hittél, hogy én az ilyen sztorikat csak úgy meghallgatom és veled nevetek, te fasz? Hogy alázhatsz meg embert ennyire, hogy pont nekem mesélted el ezeket? Te mártír, TE! Hát ki a kurva anyja tette le a voksát egy nő mellett, akit nem lehet megbaszni? Te Aranyapuka! Te! Akkor meg tudni kellene viselni a következményeket, nem mindenhová belógatni a lompost, ahol csak lehet, te GECI!)

Titkos mindig csak én vagyok! Faszt az arcba tolni csak nekem lehet. Otthon az idilli tanyában miért nem próbálod ki Sváb ezt a trükköt? Elővehetnéd, mikor a Baszhatatlan kimegy egy percre, aztán mondhatnád neki, hogy SZOPJÁL LEGALÁBB LE, MERT BÖRTÖNBE MEGYEK HOSSZÚ ÉVEKRE! 

Ehh... nem tudom újra megírni, és nagyon nagy veszteségként élem meg, hogy a "búcsúlevelem" elszállt a neten. Talán oka volt. Mindegy. Leszarom én már a szart is. Bekúrom majd magamba az összes összegyűjtött káliumot, oszt' egy életre kisimítom a mocskos pofám, nem lesz többé pánik rajta! 

Ja! AMÚGY A PINÁTLANNAK TUDTOMMAL CSAK A PICSÁJA GÖRCSÖL, MIÉRT NEM HARCOLSZ KI LEGALÁBB NAPI 3 SZOPÁST MAGADNAK TE FÉRFI, TE? JA, BOCSI... PÖCSIKE!

Az eszedet csak nekem mered játszani. Azt kiabáltad, hogy én azért engedek meg veled szemben olyan hangnemet, amilyet, mert tudom, hogy nem baszol pofán, pedig kellene. Hát lehet Aranyapám, hogy igazad van, de az is biztos, hogy te is csak velem szemben engeded meg az ilyenfajta viselkedést! Orsika nővér nem fog bukni például arra, ha a vizsgálóban csak úgy kicsapod neki a brét! Valószínűleg kicsit udvarolnod kell majd neki, mert az okos nők nem adják csak úgy oda neked a picsájukat! De hát ezt te tudod, hiszen 4 éve élsz egy nővel, akit még EGYETLEN EGYSZER SEM BASZTÁL MEG! 

Ez a szánalom baszd meg! Ez az igazi szánalom! Meg az, hogy te vigyázzba vágod magad, és elfogadod, hogy ez a Baszhatatlan hűséget követeljen úgy, hogy még csak leszopni sem hajlandó! Szájgörcse is van talán? Lécci, lécci adjál már BNO kódot ezekhez, mint picsagörcs meg szájzár! 

Rohadjatok meg mindketten! És leginkább én rohadjak meg! Tudom! 

A legnagyobb büntetés, amit csak kaphatsz tőlem Sváb, az pont az, hogy megölöm magam, és akkor már biztos lehetsz benne, hogy SOHA DE SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM BASZOD MEG TÖBBÉ A PICSÁMAT, mert az bizony a testemmel együtt megy a ganéra, ahová mindig is dobtad, miután használtad. 

Egy kis pöcsike vagy baszd meg, aki arra nem képes, hogy odaálljon a kibaszott nője elé és kiköveteljen tőle cirka 4 év után egy szopást! Újra kérdem: Neki miért nem csapod ki otthon a farkad? Mert neki a szex vakfolt? - ahogy fogalmaztál. He he he!!!!! Hát nyisd fel a szemét, told a lilára keményedett faszodat a bájos arcába! 

Vagy állj elé és mondd meg neki, hogy PINÁRA VAN SZÜKSÉGED, MERT EGYENLŐRE MÉG POTENS FÉRFI VAGY. Vagy várj... üld majd le, amit kiszabnak rád, aztán menjél vissza Pinátlanhoz és majd amikor impotenssé válsz, kúrd a fejébe a szekercét! 

Bánom, nagyon bánom, hogy hagytam érzelmileg zsarolni magam, és nem küldtem el azt a levelet a Pinátlannak. Mert ő így élhet boldog tudatlanságban, nekem meg meg kell döglenem. Szerinted mi a kurva anyámért nem akartam veled lefeküdni? Mert tudtam, hogy ez lesz és azt is, hogy nem tudok ezen a gyászfolyamaton még egyszer végigmenni! Nem megy! Képtelen vagyok rá, nincs erőm! Nekem itthon nincs egy Fasztalanom, aki megvigasztal baszd meg. Őt is mennyire tiszteled, mármint a Pinátlant! Kíváncsi lennék, mennyire lenne őszinte a mosolya, ha tudná a hozzátartozót, az Orsikát, és hát főleg engem, a Mankót ugyebár. 

Hogy állna a nokedliszaggató pofája, ha tudná, hogy én voltam a ti lélegeztetőgépetek? Mit szólna, ha tudná, hogy csak azért élhetett nyugalomban a telibekúrt tanyádban, mert te nálam megkaptad azt, amit neki kellene megadnia? 

A kis botanikus picsa... ja.... röhögi őt már egész Szeged, meg majd eztán Kecskemét is, és valahol míg élek én is röhögöm, pedig valójában egy önző picsa, és bocsi, de majd akkor akarjál te engem Sváb pofán baszni, amikor legalább ennyit elértél már a "csajodnál" is. Baszd szájba! Újra és újra! Kiabáld az arcába, ahogy nekem, hogy "Meg akarom baszni a lucskos picsád!". Tudom, hogy nem mered! Ezt még Orsikának sem fogod merni, ahogy a hozzátartozónak sem merted. Mindenki máshoz alkalmazkodsz, ahogy mondtad, de hozzám aztán nem. 

S az meg nettó bunkóság, hogy egy akcióra adott reakcióval magyarázod meg, hogy hát ezért nem kellek. Mert én agresszív vagyok. Igaz. Az vagyok. Meg baszható. Márpedig ha megbaszol és utána mosolyogva közlöd, hogy mész vissza a Pinátlanhoz, akkor engedd már meg, hogy agresszív legyek. Köszi, te parszt! 

Kúrogassad szájba a Botanikus csajodat, legózzál vele, tedd ki a legós oldalra büszkén... mert hát valóban az az igazi kapcsolat, ott az intimitás, ahol közel a 40-hez még egyszer sem kúrtak a szerelmesek. He he he. Csak téged tudlak szajkózni faszfej! 

Fotózzátok a búbos bankákat, meg grillezzetek, össze-vissza hazudva az egész kibaszott világnak! Ez a fasza tanító néni, ahogy szegény Gyula bácsim mondta hajdanán! 

Megérdemlitek egymást. TE pöcsikeként mész börtönbe, mert annyira sem vagy férfi, hogy legalább napi egy szopást kikövetelj magadnak, a Pinátlan meg baszhatatlan lesz örök életére, de az nem baj, azt lehet tolerálni, mert ő legalább nem agresszív. Értem én a csíziót. 

Megérdemlitek egymást, két ÖNZŐ GECI! Rohadjatok el a kurva kibaszott tanyátokba! Rohadjatok el! De csak utánam! Előbb én megyek a ganéra, aztán majd jöttök ti is, ahogy az élet elmúlik. Pinátlant nagyon várom, amikor majd jön, szekercével a fejében... mert én is ott leszek odaát, aztán akkor majd elmondom neki azt, amit leírtam, csak te rávettél, hogy ne küldjem el neki. Látod, én még mindig védelek téged, pedig nem érdemled meg, mert nem voltál mellettem soha. 

S most attól rettegsz, hogy "felcsináltál" esetleg? Ne fossál baszd meg, mert a kurva kölködet viszem a másvilágra. Szüljön neked a Baszhatatlan gyereket! Ja, hogy ahhoz meg kellene tudnod őt kúrni? Bocsi... de neki ezt is lehet, ugye? Tőle ezt is tolerálod, hogy utód nélkül fogsz megdögleni! Tőlem nem kapsz gyereket! Ha most esetleg felcsináltál, mert hát 8 hónapnyi gecit zúdítottál belém, akkor a prüntyőke jön anyával a túlvilágra! Ha pedig nem akarnék meghalni, akkor szeretném ha tudnád, hogy KIKAPARTATNÁM MAGAMBÓL A MOCSKOS KÖLYKÖDET, MERT TE NE REPRODUKÁLD MAGAD ERRE A VILÁGRA, MERT BŐVEN VAN ITT ELÉG BALFASZ BASZD MEG. (Meg hát nyilván én, az anya sem vagyok olyan állapotban jelenleg, hogy felelősséggel vállaljak egy gyereket. De mielőtt most újra betoppantál az életembe, már legalábbis feltettem a szerelvényeimet a sínre. Voltak terveim. Kezdtem egyensúlyba kerülni, de ezzel itt most borult az egész, tehát nyilvánvalóan nem lennék jelen állapotomban alkalmas arra, hogy úgy neveljek egy gyermeket, ahogy az őt megilleti. Persze lehet, hogy az egész tök másképp lenne, lehet, hogy először - eszembe sem jutván ez az egész fostenger - egyszerűen csak örömteli zokogásba törnék ki, aztán persze pánikolnék, hogy ez biztos nem igaz, még több tesztre pisilnék, aztán orvoshoz rohannék, meg még egyhez és még egyhez, és ha mind-mind azt igazolnák, hogy "felcsináltál", akkor újra nagyon örülnék. Utána pedig természetesen bepánikolnék azon, hogyan csinálom az egészet végig, ezért felhívnám a 3 legeslegjobb barátomat meg a nővéremet. Kurvára eltűnnék azt hiszem erről a környékről és nem szólnék neked. A babámat pedig megtartanám. Mert 9 hónap alatt, vele a szívem alatt, tőled távol, a barátaim és a testvérem segítségével fel tudnék készülni RÁ. Biztosan nem válnék tökéletes anyává, mert az lehetetlen, de jó anyja lennék a gyermekemnek. Még akkor is, ha néha bizony leordítanám a hajat a fejéről. Ki tudja ezt megmondani? 7 év adatott nekünk arra, hogy legyen közös gyermekünk. Egyszer sikerült összehozni, de úgy tűnik, ő nem akart ilyen körülmények között világra jönni. Okkal nem jött ez össze nekünk, meg mert sosem akkor jöttél, amikor peteérésem volt, hanem amikor szökni tudtál (!!!) és én egészen biztos vagyok benne, hogy most sem "csináltál fel".)

De visszatérve rád, ugyan, milyen világszemléletet adnál te a gyerekemnek? Hogy az a természetes, hogy van AnyuAnyu, meg van PinátlanAnyu, meg van BalfaszApu, és az élet arról szól, hogy gerinc helyett csak a fasz számít???? Mire tanítanád, milyen értéket tudnál neki átadni? Azt, hogyan kell nőket alázni vagy egyszerre többet tartani? Hogyan kell férfiból pöcsikévé válni? Vagy mégis mit? Arról nem beszélve, hogy nem is lennél mellette, mert vagy börtönben leszel vagy a tanyán a Pinátlannal. Márpedig olyan Isten nincs, hogy az én méhemből származó gyümölcsöt egy ilyen picsagörcsös, vakfoltos "nőnek látszó valami" és egy "férfinak látszó pöcsike" nevelgesse mondjuk két hetente hétvégén! Még a végén te a csalárdságot, ő meg a picsagörcsöt nevelné belé, szóval elkúrnátok a gyerekem, nem kicsit, hanem NAGYON!!!!! Ha megengeded, hogy a Pinátlan ne szüljön, ha ezt is elnézed neki, mert neki fáj a csípője ÉS vakfolt a szex, és még szopni sem hajlandó, sem inszemináltatni, ahol amúgy kérésre elaltatják és akkor biztosan a fecskendőtől nem görcsölne be a picsája, akkor NEM LESZ GYEREKED BASZD MEG!!!!!!!!!!!!! Ez ennyire egyszerű és tényszerű és nem is érdemelsz mást!!!!!!! 

BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! 

Nem tudom ezt túlélni. Gyűlöllek, hogy megint becsaptál, és leginkább magamat, hogy egy ostoba picsa vagyok, és hittem neked. Gyűlölöm, hogy nem vagy közömbös a számomra, hogy számít az életed, mert igazából nagyon is megérdemelnétek, hogy robbanjon az atom abba a szájbabaszott színházban!!!!!! Rettenetesen dühös vagyok, mert végre nem áldozatként éltem a mindennapjaimat, volt hangom, de most megint visszazuhantam és tulajdonképpen valamilyen szinten most én megint tényleg az áldozatotok lettem. Csak ti szartok erre és éltek a tanyába vígan. És igen, ha úgy érzem, hogy semmi ráhatásom nincs az eseményekre, akkor az nálam elindítja a gyermekkori verklit és a rettegést is, amitől agresszívvé válok, MERT KURVÁRA ZSIGERBŐL VÉDEM MAGAM, MINT EGY FELBORZOLT SZŐRŰ, HÁTRACSAPOTT FÜLŰ ÁLLAT. Hiába a több év terápia, tudod vannak dolgok, amikhez még MINDIG IDŐ KELL (csak én ugye azt sem kaphatok, mert nincs jogom hozzá, szemben azzal, aki baszhatatlan, de baszik erre). Magam ellen kell az agressziót fordítanom, mert nincs jogom semmihez. Nincs jogom odamenni és beleordítani ebbe a beteg színházba, hogy a kurva anyátokat én is itt vagyok évek óta, tessék figyelembe venni! Nincs jogom semmihez, csak ahhoz, hogy amikor neked úgy szottyan kedved, akkor széttegyem a lábaimat, mert Pinátlan a sajátját hét lakat alatt őrzi és hazudozik ilyen faszom picsagörcsölésről! BNO kódot követelek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Tudom, jogom lenne nem akarni, amit akarok, vagyis téged. Jogom lenne elküldeni téged igazán és véglegesen a picsába. Jogom lenne úgy ignorálnom téged, ahogy te rendre megteszed ezt velem. Jogom lenne továbblépni. Ahhoz viszont, hogy a jogaimat érvényesíteni tudjam, időre van szükségem. Sokra. És most kezdhetem elölről az egészet, úgyhogy nem tudok mást írni továbbra sem, csak ami alant olvasható): 

BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! 

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs Dühöngős Gyógyszerelgurulós

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr9513855192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása