Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Először is tisztázni szeretném, hogy nemcsak a Trónok harca eddig megjelent köteteit olvastam el, hanem a Tűz és vért, Esélytelen Aegon gyermekkoráról az első kötetet (ennek sem fogja megírni a végét), illetve azt a szépen illusztrált hatalmas könyvet is, mely még a "gyermekek" koráig megy vissza, szóval TUDOM, hogy miről szól a SÁRKÁNYOK TÁNCA. Ahogy azt is, hogy EZT MEGÍRTA A VÉN FASZ, van eleje és van vége!!!!! Ehhez képest ma, a 3. rész megnézése közben kb. agyvérzés szintig jutottam és ORDÍTOTTAM ÉS ORDÍTOTTAM ÉS ORDÍTOTTAM ÉS NEM, NEM FOGOM NÉZNI EZT A FOST, EZT A SZART, EZT A MOCSKOT!!!! Hogy miért? Hát többek közt az alábbiak miatt: 

Nagyon nem tetszik, hogy mindenáron Trónok harcát akarnak csinálni. Azt megcsinálták, elbaszták, köszönjük szépen, szeretnénk elfelejteni... mivel pedig a vén trotty folyton mással foglalkozik, szerintem tuti biztos, hogy nem fogja befejezni a történetet. Így el kell fogadni, hogy az Éjkirály ennyi volt, a próféciák lófaszt nem érnek ésatöbbi ésatöbbi.... 

Már azzal felbaszták az agyamat, hogy a főcímzene a régi sorozaté. Azé a sorozaté, amely történelmi mélyrepüléssel fejeződött be. Ráadásul ez a sztori, mármint a Sárkányok tánca egy tök más történet, nem értem, hogy miért nem írtak hozzá új főcíimzenét??? Ezen spóroltak???? 

Aztán ott van az "öreg király", aki amúgy 59 évesen hunyt el, de a színész - aki amúgy remekül játszik - már a kezdetekkor kb. 60 évesnek néz ki!!!! Reníra csupán 6 éves, amikor az apja őt nevezi meg utódjául, nem pedig 15. 

A casting pedig véleményem szerint egy RAKAT FOS. Ennyi ronda embert egyszerre sorozatban talán sosem láttam. Még a kibaszott Walking Dead-ben is vannak szép emberek, itt meg MINDENKI ronda... a pocokképű, mimikára képtelen Reníra pedig annyira ronda, hogy hányni tudnék tőle. Az illusztrált könyvben ezek a szereplők meg lettek rajzolva. Reníra, mint a "birodalom öröme" arról volt híres, hogy GYÖNYÖRŰ VOLT... na, ehhez képest meg leszerződteték ezt a pocokképű picsát, aki minden egyes jelenetben ugyanúgy néz. Borzalmas!!!!!!!!!!! 

Kriszton Kól is meg lett rajzolva, gyönyörű férfi volt, DÉMON TARGARIEN PEDIG EGYENESEN CSODÁLATOSAN GYÖNYÖRŰ. Na... hogy tudták kiválasztani ezt a két ISZONYATOSAN GUSZTUSOSTALAN FÉRFIT???? Mondjuk utóbbi legalább jól játszik, csakhogy Démon 49 évesen hal majd meg... szóval ha ezt a sztorit végig akarják vinni (remélem, hogy elkaszálják, mert fos és szar és undorító az egész!!!), akkor bizony őt is le kellene cserélni. Azt olvastam, hogy csak Renírát és Aliszentet fogják mások játszani, a többieket pedig sminkkel és CGI technikával fogják öregíteni. 

Velarionok: Khm... alapvetően nem zavar, hogy feketék, még annak ellenére sem, hogy Reníra leendő férje is meg van rajzolva, és bár meleg, mint a jól megrakott kályha, bizony ő is szintén GYÖNYÖRŰ. Azt meg hagyjuk is, hogy raszta friszkóban nyomják. Már csak a kibaszott tündefülek hiányoznak róluk. Jesus!!!! A kislány egyszerűen borzalmasan nézett ki azzal a fehér bongyor parókával, pedig szépen játszott. Jobban, mint a Pocokképű!!!!! Az első részben, a lovagi tornán ott ültek a családdal, mármint a kislány és a meleg Velarion gyerek és max. 8-10 évesnek néztek ki! A 2. és 3. rész között állítólag 2 évet ugrottak az időben... a Pocokképű nem változott, Aliszent sem és senki más sem, de a meleg Velarionból 2 év alatt 18 éves faszi lett, borzalmas parókával, aki már harcol! Hogy a faszba??????????????????????????????????????????????????????????

Ez a rész nagyon jól kezdődött, berántott, örömmel láttam a sárkányt, ahogy eléget mindent és mindenkit, rázott a hideg és örömmel kiabáltam, hogy "Drakaris"!!!!! Aztán a főcímzene után elindult egy VÉGTELENÜL UNALMAS VALAMI... és - bár én aztán nem vagyok a hadászatban járatos - kb. 5 perc után feltűnt, hogy minden férfi csupán posztót és bőrt visel. Sehol egy sodronying, még azokon sem, akiken páncél van. WTF????? Az egyedüli, akin van sodronying, az a király küldönce. Kriszton Kól, aki a Pocokképű után lovagol, a Királyi testőrség tagja és NINCS RAJTA SODRONYING. AZTÁN MÁR PÁNCÉL SEM, CSAK PUFFOS RUHA. Mondja már meg nekem valaki, hogy miféle védelmet tud nyújtani???? Amikor ott vannak az erdőben és zajt hall, akkor szinte csak egy pedely van rajta, mert hát ők így tábortüzeznek. Full romantika... és akkor feláll és kihúzza a kardját és sasol. Én meg ordítok, hogy "Baszd meg, ha most valaki rátok akar támadni, akkor mi védi a tested te agyalágyult, ronda, kampós orrú ökör???". Hát hogyan lehet, hogy SENKI, SENKI, MÉG A TESTŐRSÉG VEZETŐJE SEM HORD A PÁNCÉL ALATT SODRONYINGET? Csak a küldönc. Bazz.... nincsenek szavak erre... ez tragédia. 

Aztán sikerült nekik úgy csinálni ezt a részt, hogy be tudjak azonosítani Trónok harca szereplőket, ami egyáltalán nem tetszik, mert nem, NEM AKAROK EMLÉKEZNI ARRA A FOSRA!!!!!! Ottó Hájtover, a Segítő egyértelműen "Kisujj". Démon Targarien meg a kibaszott Nindzsa Aria. Az is a végén... hát bazdmeg egy szál pendelyben megy neki egy egész hadseregnek. A címére már nem emlékszem, de ilyet utoljára abban a Svarci filmben láttam, amiben elrabolták a Terminátor lányát. Már csak annyi van meg belőle, hogy megy egy birtokfélére, kb. 100-an lövik, de persze senki sem találja el... ő meg mindenkit. És Démon és az HBO megcsinálja, "Fogd meg a söröm". Fúúúúúúúúúúúúúúúúú... amikor végre eltalálta pár nyílvessző, akkor megint ordítottam, hogy "Na faszikám, NEM KELLETT VOLNA SODRONYING MEG PÁNCÉL ÉS ESETLEG EGY KIBASZOTT PAJZS????". És azért a Lépőköveknél nem ennyi volt a könyben az akció, ráadásul pont azt nem mutatták meg, hogyan végzett a Démon az ellenség vezérével. Aki amúgy így önmaga lett volna az HBO szerint a Triumvirátus???? Vérnyomásom mérhetetlen magasságokban volt már ekkor is. Nem csak azért, mert ez nem is így történt, hanem legfőképp azért, mert ilyen baszdmeg utoljára a Svarci féle filmekben volt, hogy egymaga leöl egy csomó embert, őt meg még a tündeíjászok sem képesek eltalálni, már ha azok lettek volna. De sokan voltak, nyílzáport kapott... és csak a legvégén találták el, ha jól láttam 3x, de hát a Terminátornak ez semmi, letöri a nyílvesszőket, aztán megy tovább. Elképesztő!!! Ez a világ azért volt vonzó, mert bárki meghalhatott, akinek meg kellett halnia. Értem ez alatt, hogy akit hasba szúrtak vagy valami, az jó eséllyel ment a föld alá, mert csak főzetek voltak, meg máktej. Sebészet épp csak... de nem Terminátor/Ninja Aria köhög kettőt és megy tovább. Ráadásul mikor körbevették, akkor meg azt éreztem, hogy itt van a Holtak serege! Mi a fasz? Mi ez a fos? Mi ez a borzalom? Inkább akkor a 7-8. évadot forgatták volna le újra, mint ezt... ami egy tök más történet, de mindenáron Trónok harcát akarnak csinálni belőle. 

A valírok a bíborszemükről, HÓFEHÉR BŐRÜKRŐL ÉS ÁLTALÁBAN A CSODÁLATRA MÉTÓ SZÉPSÉGÜKRŐL HÍRESEK, meg persze az ezüstös (NEM FEHÉR, NEM ŐSZ!!!) vagy aranyszínű hajukról híresek. Elég felcsapni a vén trotty illusztrált "törikönyvét" és kb. mindenki meg van rajzolva. Na... hát ebből az HBO semmit sem vett figyelembe. Démon egy olyan figura, akiért a nők odavoltak, annak ellenére is, hogy kegyetlen, kiszámíthatatlan, stb. Ez a förmedvény kinézetű színész, bár tagadhatatlanul jól játssza a figurát... hát ő nem egy Démon! Merthogy több híres Démon van ebben a családtörténetben, és mindegyik GYÖNYÖRŰ. Ahogy egyébként a meleg Velarion is gyönyörű volt, csak hát ő inkább faszt szopkodott... ami egyáltalán nem zavar, de ott a rész végi csatában egyszerre kaptam röhögő- és idegrohamot, hogy ezek a fekete Velarionok FEHÉR rasztában nyomják, ráadásul továbbra sem értem, hogy lett a kis pisisből 2 év alatt kb. 17-18 éves ifjú? Hogyan????? 

A Csonttörőre nagyon kíváncsi vagyok, mert a Sárkányok táncában ő egyfajta "Hegy"... persze még abból a korából, amikor nem volt zombi. Szóval megkapjuk itten az összes Trónok harca szereplőt vagy mi a fasz?????? 

Amúgy meg tök unalmas volt a rész java része! Egyszerűen untam, mint a szart, és emiatt a sztájlisztok fossszar munkáját figyeltem meg. Vattás posztó, meg néha egy kis páncél. Az is szemet szúrt, hogy az a sisak, amit a Démon hord (megjegyzem, semmirevaló az a sisak, ami ennyire nyitott!!!! - ez tudott a könyvekből!!!!!), amikor leteszi az asztalra... hát valami gumiszerű anyagból van vagy kínai műanyagból, mert kb. összecsuklik az egész. Azzal nem tud agyonverni egy SODRONYINGES küldöncöt. Hogy nem vették észre a készítők, hogy ratyi a cucc??? Mint a Vajákban a hajlékony dárda vagy Havas Dzsoni kardja, ami rendre görbült meg hajladozott, mint a búza a szélben, mikor fel- és leszállt a lóról vagy csak egyszerűen ment. Hát ennyi csilliárd millióból tényleg nem tellett komolyabb, hitelesebb jelmezekre? Egy háború kellős közepén úgy tárgyalnak, hogy SENKIN SINCS VÉDŐRUHÁZAT. Agyam eldobom. 

Aliszent királynénak meg nem tudom... talán egy medicin labdát erősítettek a hasára, de arról meg megfeledkeztek (a fentiek mellett), hogy egy terhes nőnek nemcsak a pocija nő meg, hanem bizony a mellei is. Aliszent úgy hordja az ikreket, hogy a mellei továbbra is S-es méretűek, pedig mindjárt kitolja őket magából. 

Ja... és az 50 kilós Pocokképű meg akkora über, hogy egy rátámadó vaddisznót simán visszatart, akár még a földön fekve is. Akit amúgy ebben a részben feszt úgy filmeztek, hogy az ember mindenképp Deneriszt lássa... amikor döfködi a disznót, én üvöltöttem, hogy "Edd meg a kibaszott szívét Denerisz imitátor". Ennyi erővel felkérhették volna Emilia Clarkot simán, hogy játssza el a szerepet, hiszen mindenáron hozzá akarják kötni ezt az egészet, csak tudnám miért? Semmi értelme... vagy max. annyi, mint a Másoknak. Azt sem értem, hogy azt is minen szőtték bele? Ebben a korszakban senki sem tudott és nem beszélt a Másokról, lévén az emberek már jóval korábban (Andalok), szövetségben az erdő gyermekeivel elűzték őket, ezután pedig megépítették a Falat. Meg, hogy Viszerisz király az ősi Valíriát építtetgeti a szobájában. Hogyan? Nem is ott született. Elporladt az egész, ki tudná már megmondani, hogy pontosan így vagy úgy nézett-e ki? Hogyan? Miért? Minek ez a sok faszság bele, amikor ez a kb. 30 évet átölelő történet önmagában is annyi csavart tartalmaz, hogy az ember épp ésszel alig tudja felfogni. És azért is háborgok, mert a trotty, ahelyett, hogy befejezné végre a Trónok harcát, ebbe is bepofátlankodott, és Ő NEM VETTE ÉSZRE EZEKET A BAROMSÁGOKAT? Azt nyilatkozta, hogy sokkal több beleszólása volt, mint a GOT-ba, és szart rá, hogy hiteltelen és szar az egész???????????????????????????????????????????????????

Ja.. és a fehér szarvasbika... meg az egész vadászat... mi a fasz volt ez??? CGI szarvas? Ráadásul übergagyi. Hát nem tudtak egy igazi szavasbikát szerezni? Miért? Nem mutatják, ahogy ledöfi... s ha már CGI, akkor tényleg nem szólt nekik senki, hogy ez így Cartoon Network színvonal????? 

Aláírom, hogy a trotty "törikönyve" sok lehetőségre ad okot, ugyanis nincsenek benne igazán párbeszédek, csupán ennek a világnak a történelme, de azt le kell szögezni, hogy a Pocokképű NEM VÁLASZTHATOTT MAGÁNAK FÉRJET. A meleg Velariont VÁLASZTOTTÁK NEKI, nem csoda, hogy a Csonttörővel baszott, míg a férje fegyverhordozókkal kúratta magát... bár ez utóbbi nem biztos, lehet, hogy ő kúrta seggbe őket. De a Pocokképűnek a Strong család sarja, a Csonttörő csinált 3 kölköt... három fattyat, aztán meg Hello!, Démon lesz a férje!!!!! A Viszerisz meg tényleg az egyik legbalfaszabb Targarien volt, miatta, az ő fosszar döntései miatt halnak ki a sztori végére a sárkányok. 

De én itt bejeztem, engem nem fognak megint szopatni akár évekig is, mint a GOT-tal. És nem, nem nézem meg a Gyűrűk ura előzménysorozatot sem, ahol szintén feketék (is) a tündék és a törp nőknek nincs szakálla. Galadrielnek meg a könyvekben kb. annyi szerepe van, mint egy halk fingnak, amit épp most engedtem szabadjára írás közben. Semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És akkor az előzetesekből kiderül, hogy ő is egy kibaszott Nindzsa Aria. Nem adok egy forintot sem és egyetlen percet sem annak az Amazon vezérnek, akiknek az alkalmazottai agyon vannak hajtva, a sofőrjeiknek meg palackba kell vizelni, csak azért, hogy ő a sztratoszféra közelébe lövethesse magát. Nem és nem! 

OLVASSATOK MÁR EMBEREK!!!!! OLVASSATOK, AHELYETT, HOGY B-KATEGÓRIÁS SOROZATTAL ÖLITEK A MARADÉK AGYSEJTJEITEKET. OLVASSATOK!!!!! OLVASSATOK!!!! Segít szöveget értelmezni és akkor mondjuk nem tudnak a torkotokon mindenféle fost és szart lenyomni! Még annyit a Gyűrűk urás förmedvényhez, hogy kiakadtak a Tolkien fanok, hogy miért vannak homo- meg biszexuális karakterek. Hát azért talán, mert Tolkien a latens buziskodását így élte ki. Gondoljatok csak Frodora és Samura. Igazi férfibarátság. És ez ismétlődik. A sorozat alapját képező világa tele van olyan faszikkal, akik csapot-papot-asszonyt-gyereket otthagynak, csak azért, hogy menjenek a BARÁTJUK UTÁN. Meg is halnak egymásért. Tény, hogy nincs leírva, hogy ki kit farkalt, de értő olvasással azért sejteni lehet, hogy itt többről van szó, jóval többről, mint BARÁTSÁGRÓL. Úgyhogy az, hogy vannak benne melegek, egyáltalán nem meglepő számomra. Az sokkal inkább, hogy vannak fekete tündék... Jesus... Tolkien rasszista volt, de ezt kb. úgy tagadta, mint a látens homoszexualitását. Minden JÓ gyönyörű és fehér, minden ROSSZ pedig fekete és ronda... NINCS ÁTJÁRÁS, PONTOSAN LEÍRTA VILÁGÁBAN AZ EGYES FAJOK JELLEGZETESSÉGEIT!!!!!! 

Véleményem szerint a sorozatkészítők pontosan tudják, hogy csak nagyon kevesen olvasnak, így aztán mehet az agymosás, meg az ámokfutás. Mindegy, hogy Démon Terminátort játszik, látványos, toljuk nekik a pofájukba. Úgyis csak sárkányokat, meg vért meg erőszakot és SZEXET akar a nép. Csak kérdem, hogy ha ennyire kiszolgáljuk az istenadta népet, akkor mit csodálkozunk, hogy EZEK, EZEK A CSÜRHÉK, mert M.o.-on kb. már itt tartunk, hogy a nép = CSÜRHE, de kb. világszinten is ez a helyzet... szóval mit csodálkozunk, hogy szirért-szarért agyonverik az emberek egymást? Teljesen rendben való, hogy nincs erkölcs, nincs moralitás, nincs SEMMI, csak az, hogy az erősebb kutya baszik. Szépen kondicionálnak az előttünk álló Mad Max-re!!!!!! Ahogy a "24" című sorozattal elfogadtatták, hogy kínozni igenis trendi és jó. És most Amerikában egyenlőre (!!) egy iskolában a szülők kifejezett helyeslésére visszavezetik a verést. Ja! a XXI. században. Megyünk vissza a kibaszott sötét középkorba!!!! Én már készülök! Halmozok élelmiszert, halmozok kvarcórákat, és öröklés útján ugyan, de van csácsi vörös pólom is, eredeti RUSZKI, "CCCP" felirattal!!!!!! Ha jönnek a pufojkások, én felveszem, csuklóimat tele rakom kvarcórával és úgy mondom majd, hogy "Urrá, Urrá!!!" (Anyám és más futóbolondok a családból... na pl. ez pont egy olyan film, amit kötelezővé tennék az iskolásoknak, de sok FideSS-es és szélsőséges számára is. Meg mondjuk minden MAGYARNAK. Sütőporom is van már dögivel, mert anélkül édes lányom nem lehet egy háborúnak nekimenni. 

Olyan cuccokat örököltem amúgy, hogy sikítoztam örömömben. És a póló csak az egyik volt... és nem, egyáltalán nem az okozott örömöt, hogy megint pénzt, paripát és fegyvert tolt alám az élet, különösebben a  kristályvázák, tálak, meg ezek a drága porcelánok sem hoztak lázba, mondhatni, hogy tele van vele a padlás... VISZONT!!!! Olyan könyvek birtokosa lettem szívem legnagyobb örömére, amiket ma már égen-földön nem lehet fellelni! Majd talán írok róluk és le is fotózom őket. Jut eszembe: amikor beeresztettek a könyvtárba, hogy örökösként ez az enyém... hát BOLDOG VOLTAM, MINT EGY IGAZI GYEREK. Plafontól a padlóig könyvek és könyvek... uniqumok, KINCSEK. VALÓDI KINCSEK!!!!!! Fogalmam sincs, hogy hova teszem majd őket, de kell, hogy helye legyen Konfuciusznak, Füst Milánnak, Sztálinnak, Rákosinak, Szálasinak, és hát... ahh... nem tudom felsorolni, leltároznom kell majd, mert egészen beleszédültem a látványba. Órákig csak böngésztem és böngésztem és örömködtem. Felért vagy 3 orgazmussal. Minimum! 

Az HBO előfizetésemet pedig sanszosan visszamondom a PICSÁBA. Megint gyártanak egy fosszart, ezúttal úgy, hogy van a sztorinak eleje, közepe és vége és még így sem megy nekik. SODRONYING ÉS PÁNCÉL BASSZÁTOK MEG! ÉS PAJZS!!!! Hogy a Jóisten rohasztaná rátok az eget, tik kasztingos idióták, meg ruhákért felelős "szakemberek". Vonuljatok ki a szakmából, mert egyszerűen olvasatlanok vagytok. Valódi történelemből íródott a trotty egész világa... talán nem ártott volna kicsit utána olvasni, hogy mik voltak a kötelező elemek anno, lévén nem kibaszott drónokkal vívtak csatákat. Nem tudtam elengedni ezt a dolgot, és még most sem megy és azt éreztem, hogy ez megint olyan orbitális hiba, mint a GOT-ban a vasarakhok lángra lobbantása, az ettől flowba kerülő dothrakik ellovagolása a halálba, aztán csodálatos módon történt feltámadása... VOLT IDEJÜK! Ki hajtotta őket, hogy egy ennyire fost hozzanak össze ÚJRA???? A két balfaszt azért talán vissza kellett volna hívni, KIZÁRÓLAG A CASTINGRA. Mert az vitathatatlan, hogy abban hiba nem volt, az egy Havas Dzsón kivételével, mert Kit Harrington egy rossz színész, pont mint a Pocokképű. Tehát - bár Deneriszt akarják beleláttatni - a Pocokképű az új Havas Dzsón. 

Hát remegek az idegtől... és bosszant. Bosszant, hogy ilyenen baszom fel az agyam.... talán azért van, hogy ne rettegjek a való világban történő eseményektől, meg a valódi jövőtől, ami MAD MAX LESZ. Mindennapossá vált az ablakon kiesés, mindennapos a háború a szomszédban, mindennapos lesz az éhhalál is... és beszélhetnek itten nemzetekről, de ha élhetetlen lesz a hely, amit most VALAKI/BÁRKI az ő hazájának nevez, akkor bizony meg kell majd alkudnia más, keveredett fajúakkal is ám... azon a talpalatnyi helyen, ahol majd még élni lehet. De azért csak szüljetek idióták. Kit érdekel, hogy a most születetteknek nem lesz levegője? Kit érdekel, hogy úgy nőnek fel, hogy min. 3 vészhelyzet lesz állandóan? Kit érdekel, hogy az időjárás kiszámíthatatlan lesz és esetleg éhen fognak dögleni? Minket ugyan nem. Mi most és itt szarunk mindenre, nem a mi problémánk... mi már talán föld alatt leszünk, mire a bolygó úgy dönt, hogy elég volt belőlünk és leráz minket, mint kutya a bolhát. A Földnek ez ennyi lesz. És pörög tovább. Az univerzum közömbös. Nem vonzunk be semmit és nem is taszítunk. Az Univerzum szarik ránk és egy könnycsepp nem sok, annyit nem fog az emberiség pusztulásáért ejteni. A Föld forogni fog tovább, lassabban vagy gyorsabban, de forogni fog. A holdunk meg ugye évente kb. 4 cm-t távolódik.... ha még élnének emberek a földön, hát azok is azt kívánnák, hogy bár folytak volna le anyjuk combján még gecó formájában... mert bizony a hold nélkül a föld lesz a pokol.... de ez felfoghatatlan azoknak, akiknek a fosbúk az "internet".... Cukkember meg beviszi őket a virtuális valóságba és életre kelti a Ready Player One-t. Nézzétek meg újra azt a filmet, hogy milyen valóság elől menekülnek az emberek egy virtuális világba. Kár, hogy nem volt egy bevezető rész, hogy mi vezetett odáig... mert azok mi vagyunk! És jön vissza a "Kovi" is, ahogy a magyar rendszeresen mondja... és akkor be lehet megint vezetni a re-vészhelyzetet és nesze neked magas gázszámla, nem lehet majd felvonulni. Mondjuk anélkül sem teszitek. CSak a fotelből nyomjátok a gyalázkodást. 2x szavaztam a Kutyákra, de többet soha. Mert sajnos ők kezdték el a "piknikezést". Hát kedves Kutyapárt: Értem én a viccet, szeretem is, és tagadhatatlan az a társadalmi munka, amit végeztek, de amikor a húsomból vág már a Lölö, akkor nem pikniket kell rendezni!!!! És ha a húsomból nyeseget a Lölö, meg még egy csomó Potrohos rokon/barát... akkor nem akarok vicceskedni. Ez a ti bűnötök. Kerti parti a hídon? Mi a faszt képzeltetek? Soha többet nem szavazok rátok!!!!!!!!!!!!

Ohh... és a vízről, vagyis inkább annak növekvő hiányáról már nem is teszek említést. FURIOSA! MAD MAX!!!!!!

A Sárkányok házát sem nézem tovább. Inkább olvasok! Sokat! "Magamban élem át már, mindazt mi hátra van". 

Ui: Azt megígérem, hogyha megérem a Mad Max-et, akármilyen trotli öregasszony leszek is, lenyilazom azt a kurvapecért, aki majd gumipókozott kamionon gitározik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Címkék: Tökre nem :erotikus Felháborodós Dühöngős Gyógyszerelgurulós Sorozatnézős

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr5417924739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása