Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mosogatás közben...

 2011.09.23. 11:06

A nő mosogat. A pasas ül az asztalnál és ezerrel csak és kizárólag a számítógépre figyel. A nő csacsog. Persze. Mi mást is csinálna? Jár a keze, mosogat, de hát szerencsétlen úgy született, hogy egyszerre több dologra  is tud figyelni... ezért próbálja a napi tennivalókat megbeszélni.

A pasas válasza mindenre: aham... ühüm...

A nő kezd ideges lenni. De azért mondja tovább. Aztán egyszer csak felkapcsolják az agyában azt a bizonyos villanykörtét és megereszt egy kis villámtesztet.

Tovább csacsog, tovább mosogat, csörögnek a tányérok és a poharak. A pasi aham-ühümözik. A nő ugyanolyan hangszínnel, ugyanakkora hangerővel, mint ahogy korábban beszélt, a következőt kérdezi:

- Mit szólnál hozzá, ha most azonnal leszopnálak?

Pasas reakciója:

- TESSÉK?!?!???!?????

Azonnal odafordította a fejét...a képén a következő ábrázattal: Jól hallottam??? Szopást mondtál???

Konklúzió: Ha fel akarjuk hívni magunkra a figyelmet, akkor néha nem árt meghökkentő dolgokat mondani, tenni. Ugorjunk ki a szerepünkből csak egy pillanatra! Dobjuk a bugyinkat vagy a melltartónkat a képébe!!! Fel fogja kapni a fejét... és azalatt az idő alatt, amíg rájön, hogy átverték, el lehet mondani neki, hogy mit szeretnénk (pl. vigye le a szemetet vagy hasonló praktikus dolgok). Hajrá!!!

Ui: Persze akkor is ugyanilyen jó a móka, ha utána tényleg megtesszük, amit kérdeztünk... ha már elrepült az a bugyi ugye...

Címkék: Férfiak A pasik (sz)elektív figyelméről

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr384730890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása