Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Agymosás

 2020.06.16. 16:31

Ehh... nem, nem lesz szex, MÁR MEGMONDTAM! 

(Aztakurvadeértetlenemberekjárnakidedelegalábbolvastokúgyhogyelnézemdenemleszszexsohatöbbémertnincshozzákedvemnincsmegfelelőpartnernincsvágynincskésztetéssemmisemmipedigmárcsakpárjóévemvandenincskedvemszexelninemtalálkozomsenkivelakikicsitismegmozgatnaúgyhogyabúbánatbaszogatdeőlegalábbrendszeresenésrendesen)

Kolléganőm elkezdett egy kicsit "másképp gondolkodni", s reggelente az új tudásáról suttogva bár, de időnként számot is ad. Már sorozatot is ajánlott, mely a youtube-on megtekinthető és a kedvéért meg is tettem. Mármint megnéztem a sorozatot. A Cabal bukását (vagy valami ilyesmi). Kiugrottam az elsőről az ablakon, aztán visszarohantam, csak azért, hogy újra kiugorhassak. Kb. ez volt a hatás elsőre, meg a vinnyogó röhögés, amikor a Trumpról kiderül, hogy MICSODA EGY JÓ EMBER. 

Szóval nekiveselkedtem és megnéztem. 

Féligazságok biztosan vannak benne. Az is lehet, hogy igaz... elég csak abból kiindulni, hogy a valóság mindig lehet rémesebb, mint a legfélelmetesebb fantázia. Csakhogy! 

Ez az ún. dokumentumsorozat nagyon elrugaszkodott, sok-sok tényt és még annál is több kérdést tesz fel, aztán ad valami annyira hihetetlen választ, hogy így nézek magam elé: WTF???? 

Még, ha el is hiszem, hogy Celine Dion és a többiek, az "elit" megkínzott gyermekek vérét issza, hogy örökké éljen (már ez is meredek, de ki tudja?), akkor sem tudok a végén logikailag arra kijönni, hogy a Donald Trump a gyermekek megmentője és most szenved az elit, mert hála neki, nem jutnak elegendő mennyiségű adenokrómhoz. 

Azt mondják, a média állítja be őt nárcisztikusnak, de hát ő a twitteren saját csatornát futtat, tehát nincs itt szó arról, hogy a sajtó az, aki ilyenné formálta őt. Egy öregemberré, aki sosem tanult önismeretet, helyette a gyermekkori énje uralja a mai napig, csak róla szóljon minden és minden, ami róla szól, legyen jómegszép.... énénénénénénénénénénén.... körülöttem pörög a világ. Súlyosan elhanyagolt gyermek tombol egy már 70 éven túli testben. Ez időnként már-már valóban vicces, pl. imádom a zászlóölelgetős mániáját, ami tipikus gyerekes dolog. De van a videó, amikor Orbánt is megtaszajtja kicsit, hogy ő legyen elől, szóval a gyerek dominálni is akar. A cuki Donald, aki mindezt csak eljátssza, hogy titokban menthesse a gyermekeket. Még, ha valóban írt is alá ezzel kapcsolatos törvényeket, az hót ziher, hogy fogalma nem volt róla, csak örült, hogy megint fényképezik, ő meg mutogathatja a saját aláírását. Gyerekes. Nyomi. Így maradt. Így is fog meghalni majd egyszer. De amúgy meg, ha az adenokróm valóban létezik olyan formában, amit emberek fogyaszthatnak az örök élet reményében, úgy kötve hinném, hogy a mélyen hiú Donald nem szürcsölgetné. A nőfaló férfi, aki védi a gyerekeket a többiektől. Titokban. De néha üzen azzal, hogyan fogja meg az üveget, milyen üveget fog meg. Remélem a zászlóölelgetés is valami ilyen nagy horderejű dolgot szimbolizál. Az Ivankan kívül, aki amúgy a lánya, én még nem láttam más családtagját jószerével megérinteni sem. De azt biztosan tudjuk, hogy szerinte a puncijuknál fogva kell megfogni a nőket. Hmm... nagyon romantikus pasas. És őszinte. Mindig őszinte. 

Szándékosan nem írok amúgy a jelenleg Amerikában és a világon zajló eseményekről, pedig van véleményem. De hát nem olyan, amiért ne támadhatnának le. Márpedig én nem vágyom erre. 

Talán csak annyit, hogy a múltat eltörölni nem lehet. Ideális esetben azzal szembe kell nézni, meg kell érteni, fel kell dolgozni és tanulni belőle. Azzal, hogy elégetjük a történelemkönyveket, meg a jelenkor eseményeit kényünk-kedvünk szerint manipuláljuk, összezavarja az embereket, ami gondolom cél is. Az pedig kifejezetten ijesztő, hogy tulajdonképpen nagyon még tényeket... valódi, igazolt tényeket sem lehet kimondani, ahogy véleményt kifejezni sem, és kérdéseket feltenni. Vagyis lehet, csak akkor az ember készülhet arra, hogy megbánja a napot, amikor a világra született. Szektásodik a világ. És kurva durva szekták ezek. Virtuálisan is nagyon kemények tudnak lenni. Meg  a fanjaik. 

 

Az említett "dokumentumfilmet" egyébként nem is tudom... talán a hozzám hasonlóan rosszul huzalozott agyú embereknek tudom ajánlani, akik észreveszik, hogy hol van az igazság és az arra ráhúzott saját elképzelés. Másnak nem. Vagyis de. Akik szeretik a nagyon durva összeesküvés elméleteket és vakon hisznek, tájékozódás nélkül, nekik ez a Kánaán. Hahaha...

 

A Fox-nak meg csak annyit, hogy "Igen! Ti mind egyéniségek vagytok!" :)

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr1515813460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása