Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Innen lenne szép felállni

 2019.12.30. 14:56

Hát nem bírtam tovább! Odakommenteltem az influencer Svábnak! 

Egyszerűen eddig bírtam és nem tovább. 

A hülyéje nyomatja itt a rivaldafényt egy koszos tanyáról! 

Az MKKP meg felkarolta... mert ottan gondolom senki sem tudja, hogy mekkora egy hazug, milyen hamis... ő a sztár, két faszverés között mást sem csinál, csak nekik gyártja a legókat. 

Ha nekem börtön lebegne a fejem felett, én biztosan nem csinálnám! Ebből is gondolom, hogy mekkora nagyot hazudott nekem és semmi sem volt igaz belőle. 

Fürdőzik a rivaldafényben, nekem meg megint elvette a karácsonyom, megint a Pinátlan kapott MINDENT. Egy újabb kibaszott évet, egy újabb nyugodalmas évet.. nem baj baba, hogy nem tudlak megbaszni, annyira cukker vagy, hogy kurvázni engedsz! Persze kis Pinátlanom, én Drága Picsagörcsös Szerelmem! Influencerkedek, onnan csak csurran-cseppen némi szánalom baszás, és akkor neked magadon egy cseppet nem kell dolgoznod, ahogy nekem sem magamon! Úgy van Anyám, jól kitaláltuk! A kirakatba én kiteszem a legókat, és ezzel vadászom alkalmi pinát, és akkor te meg a növényeket meghatározhatod te kis Vakfoltos! 

Pfff.............. nem bírtam ki és odakommenteltem. Hát a faszomat nyomja a pofámba magát ez a geci????????

Miért nem készül a börtönre? Miért? Mert nincs itt semmiféle fenyegetettség, de arra jó volt, hogy egy alapvetően szorongó embert hazugságban tartson évekig! Mekkora férfi! 42 évesen egész nap a faszát veri, meg a rendszert szidja a legókon keresztül! Mekkora férfi vagy Te FASZ. Igen, csupa NAGY BETŰVEL. 

Baszódjál meg a Pinátlanoddal meg A KURVÁDDAL együtt, te nyomorult geci!

Lépj egyet hátra és SZÓ SZERINT BASZD ARCON MAGAD!!!!! NEm tudom milyen occó játékot játszol, de Ázsia cseszed az én területem, úgyhogy bármit gondoltál ki, gondold újra, KÜLÖNBEN ODAMEGYEK ÉS BELEDÓZEROLOM A KIBASZOTT TANYÁDAT AZ ÓCEÁNBA ÉS HIÁBA HÍVOD MADJ A KIBASZOTT ENSZ-T, HOGY MEGVÉDJEN, MERT BERÁLTATLAK KUTYAKAJÁNAK! SÓVAL FOGLAK BEHINTENI KIS FOSKÖCSÖG! (még mindig tudok kívülről, hejj!!!!)

VÉRFÜRDŐT AKAROK RENDEZNI ÉS VÉRGŐZFÜRDŐT IS, MERT HARAGSZOM MAGAMRA, HOGY HATÁSSAL VAN RÁM, HOGY GÖRGETEK ÉS SZEMBE JÖN VELEM A "MŰVE", AMI OLYAN HAMIS, MINT A SOROS PÉNZ. MI SEM MUTATJA ŐT BE JOBBAN, MINT A SAJÁT MŰVEI. 

HOL A PINÁM LEGÓBÓL TE SZEMÉTLÁDA? HOL AZ OLTÁR, AMIN IMÁDOD? HOL AZ ÉN TÖRTÉNETEM? HOL VAN? 

BASZÓDJÁL MEG SVÁB, BASZÓDJÁL MEG, DE ÚGY, HOGY EGY ÉLETRE ELMENJEN A KEDVED A BASZÁSTÓL. 

BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! BASZD MEG! 

Soha ne nézz szembe azzal, hogy mit tettél velem! Soha! Nem számít, hogy elvetéltem a gyerekeddel, nem számít, hogy gázcsőre mentem miattad, te csak játszd az eszedet... a népnek, aki úgy szarik rád, hogy öröm nézni. Fél perc hírnév? Ez kell annyira? Ennyire el vagy hanyagolva január óta? Hát nem találtál egy aktivistát sem, akit Eszterke elfogadna kurvának? Anyu nem fogadja el a választottad? És akkor csendben kivered a farkad, miközben A MAI NAPIG AZ ÉN NEVEMET KELL HOZZÁ KIMONDANOD. TUDOM, HOGY ÍGY VAN. MÉG HA TALÁLTÁL IS EGY OSTOBA PICSÁT, AKIBE ÜRÍTESZ, AKKOR IS VÉGIG AZ ÉN PINÁMAT LÁTOD MAGAD ELŐTT, ÉS ÁLMODBAN AZ ÉN NEVEM KIABÁLOD ÉS FOGOD IS MÉG ÉVEKIG. A tudattalan nem hazudik baszd meg, az kitör és elkezdi ORDÍTANI A NEVEM. BASZD MEG BASZD MEG BASZD MEG BASZD MEG BASZD MEG! 

Neked ezek a kereteid... és nekem ezt kellett volna elfogadnom?????  MORZSÁT??? EGY EGÉSZ VEKNI KENYÉRBŐL KÉT MORZSÁT? HÁT TOLD BELE A PINTÁTLANOD HŐN SZERETETT POFÁJÁBA, OSZT' FULDOKOLJON A GECIDTŐL Ő BASZD MEG! Vagy a kurva anyám bánja, hogy kit baszol te nyomorult... ELÉG AZT TUDNOM, HOGY AHHOZ, HOGY ELÉLVEZZ ÉN KELLEK! képzeletben... az én hangom, ahogy én mondom, amit mondok... és az én LUCSKOS PINÁM KELL, SENKI MÁSÉ. mindenki más pinája csak PÓTLÉK, AHOGY A KIBASZOTT LEGÓD IS. DE CSAK RAKJAD KOMÁM... ÉPÍTSD A CELEBET MAGADBÓL. ODA ILLESZ KÖZÉJÜK. HAZUG, MOCSOK ÉLETET ÉLSZ... baszódjál meg, baszódjál meg, baszódjál meg. 

fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú és ez most kijött és jobb, hogy nem a fosbúkra ment baszd meg... hogy lehet egy SVÁB EKKORA GECI? 

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr7515373816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása