Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Olyan jó látni...

 2019.12.14. 04:28

.... hogy a Sváb adhat a Pinátlannak még egy karácsonyt biztosan!

Meg azt is tök jó látni, hogy nulla önismerettel influencerkedik a legóival a fosbúkon.

Szerintem az egész ügyet hazudta nekem.... nem tudok már másra gondolni. A szívem apró kis darabokra törve és láthatom, hogy nap mint nap játssza az eszét, meg osztja is... holott LEGINKÁBB A SAJÁT NYOMORULT LELKÉN KELLENE DOLGOZNIA. 

Persze a sok ismeretlen, aki lájkolja, nem ismeri az igazi arcát, ő meg fürdik a hírnévben... ha van is kurvája már, az biztos, hogy nagyon fejfájós, nem sűrűn lehet megbaszni azt sem, mert átlag 2 naponta tolja a faszságait a fosbúkra. 

Sajnos nem tudok oda kommentelni, meg nem is akarok, jó nekem ez a felület: 

SVÁB! Önismerettel foglalkozzál legózás helyett!!!! Kicsit ismerd meg önmagad, lásd a tükörben a valós arcod... és tanuld meg elviselni, hogy kurvára nem vagy az a KORREKT CSÁVÓ, mint akinek 42 éve próbálod eladni magad!!!!

Tedd félre a legót és vagy BASSZÁL, vagy vegyél a kezedbe egy KÖNYVET és OLVASS, tanuld magad! Próbálj rájönni, miért kell neked külön egy anyuci és külön egy kurva? Próbáld megfejteni, hogy miért degradáltál egy másik ÉRZŐ EMBERI LÉNYT 8 éven át kurvának????? Jöjj rá, mi volt az oka, hogy az én alig pislákoló önbecsülésemet miért akartad hol tudattalanul, hol TELJESEN TUDATOSAN nullára redukálni? Miért váltottam ki belőled a "rosszul szeretlek" érzést? - nem, soha nem szerettél... sem jól, sem rosszul! 

Azzal foglalkozz, hogy miért vagy olyan, amilyen... ez legalább annyira fontos, mint a legómutogatás a fosbúkon baszd meg, sőt, SOKKAL FONTOSABB. 

Akik lájkolják, sosem fognak a bajban melletted állni, és érdekes lenne megtudnod azt is, hogy miért becsülöd a baszhatatlanokat meg az "ismeretlen ismerősöket" többre azoknál, akik minden faszságod ellenére évekig kitartottak melletted??????

Dolgozz magadon, MAGADÉRT! A legózástól nem kapsz önismeretet, anélkül meg akár böribe mész, akár nem... csak kurvázásra futja majd egész életedben. Értem én, hogy a Pinátlan királynő jó a tanya körül, mert ért a dolgokhoz és kihasználod őt is, és házvezetőnőnek tartod... de hát mégis! Öreg korodra nem lenne jó összegyúrni anyut + kurvát egy nőben???? Igaz, ha már nem áll majd fel a faszod, a Pinátlan igazi társsá tud válni és ő biztosan ad majd neked egy pohár vizet, mikor halálodon leszel! 

Önismeret Komám, kurvára nagy szükséged lenne rá, meg a Tanyatulajodnak is... bizony, mindkettőtökre ráférne már egy olyan tükör, amiben reálisan látjátok magatokat. Nem mindig a másikat kell megcímkézni meg lesavazni, néha le lehet ülni egy csendes sarokba és el lehet gondolkodni, hogy "nem lehet, hogy én vagyok a fasz??????"... 

 

Legyen baszd meg KURVA BOLDOG A KARÁCSONYOTOK!!!! KURVA, KURVA BOLDOG AZ ÚJ ÉVED MEG OLYAN SIKERES, HOGY SZAKADJ BELE! 

Remélem tényleg csak nekem - az ostoba picsának - hazudtad ezt az ügyet és valójában faszveregetés és legózás közben élsz, mint Marci Hevesen! Mert én rettegek, szorongok... hogy lecsuknak... évek óta baszd meg!!!!! Remélem hazugság volt ez is és "boldogan" élsz az Eszterke által kiválasztott kurváddal édeshármasban! Nagyon-nagyon remélem! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr6715351644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása