Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 2019.02.06. 13:23

Hát benéztem az akolba ma is, oszt eléggé ledöbbentem. Először is szembe jött velem egy cikk A HUBBLE TELESZKÓP KÉPEIVEL.

Aztán görget tovább és hmm... milyen érdekes.... ilyen total dance-os videókat ajánlj nekem a Cukkenberg!!!!!!! Oda van írva, hogy nekem ajánlja... miért??????????????? Azt is írja, hogy most ez népszerű a Cukkenberg alomban, hát kurva isten, hogy nem kattintok rá, de nem ám!!!!!!!!! 

Canestenes picsakrémet mikor küldtök? Nagyon várom már, lécci, lécci!!!!!!!! Szeretném látni, hogy behatóan foglalkoztok a puncim jólétével és gondoskodtok arról, hogy ha égne, akkor tuggyam, hogy milyen picsakrém a jó szerintetek. 

És igen, egy FÉRFIT IS szeretnék. Mark, szedd össze magad és küld nekem el azt, aki az ENYÉM. 

fasz fasz fasz fasz fasz fasz fasz fasz fasz fasz fasz fasz

Ez csak egy próba. Hátha holnap valami extravagáns dildoreklámot kapok. Hálás leszek érte!! köszönöm előre is!

És készen vagyok teljesen, mára be kell csuknom a netet, mert ilyen nincs és mégis van. Bazzz... hát milyen már, hogy futsz, aztán meg meg kell fojtanod egy PUMÁT????????????????WTF??????????????????

https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/02/06/egy_coloradoi_futo_puszta_kezzel_megolt_egy_pumat_mert_a_puma_is_meg_akarta_olni_ot/?fbclid=IwAR3zYgxGv4sxzhpliwz2SYdX_tt5rktnsIDwKM4x6lcxXtcU3GlELjfnkU8

Hát agyam eldobom basszus, hogy a faszi így fogta, és képes volt megfojtani ezt az állatot. Nem, nehogy félreértsd, nyilván én is próbálkoztam volna, ez az életösztön, de azért így azt sosem gondoltam volna, hogy az ember képes arra, hogy ha úgy van, hát akkor megfojt baszd meg egy pumát futás közben. Aztakurva... 

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr5614611274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása