Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kata megy, RezsiPacaltZabálóSzilárd meg hiteget itten, hogy nem kell majd télen autógumit égetnie senkinek, csak ne fogyasszon az átlagnál többet. Hogy a BüdösIstenFaszába lehet, hogy ezek nem lógnak még a villanyoszlopról? Csak azért kérdem, mert mostanában divat "felkasztani a szélsőségeket". Divat azonnal pogromot szervezni, eltörölin bárkit... és akkor EZEKET, EZEKET A FASZSZOPÓ GECIKET MEDDIG TŰRITEK MÉG???  

Vidékre költöztem. Ki a városból, mert dögledelem az egész. Volt a választás... előtte szórták a rohadékok a pénzt, ha kellett, ha nem! Megtömték a magukét is, bebiztosították, hogy minden kibaszott adóforint lehetőleg az ő vagy családtagjaik zsebébe kerüljön, meg ki kell ám fizetni azokat is, akik adták a manit a kampányhoz... aztán vár a Király (bocs, igazából ő APU, minden magyar APUJA, mert a "magyar", mint nemzet az sajna beragadt a kisegítőbe és semmilyen körülmények között nem akar felnőni, MERT NEM AKAR FELELŐSSÉGET VÁLLALNI SEMMIÉRT. Majd APU MEGOLDJA. Majd az állam). 

No, ez az állam már 2010 óta lop meg pölö engem. Mert nem, nem felejtettem el a magánnyugdíjam ELLOPÁSÁT, DE NEM ÁM. 

Ez az állam a koronavírus alatt annyi mocskosságot követett el, meg amúgy is, hogy persze, hogy tik a sok hülyék megszavaztátok. Az a bajom csupán, hogy a túrós, zölden gennyedző faszt nekem UGYANÚGY SZOPNOM KELL, PEDIG ÉN NEM SZAVAZTAM EZEKRE A TOLVAJOKRA!!!! 

De oda se neki! Valamiből meg kell élni, valahogyan csak lesz, APU csak kitalál majd valamit nem igaz? Hát kitalálta. Ő, meg a suttyóképű Szíjjártó, a buzi honvédelmi miniszter, a maffiózó Pintér, és a PacaltZabáló Rezsivédelmi biztos Szilárd... és akkor kiáll a buzi honvédelmi miniszter felesége pár nappal korábban és gúnyolódik a feltételezésen, hogy mi lesz... szopjál pinapöcköt Szandra, vagy bújjál vissza a férjed ágyába, mikor épp egy sudár seggbe tolja a faszát... tik keresztény, európai védelmezők, tik.... a kurva anyátokat basszátok szájba azt. 

Nem baj! Már gyűjtöm a fákat. Mindenhonnan fát lopok és ha kell, hát autógumit fogok égetni télen, mert megfagyni nem fogok. Legyenek vármegyék, legyenek ispánok, mink meg leszünk jobbágyok, és csókolgatjuk a valagát ezeknek a sehonnai buzernyák keresztényeknek. Akik még a választott pápánál is keresztényebbek. aztakurva.... 

ÉS majdnem kihagytam a Juditot, aki szerint nehogy már azok járjanak jól, akik nem szülnek! Vagy a Kata mondta? Szégyen, mert nem sok nőnek enged teret APU, és mégis képtelen vagyok a két banyát megkülönböztetni, mert egyformán folyik a szájukból az idiótaság....

Tehát most már megvoltak a migránsok, a buzik, a libsik, az egyedülállók, a nemjókkalállók, most jöhetnek egyeszerűen csak a "nők", akik nem ellettek orrba-szájba. Nem számít, hogy akartak volna, csak hát nem jött össze. Mossuk őket össze azokkal, akik mondjuk TÉNYLEG NEM AKARTAK GYEREKET VÁLLALNI. De miért is kell őket megalázni és pellengérre állítani? Nem lehet kedves Juci/Kata, hogy rosszul ülsz azon a bizonyos lovon? Most hoztatok olyan helyzetbe rengeteg családot, hogy visszamegyünk a középkorba. Az, aki most szült vagy szül... vagy van olyan hülye, hogy azt gondolja, szülök egy kölköt a világba... szóval gondold már végig a palotádban Jucus/Kata, hogy az ő kurva kölykeik milyen levegőt szívnak majd? Mihez fognak igazodni, amikor az éghajlat miatt nem lesz életterük? A kurva nagy nemzeti élmény úgy lenne teljes, ha bevennétek végre a NAT-ba az íjászatot, a szerszámkészítést, meg az ilyeneket. Tudod, hogy azok, akik most így alsó tagozatba járnak még csak, fel tudjanak készülni az ÉLETRE, amikor majd harcolni kell a húsért, a vízért és a talpalatnyi helyért, amin álnak. A sok szerencsétlen, most még gyermek... Mert kellett az oroszt faszt szopni, kellett de nagyon... mindent a ruszkikra építeni, akiktől irtózunk. Tik már nem... először kitanultátok a fifikát a Soros Gyuri bácsi pénzén, aztán most meg játszátok itt az ispánt, meg az ispinát. Illiberális. Mi a faszt jelent ez? Magyarázza már meg nekem valaki! Miért akarunk visszamenni a középkorba? Hát akkor olyan jó volt? Egy rétegnek bizonyára... de őket is elvitte akár egy szülés is. Azt értem, hogy már megteremtettétek a feltételeket és szépen lassan beadagoljátok, hogy nem kell felnőni, maradhatsz jobbágy te kis geci és húzhatod az igát NEKEM. APU-t meg tényleg királlyá kellene koronázni és akkor nem kellene a sok mellébeszélés. És hozzuk vissza az akkori törvénykezést is. Lopásért kézlevágás. A mi parlamentünk lenne a világ leggroteszkebb parlamentje, csupa torzó ülne ott!!!!! Egynek sem lenne keze! Az orrotok hegyével kellene a gombot nyomizni nyomik! 

Tényleg nem tudtátok áprilisban még, hogy hozzá fogtok nyúlni a szent tehenetekhez? Ha azt mered mondani, hogy nem... akkor bocsáss meg, amiért kiröhöglek! Becsaptátok a saját választóitokat! Megérdemlik amúgy, csak kár, hogy mellette szopattok engem is, aki soha a büdös életben nem adta a voksát rátok. LOPÓSOK, HAZUGOK, CSALÓK VAGYTOK. 

Sőt! Úgy gondolom, hogy tök mindegy, hogy narancsot szorongat a kezében avagy szegfűt a hajtókáján, de tőlem aztán nagymagyarban is kirakhatja a csöcseit a Dórika is... aki ma bemegy a parlamentbe, és pénzt is felvesz ezért az én adóforintjaimból, az BŰNÖZŐ. MIND EGY SZÁLIG. Ha Fityeszes, akkor megy a királyt szoglálni, szopkodni a faszát, hogy nehogy kiessen a pikszisből. Ha meg ellenzéki (pfffffffffff....), akkor mi a kurva anyját jár be? Hogy kapjon fizetést? Mert hát valamibű' csak meg kell élned fasszopó??? Mind bűnözők vagytok!!!! Elfogadtátok ti is a 650 ezer forintos fizuemelést (!!!!). Ennyiért már korpásodik a hajatok, igaz? Az enyém is korpásodna a büdös kurva anyátokat!

Magyarország előre megy. Nem hátra. Újra elsők leszünk az öngyi-rangsorban, újra világelsők leszünk depresszióban, alkoholizmusban és minden ROSSZBAN. Még lehet, hogy éhhalálban is a világ tetejére ugrunk. Meg környezetszennyezésben is lehagyjuk majd a haver Brazíliát, merthát a magyar már csak ilyen. Ha fázik a picsája, rádob BÁRMI ÉGHETŐT A TŰZRE, és jöjjön csak egy KIBASZOTTUL FIATALAL DEMOKRATA pofázni, hogy jajj... a levegő meg az ózon! Tudod mit fog erre mondani a magyar? Hogy leszarja. Ő itt és most fázik, hát eltüzel BÁRMIT. NEm gondol a gyerekére, nem gondol másra, csak MAGÁRA. Mert amit megeszik, azt nem veszik el tőle. Ezt is a ruszkik nevelték belénk!  Tegnap a Lenin mellszobrot kisuvickoltam, méltó helyre raktam és a Lenin/Sztálin/Rákosi félprofil plakettet is úgy helyeztem a házban, hogy belépéskor figyelő szemeiket azonnal RÁM VESSÉK. Az ükapák, nagyapák... akiktől tanultok, akiket másoltok!!!!!!!!!! Ugye milyen szépek, milyen fessek és morcosak a bácsik???? Anno az ÁVH-s faszi végig ott állt a papa mellett, hogy nehogy még egy példány készüljön eme csodálatos trióról, de az élet ilyen.... itt van a házamban ez az egyetlen példány!!!!!! Nem tudom magam nem Superman pózba vágni, akárhányszor rájuk nézek! 

img_2528.jpg

 

Erre vagytok tik olyan büszkék? Egy meleg írta a homofób Alaptörvényeteket, de még őt sem védtétek meg. Hozzátok csak úgy lehet bekerülni, hogy már szaros az ember. Ez a feltétel! Szarosnak kell lenni és azt bizonyítani kell nektek. Hogy szaros az, aki közétek be akar kerülni. Ha eléggé szarosnak ítélitek, akkor a szart leszeditek róla, és onnantól azzal tartjátok sakkban az illetőt. Ha ki mer beszélni APU háta mögül, akkor meg előveszitek a szart és újra bekenitek vele, aztán kidobjátok az út szélére, hogy a nép, az istenadta nép nyugodtan maracangolja szét. Addig sem titeket akarnak fellógatni a híd korlátjára. Így bántok ti a sajátjaitokkal. Akkor mire számítsak én, aki hányok tőletek? Koncepciós perek lesznek? Bebörtönöztök majd ti is mindenkit, akinek nem tetszik a rendszer? Aki szeretne felnőttként élni? Akinek olyan szakmája van, amire a Pintér papának szüksége van? Aztán jó lesz az ingyenmunka mondvacsinált vádakkal? VAgy mi a végső terv? Recsket is újjáépítitek vagy inkább Paks 2-ről indítotok majd a Gulágra vonatkocsikat? A XXI. században? APU mikor nyögi már végre be, hogy HUXIT, csak mert ő jobban tudja? Mikor????????? Búvárruhába vart görények... megint tanú.... bocsánat, ez már az ítélet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Béke kell és akkor majd minden jobb lesz. A nagy lófaszt! Ezt a degradáló értelmezést, ezt a buta/leegyszerűsített hozzááállást kikérem magamnak! Miért nem emojikkal magyarázzátok el ezt is? Akkor talán a fiatalok megértenék, hogy miért nulláztátok le a jövőbeli lehetőségeiket! A trotlik meg úgyis csak majd 4 év múlva számítanak, addig csókolgassák csak APU kezét....  Sokkal több intelligenciám van, mint annak a PacalAgyú Szilárdnak... ő csak egy buta katona, egy buta paraszt a játékban. Annyira nagyon buta baszdmeg, hogy pont, mint a Kósa, ő sem tudja magáról, hogy egy ostoba fasz! Ő a rezsivédelmi biztos? Egymaga megeszik egy egész lovat baszd meg! Az ő valagát hány köbméter gázzal lehet felfűteni meg megzabáltatni? ÉS volt képetek azzal riogatni az embereket, hogy majd egy hódmezővásárhelyi polgármester elviszi a fiainkat a háborúba és elveszi a rezsicsökkentést!!!!??!!! 

És a sok buta magyar, akiket ti neveltetek ki, akiknek az agyát ti mostátok át, de úgy baszd meg, hogy a CIA megirigyelhetné... na ezek az agyalágyultak szavaztak rátok. Hittek bennetek! És ti hazudtatok. Nemcsak reggel, nemcsak délben és nem csak este. Elkúrtátok. Nem kicsit. Nagyon. És ebből csináltatok egy ilyen "a 12 évvel ezelőtti 8 év a hibás!" - óvoda.... kisegítő.... vérlázító!!!!!!!!

Pedig nem most kezdtétek a baszogatást. 12 éve csak baszogattok és baszogattok. Hol ezt, hol azt... most a katásokat, hogy ne menjen utcára az APU kezét csókolgató Erzsi néni, és ne rinyázzon már, hogy miért olyan magas a gázszámla, és nincsen nekijje pénze a kevéske kis nyugdíjából, hogy a gyógyszerek mellett kifizesse. Aki azt kívánja, hogy minden kibaszott évben legyen miniszterelnökválasztás, mert akkor mindig egy kicsit emelnek a nyugdíjon. Nem látjátok baszd meg, hogy mennyire idiótákat csináltatok az emberekből? TE meg APU, te jóságos, te meg számolsz év végén, oszt, ha a számok olyanok, akkor majd teszel ERzsi néni nyugdíja mellé még egy kis aprót. Mintha legalábbis te magad fizetnéd. De ez nem a te pénzed APU. Nem bizony!!!!!! Más pénzéből ne vedd meg se nekem, se másnak az egész várost! A Karmelitát is csak úgy elvetted igaz... .nem fizetsz, TE NEM FIZETSZ SEMMIÉRT. 

Tereltek és tereltek, milliókat tesztek tönkre, de pont leszarjátok. Még hány veszélyhelyzetet hirdettek ki? Csak mert a migrációs 2015 óta van érvényben, a kovidost most épp kivezettétek, de mindjárt itt az ősz, most csak úgy bevezettétek az energiaválságot és tudom, tudom, hogy a Habony-listán ott van a majomhimlő is. Ha kellő számú "buzi" elkapja, akkor arra is rá lehet húzni akár egy kibaszott progromot is már! Öljük a buzikat, hogy ne terjedjen a majomhimlő! Amúgy is pedofil mind! Hiába szavazott a nép, az istenadta nép arra, hogy NEM KELL A TI FELFOGÁSOSOT SZERINTI GYERMEKNEVELÉS, ti akkor sem változtattok. Egyáltalán, mi a kurva anyátokat kerestek az emberek hálószobájában és a nők pinájában? Mi közötök van ahhoz, hogy ki szül és ki nem? Mit tudtok tik arról, hogy ki miért nem hozza világra éppenséggel a gyermekét? Mit tudtok tik arról, hogy az államosított meddőségi centrumokban mikkel küzdenek a párok? Semmit. Mert nektek az is jár, hogy titeket soron kívül látnak el, speckó kórházban, lehetőleg külföldön! De azért hazudoztok, hogy a magyar eü. világszínvonalú. Aztakurvaéletmentenagyvérzéstkapok!!!!!!!

Ügynökaktákat mikor akarjátok már feloldani a jó kurva Isten bassza rátok az eget! Mikor? 

Ebben az országban nem volt rendszerváltás. Mi a ruszkikhoz tartozunk, nekünk saját Sztálin és saját Putyin kell! Kádár után úgy, de úgy örülünk APU-nak, mert a magyar nem tanult meg felnőttnek lenni. Sosem hagyták neki. Az utóbbi 12 évben pedig kifejezett óhaj volt az, hogy lehetőleg minél több magyar regrediáljon 6 éves szintre és akkor bambán bólogat csak a bandzsa jegybankelnök meg a Varga Mihály hablatyolására, mert hát nem is tudja, hogy miről beszélnek. Ez volt a legfőbb célotok. Ostoba nemzedéket teremteni, aki képtelen a gondolkodásra, akinek a szájába kell rágni, hogy hiába érzi úgy, hogy vazelin nélkül basszák éppen seggbe, az nem úgy van... gondoljon valami másra... képzelje azt, hogy nincs is ott... bármi.... LEGYEN TÁNC! MEG LEGYEN ZÁRCSÖKKENTÉS ÉS AKKOR A MAGYAR VÍGAN ELÉL ÚGY IS, HOGY VÉRESRE BASSZÁK A VALAGÁT!

Nem akarok élni. Nem fogok így élni. Felakasztom magam, de ezúttal beveszek vagy 100 Frontint és neylonzacskót is húzok a fejemre. Nem akarok élni. Nem fogok így élni. NEm leszek senki jobbágya és senki rabszolgája sem. És nem szopok faszt nemzeti érdekből. Felkészültem. Tik meg rohadjatok meg majd a keresztények poklában, ahol nyilván simán játszik a seggből szájba is. Hisz tudjátok ti már, zárt ajtók mögött, a letakart keresztek alatt így is nyomjátok már éltetekben is. MErt ti még keresztényként is azt csináltok, amit akartok. Az örök hűség 10 évet jelent, 3 feleséget... Tóni... jutsz eszembe. Már rég más az örök feleséged, de a Ceci még mindig fejheti az állam tőgyét???? Nem sok ez a hárem Tóni? Hisz, mikor még látható voltál a halandó embereknek, nem győzted hangoztatni, hogy te egy egyszerű parasztgyerek vagy. PArasztnak paraszt vagy... de inkább basaparaszt semmint tisztességes talajművelő. Háremed van baszdmeg, te keresztény TE. Hányok tőletek. 

Megyek fát vágni. Minden fát kivágok a kertemben, hogy a családom ne fagyjon majd meg a télen. Aztán felakasztom magam. Csendben. Még szabad emberként. 

Hullik(ahajam)Pityu... te meg maradtál volna inkább csendben és masszíroztad volna tovább a fejbőrődbe a Bánfi hajszeszt... te IQ bajnok te. Nyilván azért vannak a hídon az emberek, mert kurvára nincs jobb dolguk, alig vártak egy kis balhéra, hát mire való a nyár, ha nem erre????? Ha már 400 felett az euró és úgysem tudunk külföldre, de belföldre sem menni, akkor brahiból hidakat foglalunk. Nem azért, mert ti leszopattatok, nem! Erre való a nyár! 

És nem értem, egyszerűen nem értem, hogy mi a kurva anyám kellene még, hogy az istenadta nép felemelje a tespedt valagát a fotel mellől és kiálljon ÖNMAGÁÉRT? Talán el kellene kezdeni posztokat gyártani arról, hogy a rezsicsökkentés-csökkentés azzal is jár ám kedves júzer, hogy nem mehet éjjel a lapitopi, hogy visszaseedeld a letöltött filmet, mert pörög az óra. Lehet, hogy akkor majd kimennek az utcára megint az emberek, mint 2014-ben. Mert úgy látom, hogy a rezsi nem szent tehén, a vállalkozás nem szent tehét, de a FOSBÚK... a mindennapi fosbúkot add meg a magyarnak Istenünk, mert ha nem, hát kivonulunk a palota elé!!!!!! De míg van fosbúk, addig rabolhattok bátran, észre sem vesszük, mert éppen most nézegetünk egy édes cicust, aki egészen cuki módon játszik egy szaros pamutgombolyaggal.

ÉdesJézus ments ki ebből a rohadalomból kérlek! Könyörgöm!!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr9617883679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása