Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Eltelt egy újabb év és ITT VAN!!!!!!! Lejött, itt van Fin ismét, és itt vannak a SHARKNADOK ÉS FIRENADOK  és Isten tudja csak még milyen nadok... meg a szőke nőnek jedi kard van a leharapott helyén!!!

EZT MOST MÉG EGYSZER: TARA REID 2. RÉSZBEN LEHARAPOTT BAL KARJA HELYÉN BLACK AND DECKER HELYETT A BEMUTATÓ ALAPJÁN EZÚTTAL JEDI KARD VAN! ÚGY ÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most fogom még csak megnézni én is, vasárnap volt a premier!

AZTAKURVADEVÁROMMÁRAZÚJKALANDOKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Remélem idén megtartják az első Aranyláncfűrész Rend találkozót is!!!!!!

Még szép, hogy megnéztem. De egyszer... hát az semmi! Nem tudja az agyam egyszerre befogadni ezt az orgiát, úgyhogy emésztenem kell erősen! Tara Reid szuperképességekkel rendelkezik, aztán meg ott van, hogy egy cápa bekap egy családtagot, azt a cápát egy még nagyobb, azt egy még nagyobb, azt egy még nagyobb, és végül az egész cuccost családostul lenyel röptében egy kibaszott BÁLNA! 

EZT IS MOST AKKOR MÉG EGYSZER, HOGY ÁTMENJEN: EGY CÁPA BEKAP EGY EMBERT, AZT A CÁPÁT EGY NAGYOBB, AZT EGY MÉG NAGYOBB, AZT EGY MÉG NAGYOBB ÉS AZT VÉGÜL EGY BÁLNA!

S a végén a kiscsákó elkezd láncfűrészelni, és a cápa Matrioska babákból összesen előkerül 4 személy, különböző cápákból, hoppácska!!!!!!!!!!!!!! S Finnt az asszony menti meg, méghozzá jedi karddal baszom!!!!!

Egész egyszerűen képtelen vagyok mindezt befogadni, mert kiég az agyam, de muszáj, mert annyira tré, hogy kurvajó!!!!!!!!!!!!!!!

Címkék: Tökre nem :erotikus Filmnézős

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr138930860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása