Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szemüveges lettem!!!

 2015.11.26. 15:30

Tudom, ez azoknak, akik már azok, nem egy nagy szám, de nekem ÓRIÁSI TRAUMA!!! Egyenlő számomra az öregséggel. De itt van a fejemen és próbálom szokni.

A keret kiválasztása 2 napot vett igénybe, mert első alkalommal bármit adtak az üzletben, fújjolva félredobtam mindent. Sírtam és a faszi nem értette, hogy mi a bajom. Korombéli krapek volt és abban maradtunk, hogy visszamegyek valakivel, aki segít választani.

Az exem lett a "szerencsés", mert ő kisgyermek kora óta hord szemcsit, és tudja, hogy mire vagyok raplis és azt is, hogy élem meg ezt az egészet. Kb. 40 perc alatt szűkítettük le a kört 4 keretre, amiből végül egy olasz lett a "nyerő".

A feketeleves akkor jött, mikor közölte az eladó, hogy 50 ezer forintba kerül, mert OlaszOlasz, tehát nem OlaszKínai, és sokkal tartósabb, mint a többi és ha ráülnék, akkor is jár a gari... totál kikészültem! Mondtam is, hogy faszom... nehogy már 64 ezret fizessek egy szemüvegért (+ 14 ezer, hogy a szememre szabják)!!!! Az exem viszont nem változtatott a véleményén és erősködött, hogy márpedig ez az a keret, amelyik jól áll és NEM ÖREGíT!!!!

A vége az lett, hogy születésnapomra nem fehérneműket kaptam tőle, hanem az árát belenyomtam a szemüvegbe. Nemrég hoztam haza egyébként és most hordanom kell majdnem mindig, hogy megszokjam. Fáj egy kicsit a fejem, nem tudom, ez természetes-e, meg ha kinézek oldalra, aztán vissza előre, akkor megszédülök... kicsit vaksibbnak érzem magam, mint előtte.

Azta.... milyen lenne már, ha 64 ezerért a tasakban figyelne folyamatosan a kicsike... na, most feltoltam a homlokomra, és döbbentem vettem észre, hogy sokkal homályosabban látok nélküle, úgyhogy bassza meg, muszáj lesz hordanom. Nem, nem vagyok boldog miatta!!!

Pfffffffffffffff... szétrobban a fejem.... hát az is biztos, hogy nem mostanában fogok szemüvegben szopni, bármilyen szexi is...

 

20:00 Kezdem megszokni. Sokkal jobb vele pl. a monitort nézni. Egyébként feljött a második legjobb barátom, dumált, beszélgettünk és úgy 20 perc után nem bírtam tovább, oszt jól ráförmedtem, hogy:

- Na, mondj már valamit? Nagyon öregít a szemüveg? (mert végig rajtam volt, hogy nem vette észre???)

- Jó. Mit mondjak még?

- Öregít? Hülyén nézek ki benne?

- Titkárnős. - mondja ő somolyogva.

- Hogy érted, hogy titkárnős? - kérdem én értetlenkedve.

- Gizike! (itt a nevemen szólít) Jöjjön be kérem, diktálnék valamit! - mondja ő, s közben félreérthetetlenül kacsintgat.

- Ó baszd meg!...

A homlokomra tolt szemüvegben röhögtem vagy két percig.

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr528116760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása