Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hazudnék, ha azt írnám, hogy nem szoktam \"ész nélkül\" járni az utam, de többnyire azért figyelek. Amikor épp mégsem, akkor meg számomra is meglepő módon működnek a reflexeim (teszteltem is a Csodák Palotájában és "meglepően jó eredményt" értem el). Annyiszor trappoltak már át rajtam s oly sűrűn ütöttek már el majdnem, hogy amikor a leginkább a fellegekben járok, még akkor is bekapcsol a vészcsengő, ha nagyon muszáj. 

Szerdán, barátnőmmel történt kávézgatás után csattogtam hazafelé éppen, élveztem a hideg napsütést, bömbölt a zene a fülemben, s mikor egy keresztutcához értem, körbenéztem, ahogy tanították. Mamika az autóban előzékenyen megállt, én meg épp léptem volna az úttestre le dulván, amikor is a semmiből megjelent egy motoros, szlalomozva a kocsik között, s igazán nagyon mérges lett, amiért az útjába kerültem. Nyomott egy satut, én meg dobtam a járdára vissza egy szaltót (reflex!!), s lestem, hogy akkor most ki ad kinek (vagy nem) elsőbbséget?!?!?? A néni nem indult el az autóval és a motoros csákó sem. Mondhatnám, hogy farkasszemet néztünk egymással, de ez azért sántít, mivel a bukónak a plexi bigyója sötétített volt. 

Bátraké a szerencse! - felkiáltással újra lendítettem a lábam, ám ekkor a mocis koma úgy döntött, hogy noszogat egy kicsit némi hangos gázfröccs formájában, amitől bennem a szar is kővé dermedt, s tulajdonképpen közben durván fel is idegesítettem magam ijedtemben. A tétova lépésből így lett hangsúlyos toppantás, aztán pedig odafordultam a csávóhoz s hangosan megkérdeztem: 

- Nekem brümmögsz? Mert ilyet én is tudok ám! - s egyből prezentáltam is neki a mutatványt.
Igen, szó szerint azt mondtam, hogy \"Brümm-brümmm-brüüümmm\", s közben a kezemmel én is húztam a képzeletbeli vasparipámon a gázt. Motorosom először megütögette - félre nem érthetően - a bukóját (igen, valóban flúgos vagyok), aztán felhajtotta a plexit, s akkor láttam, hogy bár dühös, azért vigyorog a marhája. Széles kézmozdulattal jelezte közben, hogy fáradjak már át az út túloldalára, én meg mosolyogva pukedliztem neki egyet, aztán méltóságteljesen elvonultam. 

Azt persze csak én tudom, hogy mennyire kalapált közben a szívem és milyen mérges is voltam valójában, de tény, hogy azzal, hogy kieresztettük a gőzt, végül is képesek voltunk kezelni a helyzetet. Őszintén szólva még most is azon gondolkodom, hogy miért robbant ez ott ki belőlem, s honnan vettem a bátorságot az ilyen nyílt konfrontációhoz, amit alapvetően igyekszem kerülni. Hmmm... tán elgurult a gyógyszerem...

Címkék: Vihogós Dühöngős Gyógyszerelgurulós

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr757061745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása