Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vége... GOT

 2019.05.22. 16:16

Túléltük! Borzalmasan kínos és bugyuta dolgot akartak letolni a torkunkon, de nagyon ijesztő, hogy a világ java része most olyasmin dühöng, hogy miért Bran the Broken lett a király, s ugyanezen emberek fikarcnyit sem törődnek sem a valós jelennel, sem a valós múlttal, és bele sem gondolnak a valós jövőbe! 

Tényleg igaz, hogyha a puffogás tizedét fordítanák csak az emberek a VALÓSÁGRA, akkor bizony nem tudnának annyira átbaszni minket a választott politikusaink VILÁGSZERTE. De most csak a faszombaszom GOT-ról akarok írni. 

Nekem az egész 8. évad rettenetes nagy csalódás volt és nem is néztem meg a 4.,, 5. részt, de a fináléra összeszedtem magam. Hát... kár volt! 

Én is csak ugyanazokat a kérdéseket tudom feltenni, amit már szerintem millióan: 

A 3. rész végén maga az alkotó mondja, hogy a dotrakiknak a lángoló arakhos kis akcióval végük van. Hát fogd meg a söröm baszod, mert Királyvárban ott az egész horda, ahogy a makulátlanok is feltámadtak holtaikból. A picsa jó színésznő, egy igazi kis Hitler volt ott a romok között. Szóval honnét lett neki megint ekkora serege? 

Drogon most már nem csak atomreaktort hord a torkában, hanem konkrétan összeállt a fejében, hogy a Vastrón mint olyan minden baj forrása vagy mi? Faszért nem pörkölte meg a Havast? Amúgy meg, 3 méterre egy ilyen erejű tűztől illett volna legalább, hogy a szemöldöke megpörkölődjön, de a látvány... az kellett. 

Mikor lett a Szürke Féreg a baszdszájba? Olyan ideges lettem, mikor csicskáztatta a westerosi nagyurakat (??? kik a tökömök voltak azok??? Ki lett Dorne hercege????)! Hát miért nem mondta neki senki, hogy húzz a faszba te töketlen a társaiddal együtt, aztán kajferkodjál valahol máshol? Mi az, hogy a végén egy szürke féreg mondja meg, hogy mit lehet és mit nem? 

Bran, a Megnyomorított/Megtört.... így kell ezt csinálni kérem szépen! Nem csinálni semmit, aztán áttetetni a picsáját a jóba. Botanikus Eszterke 2!!!! :) Nem csinálunk semmit, mégis mi visszük a bankot! Azt a kurva! És minek kell neki Suttogók mestere? Hát nem elég csak kifordítani a hülye szemeit és akkor mindent lát? Faszság, faszság hátán! 

Deneriszt meg leböki a Havas, miközben csókolóznak! Hát ez a nyomorult Havas tiszta Sváb basszátok meg! Az ő jellemébe belefér az ilyen esztelen öldöklés, de a Havas egy nyominger... annyira tisztességes, hogy ő aztán biztosan nem szúrná le a szeretett nőt, miközben... ilyet csak a tanyasi Sváb csinál, meg az ő retyerutyája! Ámen! 

Mi értelme volt a sok próféciának és mi értelme volt, hogy a Havas Targaryen? Milyen falra küldték? LOL. Simán maradhatott volna fattyú, semmit nem adott hozzá a dolgokhoz, hogy ő Aegon Targaryen, a jogos trónörökös. Hozzátenném, hogy Szürke Féreg is elhajózott a töketlenekkel, tehát miért is kellett a szerencsétlen nyomit elküldeni a Falra, aminek már nincs is jelentősége? Hát nem lehetett azt mondani, hogy Havas, a Szürke elhúzta a csíkot, maradjál csak nyugodtan ott ahol vagy. S tovább megyek! HA van Fal, akkor a Sam bizony hogyan nagymester királyvárban, amikor az eskü  alól csak halál ment fel? Hogyan????? 

Sansa meg királynő lett, tisztára úgy néz ki, mint Ketnisz az éhezők viadalában. Taps meg üvöltés meg faszom. 

Minősíteni nem lehet ezt a katyvaszt, és tulajdonképpen kár is, mert az alkotópáros bizony 100 dolcsisokkal törölgeti a szemeit. Annyit kerestek ezzel, hogy pont leszarják, hogy amúgy egy fost, egy kritikátlan fost tettek le elénk. 

Ez van gyerekek! Tessék nézni inkább a Csernobilt, az legalább valós és csak 5 rész. Bőven elég belőle. Akarok majd írni a 3. részről, csak még sokkban vagyok, főleg, hogy sugaras helyen dolgozom! A Trónok harca egy vicc, de a kibaszott sugárveszély az nagyon is valós! Meg fogom nézni még egyszer (önkínzás!!!) és ha bírom lélekkel, akkor írok róla. Az a baj Csernobillal, hogy 33 éve történt, az államapparátusunk meg pont úgy működik ma, mint a Szovjetunióban akkor, ami rettenetesen nyomasztó! 

Több szót én már a GOT-ra nem szeretnék pazarolni, elengedtem és abban bízom, hogy a Martin még halála előtt befejezi a történetet. Csak ebben lehet bízni, mert a sorozat az egy fos egy szar egy fos egy szar egy fos egy szar. 5. évadban kapta el a rákot, a hatodikban próbáltuk kezelni, de a 7-ben progrediált sajnos és 8. évad volt a hospice, aminek a végén kínhalált halt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr6214847786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása