Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

GOT még mindig...

 2019.05.15. 11:44

Nem, én nem mentem vissza szakítás után, hogy hátha mégis... szóval sem a 4., sem az 5. részt nem láttam. 

Minek? 

Youtube-on ott vannak a kibeszélők, meg sokatmondó, hogy a 9,8-as kezdés után már alig 9 pontot kapart össze a két nyomi showrunner... és hát szakadok a röhögéstől. Mi mást tudnék csinálni? Írok róla, me' miért ne? Annyi ostoba pofázik a sorozatról akkora ORBITÁLIS FASZSÁGOKAT, hogy hát akkor én is írhatok itt a 12 követőmnek. Naugye!

Kezdeném azzal, hogy most hány meg hány szülő fogja a fejét, aki Deninek vagy Kaliszínek nevezte el az ágyéka gyümölcsét! :)  :) 

A kibeszélők alapján a magyarok MÉG MINDIG, 9 ÉV UTÁN sem képesek egy kicsit sem kinyitni a fülüket. Aszongya a paraszt, hogy "Szerszej"... KI A KURVA ANYÁM AZ A SZERSZEJ? Értem én, hogy nem szeretünk olvasni, sem nyelvet tanulni meg semmit sem, de könyörgöm, ha egyszer szerencsétlen kurvát nem úgy hívják!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bárki, aki "Szerszejt" mond, az nálam KUKA. 

Az én véleményemhez WunWun kibeszélői állnak legközelebb. Van még egy Alteron vagy milyen nevű nagyon fiatal csákó... szépen beszél meg minden, de akkora hülyeségeket, hogy lehidalok tőle. Neki minden fantasztikus, neki minden wáóóó, ő mindenben látja a potenciált. Miben ember???????????????????????????????

Ahogy figyelem a reakciókat, minimum két tábor van: 

1. Lelkes olvasó, aki a könyvek miatt kezdte el nézni a sorozatot -> ők mélységesen csalódottak, felháborodottak, és nem tudnak mit kezdeni ezzel a nyomingerséggel. 

2. Csak a sorozatot nézi, utána nem olvas egy sort sem -> na, talán ezek nézik még ezt a fost. 

Nagyon éles különbség van, de gyakorlatilag MINDENKINEK van valami baja a sorozat befejezésével. 

Teljes joggal. Ostoba faszságot csináltak egy remekműből. Rettenetesen haragszom a vén fószerrel, hogy nem volt képes 9 kibaszott év alatt legalább az utolsó előtti könyvet befejezni! Mi a kurva anyámért írt millió, több kötetesre tervezett előzménykönyvet? Először fejezzed be ezt a sztorit öreg és ne kérd ki magadnak, hogy hát igen, baszd meg, öreg vagy!!!!! Meg fogsz halni, valar morgulis!!!! 

No, de lássuk, hogy a fostengerben mikor vágott pofán egy-egy keményebb szardarab: 

A picsa a sárkányaival röpköd, Euron meg 10 hajóval lenyilazza az egyik sárkányt. Drogon nem képes megkerülni őket, nem képes fújni sem. Alszik aztán egyet, és úgy ébred, olyan tuninggal, hogy egyetlen fújással képes akár egyetlen embert elégetni úgy, hogy körülötte 2 méterre lévő emberek végignézik, meg képes arra is, hogy egy egész kibaszott várost FELROBBANTSON. 

Szörszi 1 milla/epizód most akkor ezért kapta a nagy zsét? Hogy bámuljon kifelé az ablakon? Aztán meg lemegy a pincébe és meghal a szerelmével, mert rájuk szakad a plafon? Mi van???? Szörszi 1 milla/epizód nem konspirál, NEM CSINÁL SEMMIT, csak kiküldi az Aranykompániát... na... hát... azt a kurva!!!!! Ahogy ezek a könyvekben ábrázolva vannak, és ehhez képest meg jön a sárkány, oszt a kapuval együtt berobbantja őket a picsába. Aranykompánia 3 mp alatt huss!!! Szörszi néz! Azok a nyilazógépek, amik a múltkori részben komplett flottát süllyesztettek el, meg megöltek egy sárkányt, hát azok most mozdulni nem tudnak. Kb. két nyilat lőnek ki, a Denerisz meg 100 hajót fúj le, meg az összes nyilazógépet, aztán bevadul a picsa... mintha összeköltöztek volna a faszijával és akkor végre megmutathatja, hogy ja.. ő valójában nem szeret baszni és csicskulás lesz, mert én vagyok a NŐ... szóval valami olyasmit akartak érzékeltetni, hogy a Denerisz bekettyózik, de mi is ennek az alapja? Nem értem... semmi sem adja, hogy a nő felrobbantsa királyvárat. ahogy semmi sem indokolja, hogy a Makulátlan, akinek nincsenek tökei, tehát tesztoszteron sem buzoghat benne, max. egy minimális a mellékveséből, szóval Szürke Féreg Hulkká alakulása teljesen hülyeség. Egyszerűen érthetetlen. 

Havas Pöcs balfaszkodik továbbra is, és néz ijedten, értetlenül, lemondóan, bánatosan. Ostoba fasz. A dotrakik meg a makulátlanok meg feléledtek, és újra jó sokan lettek. Aham. Mesélj még showrunner! Te. Aki kurvára nem vagy Martin. Ennyi. Látvány szuper, hype kiváló, de ha agyatlan látványosságot akarok nézni, akkor van egy Marvel Univerzum, veszem a mozijegyet és megyek faszságon bambulni jóízűen. Mert kell ez is, hogyne kellene. De hogy pont a GOT-ból csinálnak Avengerst, hát én ezt nem tudom lenyelni. Nem megy. 

Jaime is.... most ha értenék hozzá, akkor összevágnám, hogy a SOROZATBAN hogyan építették a karakterét, és akkor aha.. hát én mégis inkább gonosz fasz vagyok, megyek vissza, hátha megbaszhatom még egyszer a tesómat... szóval legyilkolták a karakterét, és hát az a csatája Euronnal. Szánalmas. Akkora bökővel szúrja le 2x is Euron, hogy már az elsőbe bele kellett volna halnia. De nem. A balkezes, ismét balfasz Jaime legyőzi Euront, akinek semmi de semmi nem számít, totál nihilista, de jó, megdugtam a királynőt. Köszi. Tényleg. Euron a könyvekben Ramsayt veri (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Nem, nem úgy verekednek. Hanem úgy, hogy a könyvekben Euron simán még a Ramsay-nél is félelmetesebb. Ez a valaki meg, aki itt majomkodott, hát.. khmm.... teljesen felesleges volt. Ha kivágjuk az összes Euron jelenetet, akkor sem lenne semmi gond. Csak két sárkány lenne. Mert az Éjkirály a milliós zombisereggel nem tudott egyetlen sárkányt, egyetlen főszereplőt sem megölni, de Szörszi, meg Euron meg Dél.... hát az sokkal sokkal veszélyesebb. Mi a  kurva anyám van? Mi van az Éjkirállyal? Mi van a Rollorral? Mi van a valankarral? Mi a kurva anyám van???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú... gyűlölöm, hogy ezt a fost csinálták ebből a gyémántból. És durva a tudat, hogy baszd meg úgy látszik, nincs a világon még egy olyan író jelenleg, mint a Martin. Ilyen témakörben. Mert az is látszik ám, hogy mindegyik részt más ember írta, és egyik sem volt képes még csak megközelíteni sem Martint. Tehát nincsenek jó írók a tv-szakmában. Azta milyen durva! Mikor minden percben a fosbúkon lógunk és örökké kamerázunk, élőzünk mindent.. .szóval ebben a világban mi a faszt írsz meg? De tényleg! Ezeknek, akik már így élnek, mi a jó sztori? Mert az ilyenek imádják mind a mai napig a GOT-t is. Az agyatlan, virtuális térben élők, akiknek csak a látvány számít, meg hogy hűűű meg haaaa.... és lehetőleg mémben és gif-ben ki lehessen fejezni a lényeget, mert több figyelmet úgysem szentel neki. Nincsenek jó írok... nekünk. Van egy réteg, egy elég nagy réteg, akiknek ez így megfelel, és ez a világ totál kifordult önmagából, mert azért ez durva. A forgatókönyv kb. olyan, mintha kibaszott emojikból lett volna írva... és tényleg, hát milyen mélység? Hol vannak azok a kasszasikerek, amik kamarák tulajdonképpen, és nem történik semmi külső látványosság, csak eldobod az agyad attól, ami történik. Mother!, Remek példa. Márai "A gyertyák csonkig égnek". És társaik. Vagy legalább Ove szint! Fesztiválokat nyernek, de a többség szerint szar filmek. Ezek a gyöngyszemek a fostengerben. És a GOT is az volt. Az 5. évadig mindenképp. Tényleg találó a rajz, amin a ló van lerajzolva. 

ÉS amúgy az is durva, hogy ha belegondolsz, hogy MINDENKIT, DE SZINTE TÉNYLEG MINDENKIT a világon most a GOT foglalkoztat. Ki ül a kibaszott vastrónra? Ki marad életben? Mi lehet? Hogy lehet? Az utolsó részben is.... 6 hét... és ha csak 1%-át a figyelmünknek VALÓDI dolgokra fordítanánk, igen, én is... bár én írom most éppen le neked... de szóval csak itthon közben meg csak államosítják az MTA-t, a Széchenyi könyvtárat kirakják a várból, Mészáros meg nem korrupt. Pont. 

Az igazi GOT az baszdmeg a híroldalakon van. Meg a szörfölésben. Mert kurvára mást ír ugyanarról az orgio és mást a hvg. Hosszú lenne listát írni arról, hogy mégis hogyan tájékozódhatunk ilyen hazugságban? De minden oldalról minimum 2 híroldalt el kellene olvasni, bel- és külpolitika legalább, mert művészeti rovatok vannak ugyan, de hát sokatmondó az is, hogy a művészet címszó alá belefér mindig a VVGizi, meg hogy a Plasztik Baba újralakkozta a körmét és ezek lesznek idén a trendi színek. A művészetbe belefér a bulvár. Minden bulvár. Hogy lehet hír az, hogy valakinek van egy cystája? Miféle hír ez? Miféle világ ez? És én kurvára nem vagyok értelmiségi! ÉN kurvára ostoba, műveletlen parasztasszony vagyok, nem tagadom, de egy szintet túl már aztakurva.... felsőfokú proli? Van ilyen kategória? 

CSak halkan jegyzem meg, hogy közben olvasom ám a Gulágot, és mindig kiborít. Abból is lehetne sorozatot csinálni. Felülmúlná az Avengerst az kurvabiztos! Elképesztő, hogy mire vagyunk képesek mi, civilizált emberek egymással szemben. Félelmetes! "Az ember gonosz, benne nem bízom". Milyen igaz... 

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr5814827962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása