Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Boldogok a Gáborok,

 2016.03.24. 09:30

...mert ma van a nevük napja, meg mert...

...van szerelmük, boldogságuk, életük és ők bizony mennek előre rendületlenül, ha kell hát részegen, alkohololistaként, de mennek!! Boldogok a Gáborok, akik önzők, gecik és csak azzal foglalkoznak, hogy nekik, kizárólag nekik jó legyen! Boldogok a Gáborok, amikor valakivel sikerül elhitetniük, hogy korrekt csávók és AKKOR IGAZÁN BOLDOGOK A GÁBOROK, ha igazi, táguló, forró, lucskos, lüktető punciba dughatják a farkukat. Boldogok a Gáborok, mert ma van a nevük napja... s talán ma... talán ma nem csak szopacs lesz!!!!! Innen a magányos lúzerek szigetéről rágom le mind a 10 körmöm, annyira izgulok, hogy végre összejöjjön nekik, de tényleg!

Faszba már, hogy ennyire mérhetetlenül gyűlöllek te köcsög parszt, Te! Hogy rohadnál már meg és lenne vége ennek a baszakodásnak.... fúúúúúúúúúúúúúú... remélem, most már tényleg megdöglöm! Micsoda ajándék lenne!!!! Ami semmibe sem kerül, az pont annyit is ér!!!!!!!

Címkék: Szerető Tökre nem :erotikus

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr278522272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása