Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy én mekkora hülye vagyok!

 2015.07.18. 18:15

De tényleg! Biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedi, de az is tuti, hogy iszonyatosan hülye viszont IGEN! Mert hát mégis mit gondoltam?

Kint ugye tombol a kánikula! Halleluja! Mikor lenne meleg, ha nem nyáron?

Na mármost! Ilyenkor kell ám kimenni "A birtokra", a kutyának papit főzni, aztán bemenni délben a kórházba etetni, kaszinózni, társaságot nyújtani, majd úgy 14:30 magasságában hazajönni és nekiállni főzni.

De nem ám lecsót vagy salátát.... áhhh... az nem én lennék.

Mert én inkább beállítottam a ventilátort, aztán elkezdtem húsokat pácolni meg klopfolni. A mézes-mustáros csirkét holnap készítem el, hagyom pácolódni, a tepsis-sajtos karajt ellenben bevágtam a sütőbe. Közben meg kétféle köretet nyomattam a tűzhelyen és percenként perdültem a venti elé...

Egy nedves türcsi a nyakba, egy külön az arcra, és mikor már minden rotyogott és sült, akkor gondoltam csak végig, hogy mi a fasznak álltam egyáltalán neki ennek az egésznek?

Megfelelési kényszer? Szimpla hülyeség? Magam sem tudom... de elgurult a gyógyszerem teljesen, úgyhogy most langymeleg vízbe fogok merülni és ki sem szállok addig, míg tiszta ráncos nem lesz a bőröm. Hulla vagyok ugyanis... és nem vágyom kajára, annak ellenére sem, hogy ma még nem ettem. Csak hűs vízre vágyom az öregedő testem körül.

Címkék: Tökre nem :erotikus Gyógyszerelgurulós

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr267637914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása