Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kádfürdő

 2021.03.28. 16:07

Mindig is imádtam, de igazán március elején tudatosult bennem, micsoda luxus, ha az ember megteheti, hogy hátradől egy kád vízben...

Lassan már egy hónapja, hogy megtámadtak és azóta nem mertem fürdeni, csak zuhanyozni. Rettenetesen hiányzott már egy kis relax, de amellett, hogy a verés miatt pánikrohamaim vannak attól, hogy utcára kell mennem, a fürdőzés egy külön probléma. 

Egyedül élek, és többször próbáltam már hátradőlni, de eddig mindig elakadtam. Egy ponton túl éreztem, hogy ha tovább engedem a szottyadt testem, akkor úgy maradok. Talán a gyógytorna, talán az idő... nem tudom... de ma ismét tettem egy próbát. Kapaszkodtam remegve, mint egy hülye, de csak mentem hátra, mentem hátra és egyszer csak éreztem, hogy elértem a kád peremét. 

Fúúú... micsoda fasza érzés volt!!! 1-2 percig élvezkedtem,aztán megint jött egy roham, hogy oké bassza meg, de mi lesz, ha nem tudom magam visszahúzni? Ezt csak úgy tudtam kontrollálni, hogy próbahúzódzkodtam. Óvatosan, mint a szűzkislány, és MENT. Másodszorrra már elég diadalittasan tettem a vízbe a testeckémet (ja... kibaszott Hobbit rajongó lettem, kb. 10x HALLGATTAM VÉGIG az hbo.go-n a trilógiát, ami sokkal jobb, mint a Gyűrűk ura)... Mondjuk még mindig nem ismerem fel a szereplőket, de a Kámberbacsot ezer hang közül megismerem, mint Smaug... és nem értem, hogy miért Szorin a magyar fordításban a törpkirály neve? Tudom... nem tudjátok a "th"-t tik magyarok szépen kiejteni ami az én nyelvemen a "phíta"... :) A faszi meg amúgy 189 cm magas. Mármint a törp. Most már teljesen megszoktam, hogy nem nézem csak a plafont, a hanyatt fekvés bajnoka lettem ugyanis. Kitaláltam hogyan tudom úgy a laptopot helyezni ha nagyon muszáj, hogy lássam is, de tulajdonképpen filmeket hallgatni is kurva jó. Egyszer meghallgatom magyarul Szorinként, aztán eredeti nyelven Thorinként. Nagyon mókás... de a kurva anyját a megverőmnek, amiért megnyomorított.! Fúúú... újra járok online terápiába, mert poszttraumás sztresszem van, meg felfegyverkeztem önvédelmileg és csak úgy bírok utcára menni, hogy a zsebemben a cucc, ujjam meg a "ravaszon", vagyis a fújókán. Kicsit fosok magamtól néha, mert kurva szarul jönne ki, ha lefújnék egy "ártatlan" embert, aki csak siet, de engem basszák meg ne lökdödjenek, engem nem verhet meg csak úgy senki és nem taszajthat meg, és nem kenhet fel egy bolt falára. Nem és nem! 

Ehh.... mindig szarik valamit a kutya, de legalább már csak félig Pesten, félig meg vidéken nyomom. Épülök, szépülök belül, közben meg csinálok több sulit is és járok megint kurvára terápiába, mert muszáj. Elsőre fel sem ismertem, hogy pánikrohamom van, kellett pár perc, mire beugrott, hogy baszd meg nem stroke-ot kaptál pluszba és nem is szívrohamot barom! Borzalmas volt. Borzalmas, hogy nem emelhetek, nem hajolhatok, nem csavarhatok... kb. csak hanyatt fekhetek, de ma bátor voltam és egy csodás fürdés lett a jutalmam. Végre, majdnem egy hónap után áztattam magam... annyira nagyon élveztem. 

 

Közben a csoportnak vége lett, a támadás miatt nem lett az ügyből amúgy semmi, és  a minap arra ébredtem, hogy álmomban pornót keresek a neten, mert én szexelni akarok. Hmm... eddig ez nem sűrűn fordult elő, mármint nem igazán éreztem szükségét a szexnek, nem játszom történelmesdit, kurva szar vagyok évszámokban, de azért nyilván nem véletlen álmodtam, hogy lázasan pornót keresek a neten. Mondjuk látszik, hogy mennyire vagyok ebben jártas, mert álmomban a gugliba beütöttem hogy pornó meg szex. :) :) 

Ha majd mocoroghatok rendesen, kurva isten, hogy beregizek egy konkrét szextárskeresőre. Nem kell már faxni, meg randi meg ilyen léleksimogatás. Nincs nekem lelki társam, meg kurvára nem is érdekel. Öreg vagyok én már ehhez, kurvára nem akarom senki sztoriját meghallgatni és a legkevésbé sem érzek arra késztetést, hogy a magamét elmondjam. Teccöl geci, köll kóla? Ha igen, gyere, toljuk, aztán húzzál haza anyádhoz, csókollak. Egyenlőre azt hiszem, erre leszek most csak képes, de a misszionárius póz kizáróla nagyon uncsi, finom, de uncsi, szóval még várok. Nyomorékként még nem a szexszel kellene foglalkoznom,de hát itt a tavasz, úgy látszik annyira még sem vagyok öreg, még búgok, hogy rohadtam volna meg anyámban anno! 

mindegy, kádazni kurva jó volt, közben néztem a testem, hogy milyen öreg már, de jó. Bassza meg, még mindig jó vagyok, ez van, mit alakoskodjak? Baszható kategória vagyok még mindig és a gyógytorna mellett azért elkezdtem már gyúrni is óvatosan (1-2 kg-mal) mert 55 kg lettem a sok fekvéstől és bepánikoltam... szóval szálkás öregasszony vagyok, faszra való csak épp senkinek sem kellek. Illetve dehogynem, van 80+-os udvarlóm, aki impontens. De van, ez tagadhatatlan. :) 

me' én olyan okos vagyok. Hát... én ezzel nem értek egyet, a pszichológusom szerint sem jó, hogy még mindig tanulok, ahelyett hogy élnék, és nem tudok választ adni arra, hogy miért tanulok még mindig és megint, csak azt, hogy élvezem.  Meg mondjuk nekem a Covid kizárólag pozitívumot hozott az életemben, hihetetlen önismereti út volt az elmúlt 1 év, kurva intenzív és egy csomó önhazugsággal szemben néztem, az meg, hogy tanulok még mindig, nyilván egyfajta pótcselekvés, de hát inkább ez, mint amit régebben csináltam. 

Jajj.. anyira laza vagyok a fürdőtől, mint a Riga lánc, csak a nyakam fáj most nagyon, amúgy minden fasza!!! Illatosan, megfürödve, hajat mosva hallgatom már a Smaug pusztasága végét és közben pörög az agyam, hogy jövő héten félnyomorékként mégis... mégis... akkor is megcsinálom,amit terveztem. A nyuszi vidékre tojik, bár még pont függönyt nem tudtam venni, de viszont puzzle-os szőnyegem már van, puha és basszus arról is az jutott eszembe, hogy milyen jókat lehetne rajta kúrni. :) 

 

Aki sokat tud, az kevesett baszott. Most már tapasztalatból írom, hejj! S akkor most jöhet a szokásos hanyattfekvés, de jó nekem... 

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr9416482866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása