Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Önkielégítés

 2020.03.15. 08:09

Idejét sem tudom, nem is számolom már, mikor járt bennem valódi fasz... és nem is nagyon érdekel a dolog, most reggel viszont olvastam egy cikket, hogy micsoda egészségkárosító hatásai vannak annak, ha nem dug az ember rendszeresen. 

Gondolkodtam, toporogtam és eldöntöttem, hogy bár vágy az nulla bennem, de akkor is önkielégítek, hogy védjem az egészségem. Édes Jézusom... elpazaroltam újabb 45 percet az életemből... 

Elkezdtem nézni hetero pornot, hátha... bőszen baszta a fasz a pinát, ígyúgyamúgy... semmi, még csak bizsergés sem. Átváltottam leszbikusra, hátha a szép női test meg a nyali-fali beindít... eredmény semmi, de elszívtam két cigit közben, meg ittam egy kávét és időnként 90 fokban forgattam a fejemet, hogy tulajdonképpen mi a picsát is nézek valójában? Valahogy elkeveredtem a fétisekhez is, azt már merő unalomból néztem és ennek apropóján volt szerencsém látni, hogy már ilyen bőröndös baszógépek is rendelkezésre állnak, ami elé csak pucsítani kell oszt' úgy megrak, hogy a füled ketté áll. 

Vártam és vártam, mindenféle gusztusostalanságot megnéztem, de semmiféle vágy nem jött, egy csepp nedvesség nem sok, annyi sem jelentkezett! Hmm... lehetséges, hogy ez amiatt van, hogy tegnap rámarkolt a bokámra egy kiskutya? Meg akarta rakni a bokámat. A gazdája zavarba jött, elnézést kért, de én csak annyit mondtam mosolyogva, hogy hagyja csak, jó érzés tudni, hogy a kibaszott búbánaton kívül más is meg akar baszni, még akkor is, ha egy zsebkendőnyi kutya az. 

Elkezdtem fantáziálni végül, mindenfélét képzelegtem (csak egyetlen EMBERSZABÁSÚ GECILÁDA van tiltólistán!!!!), de közben meg éreztem, hogy a gondolataim nem a szex körül forognak, hanem pölö azon, hogy nyalással/szopással el lehet-e kapni a koronát? Full romantikus! A puncim már sírt szegény, ne kínozzam, nem akar elélvezni, nem akar még csak izgalomba sem  jönni. Csodás! 

Istenuccse, most még egy sólámpát is felkapcsoltam, legyen feeling... és teljesen meztelenre is levetkőztem és próbálkoztam és próbálkoztam és NAGY NULLA AZ EREDMÉNY. Úgy tűnik, nincs élő ember, akitől szexuálisan izgalomba jönnék! Kicsit csalódott vagyok, mert az énképem úgy épült, hogy szeretek baszni, és most át kell ezt is rendeznem magamban. 

Ha olvassa ezt egy műveltebb, impotens férfi, aki plátói kapcsolatra vágyik, az írjon már rám privátban! Simogassuk egymást jeligére mondjuk. 

Azért azt sajnálom, hogy 42 évesen már nem érdekel a szex... lehet nélküle élni, de mi  a RÁKNAK? Jöjjön az én impotensem, aztán járjunk kirándulgatni, meg legózzunk minden este és főzzünk nevetve nagyokat, csak SZEX NE LEGYEN, ÁLLÓ FASSZAL NE KELLJEN FOGLALKOZNOM ÉS NE KELLJEN ELÉLVEZNEM. Ha én magam nem tudom kielégíteni a nemlétező vágyaimat, akkor MÁS SEM FOGJA TUDNI. Olyan vagyok, mint egy szikkadt fadarab. Lehet - ahogy Hofi mondta anno - már púder jön a pinámból... pedig alapvetően egy lucskos picsájú nő voltam hajdanán. 

Úgy szerettem volna átélni egy kurva orgazmust, hogy csengjen belé a fülem és a sok stressz kicsit csillapodjon, de nulla eredményre jutottam, csak kifárasztottam a renyhe testemet, mindenféle felszabadító orgazmus nélkül. Békén hagyom magam. Nem kel a szex. Utálom, undorít az egész! Megpróbáltam visszahozni a kedvem, nem sikerült! Keresztet vetek hát a női mivoltomra, most már csak egy személy vagyok (nem, nem ember, valami gyíkféle). 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr5515523050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása