Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csonka Bereg

 2019.06.30. 08:33

Régóta kerestem már ezt a filmet, mert mindenhol csak egy-egy részletet lehetett látni belőle. Tegnap aztán a youtube-on ráleltem és végignéztem. Mind a két részt!  Eztet itt ni! Annyira megrázó volt ez is, hogy éjjel aludni sem tudtam! 

Volt a héten állítólag egy agyban nagyon gyenge nő, aki kivett egy teknőst az állatkerti kifutóból, mire a szerencsétlen állat összeszarta magát. Erre az agyban nagyon gyenge nő egy kővel jól agyonütötte az állatot. A fosbúk és mindenki hajtóvadászatot indított ellene, Valamilyen Adél ellen.…

 2019.06.06. 07:10

Nem a sorozat miatt... az inkább csak megerősítette az érzést, ami már úgy kb. 3 hete nődögél bennem.  Ismerős gondolat, az egész életemet végigkísérte és itt van megint, kopogtat, dörömböl. 

Cernobil 1x05

 2019.06.04. 13:28

Végére értünk a történetnek. El kellene múlnia már a nyomasztó érzésnek a mellkasomban, de csak nem múlik.  Még így is, több, mint 30 év távlatából, még így is, hogy elvileg minden "titok", ami feloldható volt, fel lett oldva... még így is az az érzésem, hogy sosem derül ki az igazság. 

süti beállítások módosítása