Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Volt a héten állítólag egy agyban nagyon gyenge nő, aki kivett egy teknőst az állatkerti kifutóból, mire a szerencsétlen állat összeszarta magát. Erre az agyban nagyon gyenge nő egy kővel jól agyonütötte az állatot. A fosbúk és mindenki hajtóvadászatot indított ellene, Valamilyen Adél ellen. Sikerült a vadhajtásoknak megtalálnia és bemocskolnia egy Valamilyen Másik Adélt, aztán megírták neki, hogy "egyenlőre" elhiszik, hogy nem ő a köves GYILKOS. 

Gondolom ez a sztori megvan MINDENKINEK! És az megvan komám, hogy Miskolcon meg epilepsziás rohamot kapott egy hajléktalan EMBER, de SENKI SEM SEGÍTETT NEKI?????????????????????????????????

Kurvára sajnálom a teknőst, mert kínhalált halt egy hülye EMBER miatt. Megérdemli a büntetést a nő, AMIT MAJD A BÍRÓSÁG KISZAB RÁ. 

Kurvára sajnálom azt a hajléktalant, aki majdnem meghalt egy epilepsziás rohamban, mert fejjel pont egy szökőkútba esett. Ott állnak az emberek a villamosmegállóban és a legnagyobb közömbösséggel szemlélik az eseményeket. Jó eséllyel ugyanezek otthon a fotelből meg "Halál!"- t kívánnak Adélra, a teknősgyilkosra! 

Mikor fordult ki a világ a sarkaiból ennyire nagyon? 

Adél essen át a bírósági eljáráson és kapja meg a jogos, TÖRVÉNY SZERINTI büntetését! Nem kívánok neki sem többet, sem kevesebbet. Nem kívánom neki, amit sokan mások, hogy őt is üssék agyon egy kockakővel! Nem kívánom, hogy BÁRKI villanyoszlopra lógassa fel Adél tetemét azért, mert MEGÖLT egy állatot. 

Nem azért nem kívánom a halálát, mert nem szeretném eléggé az állatokat vagy a természetet! Egyszerűen azért nem kívánom a halálát, mert nem tartom arányosnak ezt a fajta indulatosságot, másrészt nem vagyok sem bíró, sem hóhér. Vannak még állítólag törvényeink és vannak még állítólag független bíróságaink! Döntsenek ők, akiknek ez a szakmájuk, akik tisztában vannak a büntetőjogi törvényekkel. 

Ehelyett azt látom, hogy az EGÉSZ ORSZÁG PÖRÖG, MINT EGY BEKOKAINOZOTT KÖRHINTA, fröcsög a nép, tolja magából kifele a lefojtott agressziót! Itt van egy ADÉL, egy szemét geci kurva, egy idióta barom, aki agyonütött egy teknőst! A minimum, hogy négyfelé kell szakítani a testét, természetesen face élő videóban dokumentálva. A minimum az, hogy bibliai időket idézve megkövezzük őt a főtéren! Pusztulnia kell, nincs joga ahhoz, amihez minden embernek: bírósági tárgyalásra, védekezésre, SEMMIRE. 

Hát megmondta a fosbúk, hogy GYILKOS, a nép, az Istenadta nép pedig 1 perc alatt meghozza az ítéletét és nem nyugszik, míg szó szerint ki nem csinálja a gyilkost. Tapsolnék, meg örömujjonganék, hogy micsoda nép vagyunk mi, itt aztán egy hangyát sem lehet eltaposni, mert rögtön jönnek az önjelölt állat- meg természetvédők és a partizáncsapatokat nem érdekli a GDPR, nem érdekli őket semmi, mert ők vadhajtások és ráuszíthatnak akár ártatlanokra is egész hordányi BARMOT. 

IGEN, TI MIND, AKIK ADÉL HALÁLÁT KÍVÁNJÁTOK, ÓRIÁSI BARMOK VAGYTOK! Rettenetes, amit tett, igen! Büntetést érdemel, igen! Viszont, ha téged gyilkos indulatok töltenek el annak gondolatára, hogy egy embertársad bűnt követett el, akkor érzelmileg kurvára bele vagy vonódva, úgyhogy húzódjál hátra, mert csak rossz irányba befolyásolod az ügyet! Gondolj bele, ha teszem azt a gyereked vagy a barátnőd vagy bárki más ismerősöd reagál így, ahogy Adél! Igen, tudom... ti nem... ti SOHA! Ti mind feddhetetlen életet éltek, sosem vagytok brutálisak, agresszívak, sosem bántotok még egy legyet sem! Ti mind, akik verbálisan gyilkoltok, két szóban ítélkeztek, ti aztán annyira, de annyira különbek vagytok Adélnél, hogy jogotok van a fotelból a Czukkember platformján leírni újra és újra, hogy micsoda válogatott kínzásokat érdemel a nő, aki megölt egy teknőst. 

Ti mind, akik lámpavasra húznátok az IGAZSÁGOSSÁG ÉS MÉLTÁNYOSSÁG JEGYÉBEN Adélt, ti mind elfordítjátok a fejeteket akkor, mikor egy általatok "hajléktalannak" titulált ember FULDOKLIK. Ti mind, akik önjelölt bírók és hóhérok szerepében tetszelegtek büszkén, mindannyian hagytátok volna megfulladni embertársatokat, csak mert úgyis biztos részeg, meg biztos büdös és koszos. 

A teknős biztosan nem volt részeg, ellenben beleszart Adél kezébe!

Nem érzitek, mennyire visszás, mennyire beteges ez az egész? Unikornist azt megyünk menteni a mesevilágba, mert ahhoz a picsát a fotelből nem kell megemelni, elég csak a hideg sörösüveget, aztán lehet jó magyar, keresztény hejesírásal leírni, hogy "bűdös kurvva gecci piusztulj". Így kb. ez a magyar színvonal, mint véleménynyilvánítás. 

S ti mind, hejeseníró keresztény magyarok, ti mind... nem beszéltek arról az emberről, akit hagytatok volna megfulladni! Az nem pörög a fosbúkon! Azoknak a nevét, akik ott állnak a villamosmegállóban, azoknak a címét, személyes adatait nem listázzátok ki semmilyen hajtáson, akik látták és NEM SEGÍTETTEK. NEM CSINÁLTAK SEMMIT. TELJESEN KÖZÖNYÖSEN VÉGIGNÉZTÉK, hogy MEGHAL EGY EMBER A SZEMÜK ELŐTT. Ha nincs egy rendész, aki kiemeli a szerencsétlent, hát megfullad 10 cm vízben. És EPILEPSZIÁS ROHAMA VOLT. De tegyük fel, hogy nem volt, csak szimplán részeg volt. Akkor megérdemli a halált? Megérdemli, hogy az élete ingyencirkuszként érjen véget? 

Az önbíráskodást nem véletlenül bünteti a törvény! De kit érdekel? Ingyen van a fosbúk (hidd csak paraszt és ne vedd észre, hogy az egész életed dobod oda a saját story magazinodért!!!!), jogom van leírni, hogy mit gondolok. De hogy lehet, hogy csak a teknős és Adél marad megy az agyakban? Hogy nem láttok tovább? Hogy nem vagytok képesek párhuzamba állítani ezt? 

A koreai hajóbaleset miatt sem pörögtetek úgy, mint a teknős miatt. Nem lettek a profilképek korai zászlószínűek, csak kimentetek távcsövekkel meg székekkel nézni a mentést, hátha láttok hullát (???? ez nem beteges?????). 

Szeretem az állatokat. Sokkal jobban, mint az embereket. Rettenetes, ami a teknőssel történt, de nem méltányos és nem arányos ezért Adél HALÁLÁT KÍVÁNNI. 

Méltányos és arányos az lenne, ha bíróság elé kellene állnia minden embernek, akik bizonyíthatóan tétlenül nézték egy embertársuk halálát. Segítségnyújtás elmulasztása... ez is tétel ám a büntető törvénykönyvben. Méltányos és arányos lenne, ha bíróság ítélkezne Adél felett is, és nem az egyszerű nép, vagyis tik. Mert tik bizony agyonütnétek élő videóban, az igazságosság nevében Adélt, talán még nyuszifüleket is kapna szerencsétlen, ugyanakkor semmiféle indíttatás nincs bennetek arra, hogy kiderüljön, az a sok-sok ember miért hagyta volna, hogy meghaljon mellettük egy másik. 

Valamilyen Adélt majd a bíróság elítéli a hatályos törvények alapján. De a hatályos törvények alapján el kellene ítélni azokat is mind, akik nézték a hajléktalan haláltusáját, de nem tettek SEMMIT. 

Nem lehet egy teknős és egy ember életét mérlegre tenni, hiszen még csak nem is egy faj. Mégis úgy tűnik, hogy a hajléktalan megmérettetett és könnyűnek találtatott a teknőssel szemben. Teknőst agyonütni halálos bűn, más ember halálát szenvtelenül végignézni jog. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr4214896332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása