Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

GOT 8x3

 2019.04.29. 15:05

Balfaszság, balfaszság, balfaszság!

Szavak sem találok erre a hálivúdi nyáltengerre!

Aztakurva, hogy ki vagyok borulva. Hát miezmiezmár????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

Ennyi? Monkey Arya leugrik a fáról vagy honnan, oszt helló Éjkirály? 

Édes faszom..... és bele sem megyek abba, hogy hogyan volt képes a Király feléleszteni azokat a holtakat,akiket sárkányüveggel öltek meg kb. 10 perccel korábban? Hogyan? Ahogy a Bosszúállók, úgy ezek sem tartják a saját fantáziaviláguk szabályait. Hányok, komolyan mondom, hogy hányok! 

De tényleg érdekelne, hogy kinek csinálták? A sok olvasni nem tudó/akaró majomnak, aki CSATÁT AKART LÁTNI? Azok sem láttak a sötétben semmit! Csihi-puhi, aztán jön a Monkey és vége. Aztakurva... tényleg kivagyok! 

Egy érdemük van: Havas John megint ugyanolyan balfasz, mint minden részben! :) Most sem ő a hős! Sose lesz tán... nyomingerje!!!! Hát ezt örökké meg kell menteni, mindig valaki helyette hal meg... nyominger! 

Az egész rész egy fos. Egy rakat fos! 

Az első évad első része óta várjuk, hogy mi a kurvaanyámat akar az Éjkirály! Ennyire egysíkú lenne? Csak ölni? S ennyi? Mánki leszúrja, meghal mindenkije, meg ő is. Hát ez miezmár? 9 évet várni erre? Hogy egy tőrrel leszúrják a faszit? 

És újra megkérdem:  HOGY A KURVA ANYÁMBA ÉLESZTHETTE FEL AZOKAT, AKIKET VALYRIA ACÉLLAL, TŰZZEL MEG SÁRKÁNYÜVEGGEL ÖLTEK MEG??? HOGYAN? 

HOGY NEM VETTE ÉSZRE OTTAN SENKI A MÁNKIT? S MIÉRT FRÖCCSEN A CSONTVÁZAKBÓL IS FRISS PIROS VÉR? ÉDES ISTEN!

Mondjuk az tetszik, hogy a 6. évad 10. részének zenéjét hangszerelték át, amikor a Cercei ennél sokkal nagyobb gyilkot csinált anno... a tűzzel.. komplett famíliákat radírozott ki. A zene jó. Minden más fosszar! Teljesen értelmetlen, logikátlan csihi-puhi az egész.... 

 Szerencsétlen töketlen Theonnak is ennyi volt a sorsa? Meg hogy a Dondarrion azért maradt ennyiszer életben, hogy itt legyen és megmentse a Mánkit? Mivannnnn???????????????,

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr1414793636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása