Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Apu! Apu! Kezdőőőődik!!!!!!

 2019.04.16. 06:33

Jaja... itt a Trónok harca finálé, szóval 6 hétig biztosan nem lövöm magam fejbe, mert tudni akarom, mi lesz a vége!!

Viszont rendesen kiakadtam az első részben felfedezett FASZSÁGOKON. Mégis hány év kell ezeknek, hogy ne egy össze-vissza baszott sorozatot kapjunk?????

Tökre szipi-szuper, minden olyan szép, hogyha közös a cél, és akkor legyen az utolsó évad első része olyan, mint az első évad első része. Oké! 

Hagyjuk, hogy most akkor 8000 makulátlan felgyalogolt Északra! Hagyjuk, hogy mind Tyrionból, mind Varysból jelentéktelen senkiket csináltak! Egész egyszerűen arról van szó szerintem, hogy a csodás alkotópáros kurvára nem Martin! Nem tudnak a karakterek szájába olyan szöveget adni, mint ő... erőltetett viccek... Tyrion már nem iszik és NEM IS TUD SEMMIT! Csak nyökög, céltalanul sétálgat Deresben. Ahogy Varys is. Semmi súlyuk nincs!!!!!!!!!!!!!!

A duma meg, amit lenyom.... hát aztakurva! Kifejlett sárkányokat? Balerion volt vagy 300 éves, a Drogonék meg max. 6,, azaz HAT ÉVESEK!!!! Megesznek naponta 18 birkát meg 11 kecskét, de azt nem részletezik, hogy honnan van ott fent éjszakon csak a két sárkánynak enni zaba? Jaja... senki nem mondja  Denerisznek, hogy ostoba picsa, miért égetted fel a szekereket az előző évadban? 

Megtörténnek a nagy találkozások.. s valamiért úgy érzem, Brandon Stark lett a sorozat Joe-a. Évadról-évadra retardáltabb a kinézete. Most már csak üldögél, mint egy idióta és néz folyton. Már csak egy kis nyál kellene a szája sarkában és simán elhinném, hogy egy kretén szegény! 

John is találkozik Aryával és most meg azt sejtetik, hogy Arya inkább Sansa-párti... faszom sem tudja, ezek a lányok a múlt évadban is tök másképp cselekedtek, mint amit kommunikáltak. Az idővel megint úgy játszanak, mintha nem létezne. 

Nem értem pl., bárhogy bámulom a térképeket, hogyan lehetséges, hogy a vadak Deres és Thormundék között vannak? Annyi idő alatt, míg a Makulátlanok Deresbe masíroztak, már rég ott kellene lenniük a holtaknak is, de ők nem sietnek, csak csoszognak kurva lassan. Ja! Umber urat hazaküldik, s mire Thormundék odaérnek, hát kiderül, hogy a holtak már tovább is álltak, az "Umber boy"-t meg kitették falidísznek. Mikor? Hogyan? Miért? De leginkább tényleg az a kérdés, hogy MIKOR? S akkor most csoszognak Deres felé? Miért ilyen lassúak? Hogy nekünk legyen időnk hányni a John-Denerisz szerelmen? 

Nem tehetek róla, de nekem sem Denerisz sem John nem volt soha a kedvencem. Előbbi a karakteréért, utóbbi a színész miatt, aki egyszerűen szar. Bocsánat! Azon túl, hogy bánatosan néz, nem igazán tud semmit sem kezdeni ezzel a szereppel ez a Kit gyerek. Az meg, hogy csakúgy felpattan Rhaegal hátára, aztán simán túrázik vele együtt, egyenesen NEVETSÉGES. Hát meg van írva a sárkányok táncában, hogyan lesz valakiből sárkánylovas. Kurvára nem úgy, hogy odamegy, felpattan, aztán kapaszkodik, amiben tud! De nincs idő erre sem, mert kell a kurva romantika. El kell vinni a Denerisz picsáját a Plitvicei tavakhoz, ahol már-már hátborzongatóan kínos jelenet következik: 

Denerisz felszólítja az aktuális szeretőjét, az unokaöccsét, hogy "melegítse fel a királynőét". Anyád! Fújj... oldalra kiköp! Köpködés ezerrel, míg csókolóznak, aztán undorodó fintor, mikor Drogonból bazári majmot csinálnak! Persze, mert a 6 éves kölyöksárkány nekiáll ágaskodni, ha az anyját csókolgatja egy faszi! Komolyan vártam, hogy megjelenik Mordály vagy Groot.... simán beleférnének a sok jópofizásba meg viccesnek tűnő jelenetben, de engem inkább a csalódottság kerített a hatalmába. 

Aztán végre megnézzük, Cercei mit csinál és hát a picsának rendesen elmentek otthonról, amit Lena kurva jól hoz, de megjön Euron, akinek az új Joffrey-nak vagy Ramsay-nek kellene lenni, de hiába ripacskodik a színész, semmi őrültség nem jön át belőle, semmi félelmeteset nem látok benne, csak pusztán idegesítő. Azt a Cercei-t pedig, akit felépítettek, kurvaisten, hogy egy ilyen kis pöcs nem tör meg! Elképesztő volt, hogy megpróbálták úgy beállítani, mintha most akkor Euron fogást talált volna Cercei-n, s ezért az kénytelen volt a lábait széttenni. 

S AKKOR FELHÍVNÁM MÉLY TISZTELETTEL A FIGYELMET ARRA, HOGY A 7. ÉVAD VÉGÉN, MIKOR JAIME OTTHAGYJA KIRÁLYVÁRAT, AKKOR A VÁROSBAN MÁR HULL A HÓ, SZABADTÉREN IS TŰZRAKÓK ÉGNEK. MOST MEG MINTHA MEGINT NYÁR LENNE KIRÁLYVÁRBAN. Cercei és Euron és mindenki más is egy szál pendelyben nyomják, nincs bunda, nincs hó, napsütés van, meg kis hercegek baszása. MI A FASZOM VAN? Hogy felejthették el, hogy előzőleg behavazták Királyvárat? A Segítőn is csak egy darab vászon van, Bronn szitujában sincs nyoma még csak ősznek sem. Ja... Cercei-t egyre jobban bírom. Azért nem semmi elborult agy kell hozzá, hogy ilyen szorongatott helyzetben az legyen a legfontosabb, hogy felbéreljen egy bérgyilkost, hogy MINDKÉT TESTVÉRÉT kinyírassa. Bírom a nőt! Egyre jobban bírom! Bronn  meg kapott egy csinos számszeríjat! 

No, elég is volt most a Trónok harcából, óriási csalódás az egész. Két kurva évig váratják az embert, hogy kapjon egy össze-vissza szarfost. Annyira látszik, hogy nem tudnak mélységet adni már a szereplőknek, talán nem is akarnak. Inkább nézzünk sárkánylovaglást, meg Drogonkeménykedést. Hát kösz szépen! Tényleg!!!!! Ezért kár volt két évet várni, ezt a fost rögtön az ótvarszar 7. évad után is a pofánkba nyomhatták volna... 

Azt sem értem, miért állítják be úgy Aryát mintha amúgy meg akarta volna ölni a Kutyát? Ha meg akarta volna ölni, megtetette volna! A könyvben még a sebeit is beköti, úgy hagyja magára. HA én azt akarom, hogy valaki dögöljön meg, akkor nem ápolgatom! ÉS hát remélem, összehozzák a kis psyhot Gendryvel, akivel nagyon nem illenek össze... tulajdonképpen sikerült Aryát olyannak megalkotni, hogy nem igazán hiszem el, hogy bármilyen farok felkeltené az érdeklődését, de hát ezek a faszok az HBO-nál úgy tűnik bármit le tudnak majd nyomni a nézők torkán. 

3, azaz három kibaszott pontot, ha adok az egészre, merő jóindulatból. Amúgy egy fosszar az egész... de tényleg. Fosszar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr514766544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása