Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Meg kellene írni...

 2019.03.09. 11:14

... de sem időm, sem kedvem... 

Meg kellene írnom a dublőrökkel történő keféléseket. Le kellene írnom, mert tanulságos volt egytől-egyik. De egyenlőre nincs időm. 

4 pasassal keféltem és mindegyik jönne vissza, de nincs repeta. 

Sváb 1, 2, 3, 4 dublőrök. Igen. Merthogy igényeim nekem is vannak és tavaly alig-alig keféltem. Ki tudja, meddig élek? Az biztos, hogy én addig kefélek. 

Nem, sem az 1. , sem a 4. nem volt túlságosan kielégítő, volt béndzsázás is ezerrel és nem igazán volt orgazmusom, de legalább már lefeküdtem másokkal, ez kurva nagy szó az elmúlt8évhezképest! 

Nincs többé Sváb, meg kell tanulnom nélküle élni és mivel az ő állítása szerint én kurvára tele vagyok lehetőségekkel, hát hetente letöltök a netről egy faszt... mert megtehetem. Állítólag. 

Azt bánom, hogy nem vagyok ebben jó... persze a partnerek jól járnak, mert rájuk figyelek és ők kielégülnek mindig. Olyannyira, hogy tényleg kapcsolatot akar mindegyik... mármint kúrópajtist, én meg arra nem vettem még a fáradtságot, hogy válaszoljak nekik. Nem érdekelnek. Csupán eszközök az úton, hogy el tudjam ezt a mocskos faszt feledni! 

Lehet, hogy a világ összes faszán meg kell pördülnöm, mire kikopik belőlem a Sváb, az ő vágyai, az ő hangja, az érintése... egyenlőre csak eljátszom, hogy jó mással a szex. Nagyon jó színésznő vagyok, egyik fasz sem vette észre, hogy mozit néz... nyilván azért, mert nem is akartak engem látni. Nekik elég volt,  hogy megkapták, amit megígértem. 

Csak remélem, hogy előbb-utóbb majd jön egy Józsi, akivel élvezni is fogom a keféléseket. Addig meg egyszerűen örülök a saját bátorságomnak, meg annak, hogy valaki megérint és megsimogat. Hogy cserébe le kell mennem kutyába.. hát... most mi a faszt csináljak? Hát tehetek én arról, hogy a Sváb már megunt engem én meg  őt még nem? Erről senki sem tehet. ÉS a dublőrök sem tehetnek arról, hogy nem tudják kikapcsolni az agyam. Csak pillanatokra tudok kikapcsolni s ha megtörténik, azonnal bűntudatom lesz, hogy "megcsalom" őt. 

Ja. Ezt a geci faszt, aki kurva magasról szarik a fejemre és megtipor még a börtön ablakában is... megtipor azzal is, ha hallgat és azzal is, ha hozzám szól, mert gyakorlatilag egy notórius hazudozó lett belőle és olyan vitákat generál, amiknek nincs realitásalapja. Innen álljál fel Geci! Amikor szélmalomharcot kellene vívnom egy ember fejében lévő hazugságokkal. Nem bírom, kurva fáradt vagyok, képtelen vagyok elviselni többé az ilyen beteg ragaszkodásokat, a hazugságot, a csalást! 

Én nem árulok már zsákbamacskát! Kefélni akarok, mert hamarosan meghalok és ha már se kutyám, se macskám, legalább kielégülten haljak már meg! Sosem mertem úgysem élni, mindig csak mások árnyéka voltam. Hát most pornószínésznő leszek és annyi faszt pörgetek ki magamnak, amennyit nem szégyellek. 

Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (igen, ezt magamnak írtam, mert kell a biztatás!) 

Címkék: Tökre nem :erotikus dublőrök

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr8714678758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása