Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jogos vagy paranoia????

 2019.02.05. 13:55

Kurvára csúszok bele valami elemi erejű, mindent elsöprő félelemhullámba! 

Hogy miért? Mert vagyok olyan ostoba, hogy olvasok híreket és néha még el is gondolkodom rajtuk. Szerintem ne nyomd meg a tovább gombot, mert iszonyat hosszú hányást fogsz látni. Én szóltam előre! 

Ki vagyok borulva teljesen, ezért némán, sorvadva FIGYELEK. Ma is ezt tettem a piactéren. 

Mindenki lót-fut, rohan, tolakszik. Felmegy az ember az ebédlős emeletre és ott egy másik világ! Bizony! 

Mivel magam is folyton lótok-futok, így egészen mostanáig nem tűnt fel, nem foglalkoztam az egésszel, mert alapvetően bennem is ott él a "nyugger" gyűlölet... pedig KURVÁRA NEM BIZTOS, HOGY JOGOS EZ AZ ÉRZÉS. 

Álltam ott és figyeltem. 65 év alatt mindenki kapkodva zabál, szó szerint, miközben a mobilját görgeti, nehogy már lemaradjon valamiről a DIGITÁLIS VILÁGBAN! Hogy közben esetleg mondjuk egy faszi megismerkedhetne velem... hát esély sincsen rá, mert nem néz fel a telefonjából. De most nem faszikeresés volt a cél, csupán konstatáltam, hogy hiába öltöznék gálába, egyszerűen SEMMIVEL SEM LEHET AZ EMBEREK KURVA TEKINTETÉT FELEMELNI A MOBILJUKRÓL.

Megvan a Hangya és a Darázs??? LEHET NEVETNI EZEN A "BUTA" MARVEL FILMEN ÉS SZÓRAKOZTATÁS A CÉLJA, DE KURVA DURVA, HOGY AMIKOR ANTMAN AKKORÁRA NŐ, HOGY EGY PLATÓS TEHERAUTÓVAL VÉGIGMEGY A VÁROSON, AZT ROLLERNAK (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) HASZNÁLVA, AKKOR BASSZÁTOK MEG, SENKI SEM VESZI ÉSZRE ŐT A KÁVÉHÁZBAN, MERT EGYEDÜL ÜLNEK AZ EMBEREK AZ ASZTALOKNÁL ÉS MINDENKI A KURVA MOBILJÁT BÁMULJA. 

Igen, ez ordítozós, kihányós össze-visszaság lesz, de szétfeszítenek a kérdések, a titkok, és viselhetetlen számomra az élet. Szeretnék ostobább lenni, kevésbé kíváncsibb... szeretnék... szeretnék basszam meg NYUGGER LENNI. 

Merthogy... visszakanyarodva... ott a piactéren azt láttam, hogy a 65 éven felüliek körbeülnek asztalokat. Férfiak és nők vegyesen. Igen, isznak. Sört, bort, pálinkát, üdítőt... van, aki eszik is, de inkább csak isznak. ÉS BESZÉLGETNEK. TÖK NYUGODTAN ÜLNEK AZ ASZTAL KÖRÜL, EGYMÁSRA FIGYELNEK, EGYMÁSHOZ BESZÉLNEK. Nincs senkinél okostelefon, nem mondja senki a másiknak, hogy hagyjad már, hát itt van, itt írja a gugli, hogy... hanem meghallgatják a másikat. BESZÉLGETNEK. VITATKOZNAK. És kurvára sokkal jobban érzik magukat a bőrükben, mint én vagy te, akik futunk a kurva fontos dolgaink után és nem merjük a mobilunkat otthon hagyni, mert jajistenem még lemaradok egy génmanipulált csótány sikeresen tüdőátültetéséről! 

MAJDNEM EGY ÓRÁN ÁT FIGYELTEM EZEKET AZ EMBEREKET. Elképesztő, hogy mennyire nagyon irigyeltem őket. Élő emberi kapcsolataik vannak ugyanis. Nagyon úgy tűnik, hogy szinte naponta találkoznak ott, isznak egy-két pohár italt, és kibeszélgetik magukat. ÉS NEM! KURVÁRA NEM ARRÓL BESZÉLNEK, HOGY A FOSTOS TÉVÉBEN MIT LÁTTAK! ARRÓL BESZÉLNEK, HOGY VELÜK MI VAN! MEG AZ UNOKÁKKAL. MENNYIT NŐTT A MARCI, ÉS MENNYIT RONTOTT A JULI AZ ISKOLÁBAN. MIKOR KELL MENNI AZ OVI ELÉ ÉS A TÖBBI. 

Figyeltem őket és közben a mellkasomban elkezdett a szívem összeszorulni! Hogy mennyire útban vannak ők nekünk, hogy folyton szidom őket magamban, hogy milyen lassúak és böszmék és hülyék és a gurulósukkal miért pont akkor furakszanak, amikor nekem, AZ AKTÍV KORÚNAK dolgom lenne ésatöbbi tipikus gondolat. Generációk között tátongó szakadék , mely áthidalhatatlannak tűnik. De miközben figyeltem őket, eszembe jutott, hogy a papa halálával mennyi minden elmúlt immár az én életemben is. Mennyire utáltam már egy időben azt a fajta pontosságot, amit elvárt tőlem. Délben ebédelünk. Megterítünk. Szalvétát teszünk ki. Ebéd után pihenünk!

HÁT KI CSINÁLJA EZT MÉGY ÍGY?????? KINEK VAN ERRE IDEJE??? PEDIG EZ FONTOS! KURVÁRA FONTOS! EZEKBEN AZ IDŐS EMBEREKBEN OLYAN TUDÁS SZUNNYAD, AMIT 100 GUGLI SEM FOG TUDNI NEKÜNK MEGADNI. ÉS MI HAGYJUK ŐKET MEGHALNI EZZEL A TUDÁSSAL EGYÜTT. CSAK NE LEGYENEK ÚTBAN, NE OKOZZANAK GONDOT. A politika is csak arra használja őket, hogy szavazatot szipkázzanak tőlük, mert sokan vannak, mi meg utáljuk őket, mert ők irányítják az országot és rosszul. És Angliában is az alacsony iskolai végzettségű meg a nyuggerek léptették ki az EU-ból az országot... és sorolhatnám... de én ma valahogy elkezdtem az egészet másképp látni. 

ODa szerettem volna menni hozzájuk és meginterjúvolni egyenként mindegyiket. Hogy élt? Mit tud? Mi történt vele? Mert eszembe jutott a zseniális film, az "Anyám és más futóbolondok a családból" és az, amit mond a néni, hogy "JEGYEZD MEG FIAM, SÜTŐPOR NÉLKÜL NEM LEHET NEKIMENNI EGY HÁBORÚNAK!". 

Hát a mi generációnk, akik kénytelenek leszünk átélni vagy épp elpusztulni egy újabb háborúban (ez már zajlik is tulajdonképpen, ami körülöttünk van, az illúzió!!!!!) HONNAN VESSZÜK MAJD A TUDÁST? Ha teszem azt nem lesz áram, akkor hogy mondja majd meg a gugli meg a Cukkenberg, hogy hogyan kell kenyeret sütni? 

Te tudod? Tudod a receptjét? Bárhol őrzöd? Ugye hogy nem! Miért is tennéd? Lemész a boltba és veszel 10 kilót, száz kilót, vagy ki sem kell tenned a lábad, odahozzák. Két kattintás és minden ott van a lábaid előtt. De mit fogsz csinálni, ha nem lesz min kattintsál? És ne legyenek illúzióid, hamarosan bizony nem lesz mivel kattingass! Háború lesz, ez már zajlik most is, csak mi túl tudatlanok vagyunk ahhoz, hogy átlássunk a nekünk vetített mozin. 

Igen, mindent amit kapunk a pofánkba, azt úgy gyártják nekünk, és megfosztanak minket az önálló döntésektől. Popper Péter megmondta anno, ha ő lenne az ördög, akkor ezt csinálná, ami történik a világban még most is: addig növelni az információáradatot, hogy azt az agy már ne tudja befogadni és feldolgozni! 

Ezt most így érted? Hogy mit akart közölni a Popper bácsi úgy kb. 15 évvel ezelőtt? Már akkor az Ördög húzta a talpalávalót, azóta pedig a banda csak bővült, új hangszerek vannak, meg a régi dallamokat is áthangszerelték, ami biztos, az az, hogy a tempó nő, nő és nő..... és tényleg! figyeld meg! Semmit sem tudsz igazán átgondolni, átérezni, mert máris jön a következő hír, a következő videó, ami már teljesen más érzelmek vált ki belőled. Mindent csak gyorsan, felszínesen élünk meg, mert nem hagynak rá időt, hogy az agyunk értelmezze! 

HÍRCUNAMI MINDEN KIBASZOTT NAP, MINDEN KIBASZOTT PERCBEN! VALAKI KURVA ISTEN, HOGY EBBEN A PILLANATBAN IS ÉPP EGY "RENDKÍVÜLI" SAJTÓTÁJÉKOZTATÓT TART VALAHOL. AZ LENNE A CSODA MOST MÁR, AZ LENNE A RENDKÍVÜLI, HA EGY NAP ELTELNE RENDKÍVÜLI HÍR NÉLKÜL. 

Milyen unalmas is lenne az a nap! HA a Bors, meg a Ripost, meg a többi szennylap nem tolná az arcodba, hogy a VV Faszkalap hogy nyalta ki a VV Picsát! ENNEK KOMOLYAN HÍRÉRTÉKE VAN? Mert a villamoson meg a fosbúkon meg azt látom, hogy igen. VAnnak emberek, akik arról beszélgetnek, hogy mi a faszom történik a villában. Mintha ennek lenne bármi lényege! A semmit nézik és istenítik. A celebeket. A szobi szörpgyárból önmagát felszopó picsákat, mert a faszukkal helikopterező nyomoroncokat tekintjük etalonnak. 

MI A KURVA ANYÁM VAN ITTEN???????????????????????????????????????????????????

Nekem ne mondja senki, hogy ebben nincs tudatosság! Hogy egy népet így lehülyítsenek! Nem, nem arról beszélek, hogy a fityesz... ez világszintű. Hát az amcsik megszavazták maguknak a Donald Trumpot! Azt, aki szerepelt a Reszkessetek betörőkben. Segített ebben a Cukkember rendesen. MErt a fosbúk lett nektek az internet. Onnan olvastok csak híreket és kurvára nem érdekel senkit sem, hogy a forrás hiteles-e vagy sem? CSAK ÜSSÖN A SZALAGCÍM, NEM BAJ, HA NINCS MÖGÖTTE SEMMI. Kattintsál paraszt, aztán hőkölj hátra, hogy hát itten nincsen semmi szenzáció! 

És senki nem néz a másikra sem az utcán, sem a villamoson. Mindenki valaki mással tartja a kapcsolatot az éterben vagy képzeletbeli földjét túrja vagy faszságokról olvas, de nem is... most már olvasni nem szeretünk, a képek jobbak, a videók és gifek meg méginkább, mert mindent megununk cirka 15 mp alatt. Oké, hogy a 6 éves kislány nem kap gyógyszert, azta milyen felháborító, nyomok is egy dühös fejet, de tovább görgetve meg aztakurva az amerikai total dance-ban olyat nyomott egy táncos, hogy azonnal meg kell osztanom a BARÁTAIMMAL AZ ÉTERBEN. TEhát nem az van, hogy találkozunk délután, iszogatunk vagy eszegetünk vagy sétálunk és beszélgetünk és akkor elmondja nekem a barátom, hogy ezt és ezt láttam, esetleg akkor megmutatja... nem nem! Hát mire valóban összefutunk addigra már nem érdekes sem a kislány, sem a táncos, mert nézd, épp ebben a pillanatban jelentette be magáról valaki, hogy 14-es személyi számot akar, mert ő rájött, hogy valójában EGY GOMBA. Te pedig nyomsz neki egy lájkot, mert hát milyen bátor már, hogy kiáll ország-világ elé s felvállalja, hogy Ő BIZONY EGY GOMBA! Micsoda kibaszott nagy szabadságharc ez a kanapéról! 

S közben azt úgy észreveszed, hogy egy lángost üzemeltető, magát most már bevallottan melegnek tartó férfi meg azért állt ki és mondta el, hogy "meleg", mert amúgy azzal fenyegették, hogy ők elárulják? Na most akkor ki a bátrabb? Az, aki felkelt reggel és a tükörbe nézve gombát látott, vagy az, aki a magánéletét kénytelen kitenni az ablakba, mert csak ELŐRE MENEKÜLHET. Látjátok a csilliárd-trilliárd karaktergyillkosságot? 

Volt itt metoo meg babám fasza, ilyen mozgalom meg olyan, de mindegyik csak addig élt és csak arra volt jó, hogy pár hétig a saját lakásunkban a telefonon keresztül úgy érezzük, MOST MI IS TESZÜNK VALAMIT. Mi a lófaszt tettél? Ítélkeztél? Eldöntötted az előzetes prekoncepciód alapján, hogy ki a bűnös és ki az áldozat? Esetleg áldozatot hibáztattál? Vagy te pont egy  olyan vagy, akire brahiból valaki rámondta, hogy "zaklató"? 

Hát milyen világ ez? Következmények nélkül lehet mocskolni bárkit és közben megy az álszenteskedés, hogy a közbeszéd durva! DURVA A KURVA ANYJA AZ! 

Látom, hogy miket olvastok: Lokál meg Blikk meg Bors. Ne basszzz!!!!!!!!!!!!!!!!! És odajössz hozzám és fröcsögve ordítod az arcomba, hogy a mocskos buzi így, a mocskos buzi úgy, és különben is... amikor a szocik voltak, azok sokkal korruptabbak voltak és a többi faszság! Nem tudunk vitázni, mert a buborék, amiben élünk, nem tanított meg rá! Te vagy a te bubidban és csak azt kapod, amitől a bubid finom és kényelmes és meleg és puha. Ha fingsz, azt elvezeti a bubi, és befelé nem jöhet semmi, csak olyasmi, ami a bubid nyugalmát nem zavarja! TEszem azt, te elvakult fityeszes vagy, követed a fityeszes politikusokat. Hát hidd el, hogy a fosbúk még véletlenül sem fog eléd tenni olyan cikket, ami arról szól, hogy egy fityeszes nem jó ember! Mert azzal megzavarná a légkört a bubidban és hát Isten mentsd, hogy ne érezd jól magad. 

Tényleg ez lenne a szabadság? Hogy én nem kopoghatok a bubidon, hogy "Helló szomszéd! Látom te fityeszes vagy, én meg kurvára semmilyen... beszélgetnél velem, hogy megértsem, miért vagy fityeszes? Keresem a helyem a világban! Segíts! BEszélgess velem!" - tudod mit csinál erre a bubid? Mint a kobra, felfújja magát és döngő hangon elküld a kurva anyámba! Sértésként éli meg, hogy nekem más a véleményem és nem látja, hogy közeledem, csak azt érzékeli, hogy az én bubim nem pont úgy rezeg, mint a tied, és ezért elutasítja. TE bent a bubiban erről amúgy NEM IS TUDSZ, TEHÁT HA LENNE KEDVED VELEM BESZÉLGETNI, AKKOR SEM TEHETED MEG, A BUBID ÁLL FELETTED ÉS Ő DÖNT. A CUKKEMBER ALGORITMUSA DÖNTI EL, HOGY TÉGED MI ÉRDEKEL! 

SZABAD VAGY? VAGY RABSZOLGA? 

ÉS komolyan! Milyen újságot olvassak? Mi tekinthető mértéktartónak? Az origo-ra azt mondják, propaganda, és hát az is. Hányadék az egész, az összes Alapítványi termékkel együtt. 

Ez is milyen már! Az elnök lenyilatkozza, hogy TÖBBRE TARTJA AZ ÉLET ÉS IRODALMAT, MINT A BLIKKET és baszd meg leváltatják. Jaja... tök önként mondott le, hogyne!!!!!! Mondj igazat és baszd meg betörik a fejed! És azt hisszük, hogy ez csak ott fent, a mocsokban történik? 

Miért került most, 2018-19-ben, közel 20 év után a Gyárfás és a Fenyő gyilkosság újra középpontba? Miért épp most találtak tonnányi felvételt? Az elmúlt 20 évben amúgy a mindenkori állam és rendőrség mit nyomozott? 

DE TÖBB MINDENT NEM ÉRTEK ÉS NEM TUDOM VISELNI A SÚLYÁT ANNAK, HOGY NEM KAPOK VÁLASZOKAT. 

Hogy lehet, hogy mi magyarok az ENSZ-nek is tagjai vagyunk (még), meg az EU-nak (is), és akkor nem szavazunk meg EGYEDÜLIKÉNT EGÉSZ EURÓPÁBAN egy alkut, mert szerepel benne egy félmondat vagy akár egy egész bekezdés is, de talán csak a szó, "ENSZ". HÁT AZ NEKÜNK A SOROS ÉS BÁR 30 ÉVE MÉG JÓ VOLT, MOST MÁR SZAR, ÚGYHOGY A PETIKE TÖBB A SOKNÁL FELKIÁLTÁSSAL SZÉGYENBE RAK. Igen, értetlen vagyok és szégyellem magam, amiért képtelen vagyok átlátni már, hogy KI A KURVA ANYÁM MONDJA AZ IGAZAT. 

Az origo és a Magyar Idők meg az Echo Tv meg a TV2 és a KÖZTÉVÉ PLÁNE ELSŐ OSZTÁLYÚ PROPAGANDA ÉS HAZUGSÁGGYÁR. 

De mennyivel jobb az index? A kuratóriumi elnök azt nyilatkozta, hogy az index jobb, mint az origo, de nem is kuratóriumi elnök már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

MIT OLVASSON A MAGYAR EMBER MANAPSÁG, HOGY KORREKTÜL TÁJÉKOZÓDJON. Mert őszintén szólva én már kurvára unom, hogy el kell olvasnom ugyanazt a hírt az origon, az indexen, a hvg-n, a pestisárcokon és mindenféle sziri-szaron és ahány oldal, annyi valóság, hülye magyar, alakítsál ki álláspontot!

NEKEM NEM A BUBIM IGAZSÁGA KELL. NEKEM AZ KELL, HOGY ENGEDJENEK KI A BUBIMBÓL. EL AKAROM DÖNTENI ÉN MAGAM, HOGY MIRE VAGYOK KÍVÁNCSI ÉS MIRE NEM! ÉN AKAROK DÖNTENI! 

A VALÓSÁGOT SZERETNÉM MEGTAPASZTALNI VÉGRE, MERT belehalok ebbe, hogy nem vagyok kellően lebutítva ahhoz, hogy boldogan tudjak élni. 

Sokszor mondjuk, hogy a vidék szavazta meg a fityeszt, mert a vidékiek bunkók és semmit sem tudnak a világról. Hmm... hmm.... tudjátok én is vidéki vagyok, a mai napig járok haza és annyi ebből az igazság, hogy a magyar vidéki embernek még valóban a televízió a mindennapi szórakozása és nem annyira a fosbúk. Vagy maximum fele-fele arányban! De amúgy a vidéki ember felkel reggel, oszt csinájja a dógát!!!! A traktoros nem foglalkozik azzal, hogy a szőke picsa szerint itten diktatúra van, mert az ő feje azzal van tele, hogy milyen az idő, milyen lesz a termés ésatöbbi. Este hazamegy, eszik, megnézi a híradót, kb, böffent rá egyet, s fáradtan lefekszik aludni. Reggel felkel és kezdődik minden előröl. De ettől még gondolkodnak sokan vidéken is! De ki meri már kinyitni nyíltan a pofáját? Mikor még a kondiklubban is lepisszegnek, mert a másik teremben egy állami dolgozó van, nehogy "beköpjön". KINEK IS? 

DE TÉNYLEG!!! KINEK KÖP BE ENGEM EGY ISMERETLEN? Nem mondhatom ki a véleményem? Nem mondhatom egy rendszerről, hogy nekem nem tetszik? 

HOGY A FASZBA LEHET, HOGY 2019-BEN NEM SZABAD KIMONDANI, HOGY AZ ÉN VÉLEMÉNYEM SZERINT A POLT PÉTER NEM AZ ÜGYÉSZSÉG ÉLÉRE VALÓ és HOGY AZ ÜGYÉSZSÉG HITELTELEN EGY VOLT PÁRTKATONÁVAL AZ ÉLÉN?

S nekem kell és szorongok is, hogy Úristen, ki ne szaladjon bármilyen méltatlankodás a számon, mert még ki találnak rúgni vagy nem tudom... eljön értem éjjel egy fekete autó? 

MI  A KURVA ANYÁM FOLYIK ITT VALÓJÁBAN? MERT TÖK ŐSZINTÉN MONDOM, HOGY NEKEM AZÉRT VAN GENERALIZÁLT SZORONGÁSOM, MERT NEM ÉRTEM, HOGY KI ÉS MILYEN VALÓDI CÉLBÓL CSINÁLJA EZT VELÜNK? 

Tényleg az Ördög műve lenne? Vagy csak a történelem ismétli önmagát? Nem pont ugyanúgy.... nyilvánvaló. A III. világháború talán semmiben sem hasonlít az első kettőre, a hagyományos háborúkra. Ott még, ahogy a történelemben, nagyjából (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) szabályok szerint játszottak. Igen, Hitler nem, meg a Sztálin sem, meg azóta is volt a világon nem egy és nem kettő diktátor és kurvára nem arra utalok itten most, hogy a miénk is ilyen lenne... de én örököltem többek között egy könyvet is... amin az a kopasz bácsi, aki olyan hipnotikusan mosolyog a búzamezőn... és akinek annyira nagyon kellett tapsolni, és senki sem merte abbahagyni... és aki végül valahol messze-messze halt meg... szóval ÉN LÁTOK PÁRHUZAMOT ÉS EMIATT FÉLEK ÉS SZORONGOK. 

Hová meneküljek? Melyik az az ország a világon, ahol viszonylagos nyugalomban élhet az ember? Persze, itthon is lehet, ha nem foglalkozol semmivel és robotként leéled az életed, de ez élet? KI MERI ÉLETNEK NEVEZNI AZT A LÉTET, AHOL TE MAGAD TUDOD, HOGY NEM MONDHATOD KI A VÉLEMÉNYED ÉS MEG IS ALKUSZOL EZZEL? MILYEN ÉLET AZ, AHOL MINDENNAP ÚGY FEKSZEL LE, HOGY TUDOD, HOGY KI KELLETT VOLNA NYITNOD A POFÁD, DE NEM TETTED? ESETLEG MÉG EGY PILLANATIG ÖRÜLTÉL IS ANNAK, HOGY NEM A TE FEJED HULLOTT A PORBA? 

MILYEN ÉLET AZ, AHOL EGY HEVES KISLÁNY KIROHANÁSA MIATT EGY ORSZÁGNYI ÚJSÁGÍRÓ KEZD NYOMOZNI RÓLA? 

RÓLAM MIT TUDTOK? NEKEM MIKOR KELL MAJD CSINÁLNOM EGY NYILVÁNOS VIDEÓT, HOGY ELŐRE MENEKÜLJEK? 

Mindenkinek van titka. Mindenki retteg attól, hogy az a valami kitudódik róla és akkor közmegvetés tárgya lesz. Ne, kérlek ne mondd, hogy a te életed nyitott könyv, mert HAZUDSZ!!!! Mindannyian azt hisszük,  hogy mérhetetlen titkok hordozói vagyunk és ez így is van jól. Ha nem működne a szégyen és az önkontroll, akkor egész másfajta világban élnénk. (Nem tudom, az mennyivel lenne rosszabb). A lényeg az, hogy míg nekem, az EGYES EMBERNEK a titka létszükséglet, addig amúgy a világban az picsafing! 

Az, hogy a lángosos meleg... TEDD A KEZED A SZÍVEDRE ŐSZINTÉN! MIN VÁLTOZTAT? Valaki mondta egyszer, hogy ha építesz száz remek hidat, de utána leszopsz egy faszt, akkor MINDENKI SZEMÉBEN EGY FASZSZOPÓ LESZEL, ÉS SENKI NEM FOG EMLÉKEZNI A REMEK ÉPÍTÉSZRE. 

Hogy hívták azt a krapekot amelyik azt, meg ezt a hidat tervezte? Fúúú... fogalmam sincs, ne haragudj! Ne csináld már, ő tervezte amazt, meg emezt a hidat is, hogy hívták? Haljak meg, hát nem tudom... nem foglalkozom hídépítőkkel! Jajj már, hát róla mesélte a T. Black, hogy faszt szopott! Ja.... hogy a Recska Pistára gondolsz? Miért nem ezzel kezdted? 

FELFOGOD AZ ELŐBBI BEKEZDÉS VALÓDI TRAGIKUMÁT????????????????????? Kezdve azzal, hogy mi közünk van ahhoz, hogy a másik szop vagy nyal??? ÉS a legtragikusabb az egészben, hogy fél évvel később hiába mondja ki a bíróság, hogy Recska Pista márpedig nem szopott faszt, ellenben felépített 100 remek hidat... lehozza minden újság, hogy "VALÓTLANUL ÁLLÍTOTTUK", ezt persze nem szalagcímben és befizetik a bírságot, de az a lángosos az nem tudja a videót levenni a CukkeNberg rendszeréről! Az, akit addigra más fasszopónak tart a többség, egy helyreigazítás miatt nem fogja meglátni benne a remek építészt, és ahogy én látom, itt is van egy ilyen magyaros dolog... ez a "hmm... valótlan volt... hmm... most azt mondják, nem szopott faszt... de hát ki tudhatja most már? Valótlanság... persze! Hát NEM ZÖRÖG A HARASZT!" 

SZÓVAL AZ EMBER ONNAN MÁR NEM ÁLL FEL, VAGY HA FELÁLL IS, HÁT A MÉLTÓSÁGA, AZ EMBERI JOGAI MÉLYEN MEG VANNAK SÉRTVE, MEG VAN ALÁZVA. (KIBASZOTT BLACK MIRROR, KÖTELEZŐVÉ TENNÉM AZ ISKOLÁKBAN A DISZNÓBASZÓS RÉSZT, DE AKÁR A TELJES 1. ÉVADOT!!!!) Ez az a világ, amiben lehet, hogy a többség hatására valaki megbasz majd egy disznót! 

Hova meneküljek? Melyik országban fogadja még el a vezetés, hogy az ember dolgozik és csak úgy él? Van még ország, ahol nem kell tudnom minden kibaszott miniszter nevét? Van még ország, ahol nem csak annak van hírértéke, hogy ki szopott faszt, hanem mondjuk a hírből magából következik BÁRMI IS? Hova kellene elmenekülnöm? Szerintem amúgy már most is lehallgatnak engem. 

Na, ez a paranoia, ugye? Mert hát beszéltem arról, hogy a puncim gombás és a Cukkenberg meg bebaszta nekem a Canesten reklámot! Lehallgatnak? Megfigyelnek? Egészen biztosan!

AZT PÖLÖ MONDJUK ÉPPENSÉGGEL MÉG EGYETLEN SAJTÓORGÁNUMBAN SEM OLVASTAM, HOGY HOGYAN LEHETSÉGES AZ, HOGY ÉN ÉPPEN FILMET NÉZEK A LAPTOPOMON, TELJES KÉPERNYŐN ÉS AKKOR HALLOM BASZD MEG A KATTINTÁST. A LAPTOPON, AMI TŐLEM FÉL MÉTERRE VAN ÉS MEGY A FILM RAJTA. ÉS KATT. ÉS KATT. MI KATTINT ÉS MIRE? VAGY KI KATTINT? EGYEDÜL VAGYOK A GÉPEMEN VAGY HÍVATLAN VENDÉGEK FIGYELNEK ÉS GYŰJTIK RÓLAM AZ ADATOT, HOGY LEGYEN MIVEL FENYEGETNI MAJD? 

Az a durva, hogy ide megint lehetne hozni egy kurva buta példát, a Bosszúállókból a Hydrát! Igen, igen... ami a háttérben élt és tevékenykedett. Ez nem fikció basszátok meg! MI ADJUK ÖNKÉNT KI MAGUNKAT! MINDENT ODADOBUNK AZÉRT, MERT AZT HISSZÜK, HOGY ETTŐL MAJD BIZTONSÁGBAN LESZÜNK. Aztán még az is megeshet, hogy úgy járunk, mint a Marvel univerzumban, csak valójában kurvára nincsen Amerika kapitányunk, aki megakadályozná végül a repülők felszállását. Csak Alexander Peer-ek vannak és olyanok, mint a tanács tagjai. Nick Fury-k sem hiszem, hogy vannak. 

A másik, amiért képletesen eladjuk a lelkünket, az bizony a 15 másodperc hírnév. Mintha egy egész nemzedék meg lenne fertőzve a nárcizmussal. Látni akarjuk, hogy milyen hatást váltunk ki a környezetünkből és a virtuális világban élünk ahelyett, hogy felemelnék a fejünket és körbenéznénk. Én most nagyon figyelek! És nagyon figyelem az időseket és nem dobok ki semmit sem, amiről úgy érzem, hogy előnyt tudok belőle kovácsolni. KURVÁRA NEM DOBOM KI A 20. SZÁZAD ELEJÉRŐL VALÓ SZAKÁCSKÖNYVEKET ÉS RECEPTFÜZETEKET, AMIKBEN OTT A KENYÉRSÜTÉS, A RIBIZLIBOR VAGY ÉPPEN A KOVÁSZOS UBORKA RECEPTJE! 

Tudod miért nem dobom ki? Mert amikor majd nem lesz gugli, akkor már könyvek sem nagyon lesznek, már most sem tartjuk az olvasást semmire sem. Naaaa.. szóval míg te majd ide futsz meg amoda, hogy hol van wifi jel meg töltő meg kurvaanyámtudja... ha mondjuk olyan bombát robbantanak, amitől elmegy az elektromosság, akkor az okostelódat még kalapácsnak sem fogod tudni használni (ellenben a régi Nokiával!!!!)... tehát ha én túlélem egyedülálló nőként ezt az egészet teszem azt, akkor én tudom majd, hogy a kemencében hogyan kell a kenyeret megsütni. Ezt anno, az 1930-as években papírra vetették, és ehhez azóta nem nyúlt senki. Nem manipulálták, nem digitalizálták és vettek el vagy adtak hozzá. Ez pont úgy van, ahogy közel 80 éve a néni a kissámlin ülve, cikornyás betűkkel leírta. 

És ismétlem, a mostani 80+ korosztály kihalásával kihal az a generáció, amely bármiféle világégést a SAJÁT BŐRÉN TAPASZTALT. MEGSZAKADT A LÁNC! NEM ADTÁK ÁT A TUDÁSUKAT, MERT NEKÜNK NEM VOLT RÁ SZÜKSÉG!

Hagyjál már mama a hülyeségeiddel, most nídforspídezek...!!!! A húsleves finom mama (amikor meghal, micsoda nosztalgia lesz visszagondolni rá, de reprodukálni senki sem fogja tudni, mert senki sem vette a fáradtságot, hogy kifaggassa a mamát... sem a húslevesről, sem arról, hogy MIT TEGYEN AZ EMBER SZORULT HELYZETEKBEN), te is cuki vagy... hmmm... esetleg csináljunk egy youtube csatornát a mamával, mert vagány és vicces. Ebben még lenne is valami. Ha én valami tökösebb csaj lennék, akkor lehet, hogy megcsinálnám, hogy felkeresnék olyan öreg embereket, akik még kétkezi szakmás emberek és akkor így megtanulnék legalább cipőt sarkalni, meg zárat cserélni, meg mondjuk esetleg stoppolni... tud még valaki stoppolni? Mi a fasznak, ugye? Mikor amúgy 350 Ft egy pár zokni Kínából megrendelve, faszom stoppol, dobjuk ki, két kattintás és itt fityeg a cicás zokni a lábamon, és a cica amúgy pont bemutat. Komolyan! Annyi minden vágy él bennem, hogy tudást szerezzek, de már nem elméletben. Szeretném megtanulni a fák metszését, érdekelnének a régi autók és gépek javítása is, szóval egy csomó minden.... anno gyerekkoromban pl. sosem értettem, hogy mit jelent az, mikor megállt a Trabant, apám meg puffogva mondta, hogy  "kurvaistenbasszamegbeköpteagyertya" és tőle nem is mertem megkérdezni, de aztán utánajártam anno ennek is. Mert szeretem a tudást, csak sajnos úgy látszik, hogy aki sokat tud, az nem csak keveset baszik (ezt valaki mondta, aki nem én vagyok), hanem keveset is képes a boldogságra. 

Megint Popper, felrobban az agyam, kurvára nem kellett volna belenyúlni kémiailag de mindegy... az orvos jobban tudja... és baszd meg, most hirtelen megint és újra hiteltelen leszek a szemedben, mert mentálisan nem vagyok egészséges ugye, holott te meg az vagy! Mert te nem mész pszichológushoz picsogni, és te keményen állsz és én picsafing vagyok, és aki dilibogyót szed, az kussoljon, mert hülye. Pont. Gratulálok Öcsém... csak tudjad, hogy minimum anyád Xanax függő alsó hangon a családban, csak hát nem beszélünk róla, erről nem posztolunk az Instára, mert az nem fér bele a bubi hugymelegébe!  

Megint Marvel, szinte már banális, komolyan mondom, hogy amennyire komolytalanok ezek a filmek, annyi igazság is van bennük. Szépen hangzik Peggy Carter elve, hogy ha hiszed, hogy amit képviselsz igaz, akkor vesd meg a lábad és mondd: Nem állok félre, te állj félre!" - csakhogy a 21. században Peggy-ről is simán fotósoppolnának egy képet, amint Amerika kapitány és Vasember apja között szendvicsezik és máris hitelét vesztette, amit mondott. 

Pillanatok. Oly tünékenyek és látszólag mégis ebben élünk! Nem foglalkozunk a múlttal és látszólag nem szorongunk a jövőn, mert MINDENKIT CSAK AZ ADOTT PILLANAT ÉRDEKEL. ITT ÉS MOST LÁSSANAK SZÉPNEK. KICSI FILTER, KICSI MÓKUSPOFA, ILYEN VAGYOK FOGADJATOK EL! Ha meg nem jön az elég lájk, akkor meg depressziós a tinédzser meg a felnőtt is. Mert azt hitte, hogy ő már valaki, hogy fontos és számít, és tessék.... kitett egy csücsörítős képet, aláírt egy Móricz idézetet, és 5-en, CSAK ÖTEN REAGÁLTAK A 3500-BÓL. 

ELEVE KÉRDEM, HOGY A FASZBAN VAN NEKTEK TÖBB SZÁZ ISMERŐSÖTÖK? MINDEGYIKKEL TARTJÁTOK A KAPCSOLATOT? Az utcán ha találkoztok, megölelitek egymást, hogy jajj, de jó, hogy végre személyesen is, gyere üljünk le, igyunk egy kávét és beszéljük meg a legutóbbi posztodat, mert úgy éreztem, hogy szomorú vagy. Mi bánt? Két kapuccsínót lessszíves!!!!!!!!

ÍGY VAGY MIND AZ 1765 ISMERŐSÖDDEL? UGYE HOGY NEM! Márpedig, ha amúgy összefutván nem érzel késztetést arra, hogy leülj az illetővel beszélgetni, mert ÉRDEKEL TÉGED HOGY MI VAN VELE ÉS VISZONT, szóval ha ezt nem érzed, akkor mi a búbánatos faszért tolod a magad story magazinját a pofájába nap mint nap és miért nézed az övét?????????????????????????????

Régen, akit nem kedveltünk, azt elkerültük, átmentünk az utca túloldalára... semmilyen körülmények között sem közöltünk magunkról neki információkat és nem fogadtuk be a tőle érkezőt sem. Most viszont a legtöbben úgy vagyunk, hogy jójó... tényleg 5 éve nem is beszéltem vele, de hát mit zavar, hogy ott van az ismerősök közt? 

MERT BASZD MEG AZ IS CIKI, HA NINCS 350 ISMERŐSÖD! CIKI! ULTRAGÁZ! AHOGY BÉNDZSA VAGY, HA NEM TOLOD AZ ISTÁT ÉS NEM CSIRIPELSZ ARRÓL A TWITTEREN, HOGY A HÜVELYGOMBÁD ÉPP MELYIK STÁDIUMBAN LÁNGOL! 

HA NEM VAGY A CUKKENBERG ALOMBAN, AKKOR EGYSZERŰEN NEM LÉTEZEL BASZD MEG!!!!!!!

Az alomban élők számára egészen biztos, hogy szellem vagy. Azok, akik az almon kívül vannak, szerintem joggal érzik, hogy mi a fasz? HOGY LEHETEK ÉN LÁTHATATLAN, AKI A VALÓDI VILÁGBAN MEGY A-BÓL B-BE? HOGY LEHETEK ISMERETLEN, AMIKOR ELJÁROK MÉG PROGRAMOKRA, BESZÉLGETÉSEKRE? 

Csak azért, mert nem teszem fel sehova, mit zabáltam aznap, csak azért, mert nem tolok gifet az edzésről.... most akkor ezek nem is történtek meg? Nem is voltak jók? Dehogynem... csak... csak... sokkal jobb AZ ÉLMÉNYT MEGOSZTANI. 

AHAM. AZ ÉLMÉNYMEGOSZTÁS. NÉZZÉTEK CSAK! ÉN, AKI UGYANOLYAN SENKI VAGYOK, MINT TI, MA ÉPPEN ELJUTOTTAM BADACSONYBA, BE IS JELÖLTEM, HOGY TIK, AKIK MEG NEM, PONTOSAN TUDJÁTOK HOVA JUTOTTAM ÉS LEFOTÓZTAM, HOGY NEKEM MOST TELLETT EGY ILYEN KAJÁRA, ÉS ÉN MEGESZEM EZT A KAJÁT, AMIT AZ ARCODBA TOLOK ÉS TUDAT ALATT AZT IS KÖZLÖM VELED, HOGY TE, AKI NEM TESZEL KI SEMMIT SEM, TE EGY CSICSKA VAGY HOZZÁM KÉPEST. Most persze itt nem törődünk a valósággal. Nem érdekel minket, hogy az illető azért nem posztol, mert amúgy kurvára fosik bele a Cukkenberg alomba. Nincs bubija, húzzon a faszba. A bubin belül meg néha jó a rezgés... a határok le vannak fektetve. Mindenki pontosan tudja, hogy mit tolhat a másik pofájába. Épp csak tudat alatt szúrjon, hogy jé... ez a Mari megint nyaral, a Pistáék meg állnak egymás mellett már 30 kerek éve és Jutka fia meg már 4 hónaposan elolvasta a Trónok harcát... nem vicc, LEVIDEÓZTÁK AZ EGÉSZET, OTT VAN A NETEN... és a Karesz meg most jelentkezett be a 7-es buszról mert megy Kőbányára. Mindenkivel történik valami örökkön-örökké, mi pedig tudunk róla és ők meg örülnek annak, hogy mivelünk tudatták a picsafing életük egy pillanatát. S mi is viszonozzuk, ha pedig valaki a bubin belül mégiscsak átlépné az íratlan szabályokat, akkor FELJELENTJÜK, LETILTJUK! 

A valóságban amúgy ez hogy menne? Akik egymást kurvaanyázzák a neten, a valóságban hogyan oldanának meg problémát? Most tényleg higgyem el, hogy minden LófaszJancsi troll az utcán is Jani? Mert akkor csupa Svarci él ebben az országban, meg BrúszLí baszd meg. 

Annyira tudjuk és annyira meg is akarjuk mondani az igazat (vegyél alapul engem, itt fosom már mióta a szót, te meg talán még mindig olvasod!!!!!!) és A BUBIN KIFELÉ TOLJUK IS AZ ATOMOT EZERREL!!!! Mert ha valahogyan valaki mégis befertőzi valamivel a bubit, akkor FELÁLL A RÖGTÖNÍTÉLŐ BÍRÓSÁG, ÉS AZONNAL MEGSZÜLETIK AZ ÍTÉLET ÉS VÉGRE IS HAJTATIK. Faszszopó! Micsoda? Tényleg és igazán? Fújjjj... vágjuk le a nyelvét! 

Mi nők nem elégszünk meg most már az egyenjogúsággal (kurvára tudom, hogy nincs az, de ITT AZ EU-BAN TÖRVÉNYI SZINTEN AKKOR IS AZ VAN BASZD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) nekünk is több kell! Kapkodom a fejemet, hogy transznemű, meg gender, meg biszex meg félig unikornis, félig gyűszű, és der die das helyett most már dó ré mifaszolatido van... és ... és.... KURVA JÓL DOLGOZIK AZ ÖRDÖG ÉS TÉNYLEG UNALMAS AZ APOKALIPSZIS. 

Jajj.... nagyon elfáradtam, hogy ezt most kihánytam ide magamból és nem, nem olvasom vissza. Én ugyanis nem tolom magam senki pofájába! Ezt mindenki önszántából olvassa, ide ide kell jönni, ha látni akarod, hogy nekem mi jár a fejemben, tehát kvázi te kopogtatsz a bubim ablakán, hogy beszélgess velem és láthatod, én nem zavarlak el... cserébe csak annyit kérek, hogyha nem egyezik a véleményünk, te ugyanúgy harcolj azért, hogy az én véleményem is számítson, ahogy én harcolok majd azért, hogy te is elmondhasd a magadét. Utolsó csepp vérig, máskülönben szart sem ér. 

 

Egy csomó dolog itt nem az én saját fejemből pattant ki, úgy értem, hogy egy csomó idézet van ebben a hányadékban, de nem tettem idézőjelet, mert nem szó szerinti és haljak meg, de kurvára nem tudom, hogy ki mondta, ahol tudtam, ott jeleztem is, de ez a legutolsó is egy tök híres mondás és igen... ha profi lennék, ha azt akarnám, hogy gyere ide és tetszem neked, akkor most nyitnék egy ablakot és megpróbálnám guglin megkeresni ezeket az idézeteket szó szerint és csicsásan odailleszteném, de tudod mit? NEKEM EZ EGY KIBASZOTT JEGYZETFÜZET. 20. SZÁZADI. NEM NYITOK ABLAKOT ÉS NEM NÉZEK UTÁNA. ENNYIRE FUTOTTA A SAJÁT AGYAMBÓL. Szerintem már az is valami, hogy magára a mondandóra emlékszem és kiemelem, hogy tudom, hogy nem én találtam ki... bocsánat, ha nem tudok megjegyezni mindenkit, akit olvasok. ÉN MÉG LEGALÁBB OLVASOK. 

SŐT, EGYRE INKÁBB SZERETEK MÉG JOBBAN OLVASNI. Nem, nem e-book-ot, azzal a világból ki lehet kergetni. Nekem kell a könyvjelző és kell az illat, az új könyv illata, a ropogós lapok és a tudat, hogy bármikor megkereshetem a polcon és újra levehetem és újra elolvashatom. Kőkorszaki vagyok tudom és valójában nem is vagyok élő személy, csak egy ilyen emberkezdemény... kilógok mindenhonnan, nem passzolok sehova és így teljesen önként aggódom pölö most az emberiségért és siratom magunkat szó szerint. Tényleg sírok, és tényleg nyüszítek és szűkölök és MENEKÜLNI AKAROK, CSAK NEM TUDOM, HOGY HOVA? 

 

Fúúúú.... két telefonom is volt, miközben hánytam ezt, tehát min. két gondolattörésnek lennie kell ebben a fosban, amit kár volt leírni és szégyellem is, mert nem vezet sehova, nincs semmi értéke, mondanivalója, de annyira de annyira feszített belül, hogy muszáj volt kitennem a belsőmből. Tényleg nem olvasom vissza és nem fogom átszerkeszteni, meg csicsázni, meg betűtípust választani. EGyszerűen lusta vagyok hozzá, mert nem neked írtam a dalt. Tulajdonképpen az van, hogy én így az utca sarkán kvázi nekiálltam IRDATLANUL OKÁDNI, TE MEG IDEÁLLTÁL, OSZT NÉZED. Ha végigértél ezen, akkor végignézted az egész okádásomat. Kibírtad hányás nélkül? Gratulálok! Tipped van? Kérlek ne tartsd magadban! Kopogni akarsz? Csak bátran! 

Bubiremegtetős délután kívánok mindenkinek, aki gondolkodik... hogy mi zajlik itt a szemünk előtt!!!!! 

(Azt hiszem, talán azért nem őrültem meg még teljesen, mert naponta többször megnézek egy-egy természetfilmet... nagyon nyugtató. Hiúz szívesen lennék, de krokodil is. A természet tökéletes! Csak az ember nem az. Az állatok tökéletes harmóniában élnek a természettel, mi pedig min. az ipari forradalom óta távolodunk tőle és egymástól is. A vadon élő állatoktól annyi csodás dolgot lehet tanulni! Ámulatba ejtenek pölö a kobrák. Sokat tanultam róluk. De van egy gyíkféle is, ami egy kicsit ilyen töhötöm jószág mondjuk egy hiúzhoz képest. Amikor a hiúz elkezdi basztatni, hogy megegye... mármint a gyíkot, ami meg mozdulatlanná dermed a kő/porban... szóval a hiúz, mint egy macska, pöckölgeti, és amikor a gyík szó szerint agyvérzést kapna a stressztől... na, hát ez a TERMÉSZET BASZD MEG, hogy megvan a képessége, hogy a szemén keresztül az agyába tóduló vért felfelé kispriccelje! EZ TÖK KOMOLY! GONDOLD VÉGIG! MI EMBEREK MEGHALUNK, HA AGYVÉRZÉST KAPUNK. (Nem játszik a kórház... a gyík és te, az ember vagytok csak a természetben!). Ez a gyík meg fegyvert csinált a stresszéből! Amikor ugyanis pofánspricceli a hiúzt az agyában felgyülemlett vérrel, akkor az ugye ijedten hátrahőköl, utána meg le kell nyalnia a szemeiről és a pofájáról és le is nyalja, hiszen vér és szereti... és addig... addig basszus a gyík meg elmegy és nem tudja megenni a hiúz!!!! Mi ez, ha nem egy CSODA??????? De itt egy másik király dolog... ha lenne instája a király kobrának, tuti millió követője lenne, merthogy minden kigyó eszik másik kigyót, de a király kobra KIZÁRÓLAG KÍGYÓT ESZIK. A mozambiki köpködő kobrának meg már nem a foghegyéből, hanem előrefele jön a mérge, úgyhogy 3 méterről lespriccel a gecibe! MICSODA TEREMTMÉNYEK, MI PEDIG ELVESSZÜK AZ ÉLETTERÜKET, MEGÖLJÜK ŐKET, HOGY LEGYEN TÖBB HELYÜNK, AHOL A SZEMETÜNKET HALMOZHATJUK. Rettenetesen fáj megint a fejem. Ahhoz, hogy megnyugodjak és kicsit ki is tudjak kapcsolni és ámulatba essek, bizony megint természetfilmet fogok nézni. A bolygónk a Föld pölö remek darab. Hát igen, Angliában ilyet csinálnak közpénzből... elég sokatmondó azért ez is!!!!!!) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr6214609222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása