Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Még egy csoda

 2018.07.26. 18:55

Vannak ilyen napok is! Hejj! 

Elmentem a Rudas fürdőbe barátnős/pancsolós napot tartani. 

Csoda: Felvettem fürdőruhát. 

Csoda: Elmentem és levetkőztem

Csoda: Belementem a medencékbe

A LEGNAGYOBB CSODA: Bele mertem menni a 42 fokos medencébe, amiben 50 mp-et kell eltölteni, aztán átugrani egy kb. 5 fokos medencébe. Nagyon rettegtem, pl. attól, hogy megáll a szívem, meg attól, hogy nagyon rossz lesz... de csak rettegve élvezés volt!!!!

A 42 fokos víz önmagában forró, de ha utána belehuppansz egy kb. 5 fokos vízbe, aztán visszacsattogsz a melegbe, akkor úgy érzed pár pillanatig, hogy a húsod leválik a csontodról. Na... az első béndzsa próbálkozás után megcsináltuk barátnőmmel még 4x. 

Annyira nagyon büszke vagyok magamra! Sőt... burritot is ettem. Ez utóbbi az a kaja, ami nélkül 40 évig tök jól elvoltam, ezért elsőre mondtam is, hogy köszi, nekem nem köll. Aztán gondoltam egy nagyot, hogy hát mé' utasítsak vissza valamit, amit soha nem is kóstoltam?? Vettem tehát egyet... a felét legyűrtem, de közben eldőlt, hogy ha van még hátra újabb 40 évem, akkor azt bizony és simán leélem burrito és mexikói kaja nélkül. A fasz sem tudja, de az, hogy a hús meleg és minden más, amit belebasznak tiszta hideg, ráadásul a húson kívül semmi máson nincs még só sem... hát ilyen se íze, se bűze élmény volt, úgyhogy a felét legyűrtem, aztán a többit elcsomagoltam a kutyámnak. Viszont! KIPRÓBÁLTAM!!!!! 

Ohh... és hát akaratomon kívül "ismerkedtem" is. Fent a tetőn, a medencében. Barátnőmmel meglehetősen bele voltunk merülve egy beszélgetésbe, én meg közben a lábaimmal kalimpáltam. Folyamatosan. De végig az hittem, hogy én max. csak a medence falát "simogatom" a lábammal, aztán egy idő után feltűnt, hogy puha ez a valami. Oldalra néztem és akkor láttam, hogy egy korombéli faszi ült tőlem nem messze és én végig az ő lábát simogattam. Fuldokoltam a szégyentől és a röhögéstől, de ő lereagálta annyival, hogy semmi baj. Tényleg? Köszi! 

Aztán észrevettünk egy idős bácsit, aki fejjel lefelé lebegett a vízen. Barátnőm elkezdett aggódni, hogy esetleg meghalt, de mondtam neki, hogy azok nem így néznek ki, de elindultam, hogy megnézzem. Maradjunk annyiban, hogy szó szerint hajszál híján kirántottam a pasast a vízből. Azért hajszál híján, merthogy nem volt neki haja. Ő meg rohadtul nem halott volt, csak - teljesen érthetetlen - ő így relaxált. 

Közben erővel be akartunk jutni a gőzfürdőbe is, mígnem megjelent egy Hókuszpók kinézetű bácsi és kedvesen megkérdezte, hogy ugyan mit is szeretnénk mi férfinapon a gőzben? Nem mondja, hogy férfi nap van? Há' akkor nem akarunk mi semmitsenem. 

Végül is nagyon jó napunk volt, tele béndzsázással, röhögéssel, kajálással, és azért na... hát van ám abban is egy kis jó érzés, hogy míg mások dolgoztak és jöttek-mentek, rohantak a dolgaik után, mi bizony a tetőről egy medencéből bámultuk a gyönyörű várost, meg a rohangáló embereket. 

A legjobban persze arra vagyok büszke, hogy ettem burritot és arra, hogy BELEMENTEM ÉS TÖBBSZÖR VÉGIG CSINÁLTAM A MERÜLŐMEDENCÉS FORRÓ/JÉG KOMBÓT. IGAZI RETTEGVE ÉLVEZŐS ÉLMÉNY VOLT.  

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős Vihogós

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr4014144043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása