Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A föld sója

 2018.07.13. 15:00

Ez a címe egy történelmi dokumentumfilmnek. Nézzétek meg

Komolyan! Elérhető felirattal az ncore-on és megéri, durván megéri az időt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tátott szájjal vagyok még mindig.... 2 napja. Rettenetesen irigylem a főszereplőt. Basszus.... azt hiszem EZ AZ ÉLET. Amit a pasi megélt. Elképesztő! Le vagyok nyűgözve teljesen. 

10 év alatt csinált keserűségében egy kurva nagy esőerdőt Brazíliában. Ez tök komoly. Annyira elege lett az emberekből fotósként, hogy elvonult a természetbe, aztán ha már ott volt, nem csak fotózott, hanem fákat ültetett. A feleségével, aztán alapítvány lett és ültettek. És 2014-ben, mikor a film készült, már hatalmas az esőerdő. A pasi meg járkál benne és fotózza az állatokat. Embereket már nem. Csak a természetet és az állatokat. 

Csodálatos élet és gyönyörű film. Olyan fotókkal, hogy lemegy az ember hídba. És kurvára szépen mutatja meg a saját élete, a fotói, hogy miért is kezdett minket embereket szörnyetegnek látni. Fúúú... nekem is kellene egy saját esőerdő. Sétálnék sokat és napokig nem találkoznék emberekkel. De jó is lenne! 

A filmet nézzétek meg! 

Címkék: Tökre nem :erotikus Filmnézős

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr814111515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása