Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A politoxikomán állat

 2017.10.10. 15:09

Csakúgy, mint az egerek vagy patkányok, vagy mint a galambok, a politoxikomán állat is az emberek életének szerves része.

Csakúgy, mint a fent említett (kiemelt) állatok, a politoxikomán állat is szinte láthatatlanul él az emberek között.

Teszi mindezt úgy a politoxikomán állat, hogy külsejében merőben különbözik az emberek környezetében élő más állatoktól.

A politoxikomán állat – szemben a többiekkel – valóban láthatatlan (különösen a többi állat statisztikájához képest.)! Akár nappal, akár éjjel megtalálható bárhol az emberek környezetében úgy, hogy azoknak fogalmuk sincs ottlétéről.

Ebben rejlik a politoxikomán állat legfontosabb túlélési stratégiája: Szinte az egész életét a láthatatlanságra építi!

A politoxikomán állat általában egyedül, magányosan él, teljes láthatatlanságba burkolózva. Bár számos adat áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy a politoxikomán állatok képesek más politoxikománokkal vagy „csak sima” állatokkal akár „család”-nak nevezhető életközösségben élni, a láthatatlanságuk miatt még mindig nincs egyöntetű, tudományos konszenzus arról, hogy VALÓJÁBAN hogyan is élnek a politoxikomán állatok?

Egyes megfigyelések arról számolnak be, hogy az életközösségben élő politoxikomán állatok a legtöbb esetben sima állatokkal létesítik az életközösséget, azonban több hiteles feljegyzés van arról is, hogy politoxikomán hím politoxikomán nősténnyel létesített hosszú távú kapcsolatot. Ennél is több, meggyőzően dokumentált beszámoló áll rendelkezésre arról, hogy a más/nem politoxikomán állatok a politoxikomán állattal létesített életközösség során maguk is eljutnak a „politoxikomán”, de minimum a „toxikomán” szintre, vagyis egy, esetleg kettő, de akár több szokást is átvesznek a toxikomán társuk „poli”-jából.

A politoxikomán állatok ugyanis nemcsak az emberek táplálékát fogyasztják láthatatlanul, de azok élvezeti szerei közül többnek maguk is rabjává válnak. Hovatovább, életük szerves részét képezi ezen élvezeti cikkek rendszeres fogyasztása (Talán nem véletlen, hogy a faj felfedezője nem a saját nem nevét, hanem a frappáns „politoxikomán” nevet választotta!).

A politoxikomán állat, környezetéhez való rendkívüli alkalmazkodásának köszönhetően képes észrevétlenül eltüntetni a kávéscsészéből az utolsó kortyot, képes észrevétlenül az égő cigaretta füstjét szívni, a vizeletből nagy hatékonysággal szűri ki az alprazolámot és a hozzá hasonló kemikáliákat. Ezen túlmenően a politoxikomán állat arra is képes, hogy a felügyelet nélkül hagyott alkoholtartalmú BÁRMIT eltüntesse!

Még mindig túl kevés azonban a hiteles beszámoló azzal kapcsolatban, hogy miért válnak az emberekhez hasonlóan függővé ezek az állatok? Széleskörű vizsgálatuk hiányát egyébként pontosan a láthatatlan életvitelük okozza!

Az egyedülálló politoxikomán állat például rendkívül zárkózottan él. Nehéz megfigyelni, bár viszonylag nagy territóriumot képes kialakítani a hosszú évek során, mivel a magányos politoxikomán állat valóban a láthatatlanságig képes beleolvadni a környezetébe és teljes mértékben hangtalan, így nem igazán változtat életteret. Nem vándorló típus, ellentétben azon fajtársaival, melyek más vagy másik politoxikomán állatokkal létesítenek életközösséget.  

Territóriumán belül más állatokkal felszínes, de nem ellenséges kapcsolatot ápol, ha pedig el kell hagynia megszokott környezetét, akkor fokozott óvatossággal, környezetbe olvadását a legvégsőkig kiaknázva próbálja az útját konfliktusmentesen végigcsinálni.

Az életközösségben élő politoxikomán állatok (ritkán az egyedül élő fajtársaik is) utódokat is nemzenek. Nem bőséges, de számos beszámoló ír arról, hogy az utódokkal a politoxikomán állat a legkülönfélébb módon viselkedhet: a teljes elutasítástól, semmibevevéstől kezdve a legválogatottabb kínzásokig. Mindez nem zárja ki a teljesen kiszámíthatatlan törődést és szeretetet, de a politoxikomán állat az esetek többségében utódjával szemben nem viseltetik különösebb jó érzésekkel. Ritkán, de előfordul, hogy a politoxikomán állat vagy „csak toxikomán” társa meggyilkolja az utódot, ahogy feljegyzések találhatók olyan amatőr megfigyelésekről is, amelyek ennek fordítottjáról is beszámolnak!!!

Egybehangzó a még mindig kevés kutató véleménye azzal kapcsolatban, hogy a politoxikomán állat sajátos emberi viselkedésmintákat mutat, ezért fontos és szükséges lenne eme faj célirányosabb megfigyelése, vizsgálata. Számos fontos vizsgálat és kutatás várat még tehát magára a politoxikomán állattokkal kapcsolatban!

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr8112948195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása