Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Édeshármas a Svábéknál

 2016.10.23. 07:41

Mondjuk, hogy ez egy mese lesz és tekintsünk most el attól, hogy mennyi a valóságalapja. 

A címben szereplő Svábok egy kétszemélyes család. A Kanos Sváb Férfi és a választotja, aki ugyan nem Sváb, ellenben Pinátlan. Van még egy harmadik, az Arany Pinájú, ő fon védőburkot a Sváb család köré, s most őt akarják valahogy legálisan belegyúrni a mindennapi életükbe! Nem, szerintem ne akard tudni, hogyan is készítik a receptet a Svábéknál, mert kifordul a beled Komám! 

A legelső, ÉS A LEGFONTOSABB, hogy a Kanos Svábnak lehetőleg minden napra jusson Pina. Alapanyag van, a kérdés csupán az, hogy a Pinátlannak le lehet-e tolni a torkán, hogy eztán már nem titokban kúrja az Arany Pinájút az Ura???!!!???

Emiatt most a Sváb család elutazott külföldre, és egy egész hetet töltenek azzal, hogy túrázgatás közben kompromisszumra jussanak: MILYEN FELTÉTELEKKEL LEHET A CSALÁD RÉSZE AZ ARANY PINÁJÚ?

Az egész mese erről szól és sehol nem esik szó arról, hogy a PINA akarja-e ezt a fostos édeshármast vagy sem? Senkit nem érdekel, hogy az Arany Pinájúnak mik a feltételei! Csak a Pinátlan szűzi lelke a fontos, állandóan azt kell hallgatni! Mert a Pinátlan okos! A Pinátlan intelligens! A Pinátlannal csodálatos perceket lehet eltölteni, mikor a geci még nem önti el a Sváb agyát! Mert bizony, ha elönti, akkor a Sváb elfelejti a kis Pinátlant a szűzi lelkével együtt pár órára, kúr egy jót bárkivel, aki megáll neki, aztán lemossa a farkát a mosdókagylóban és visszatér az ő csodálatos Asszonykájához! 

A mese most ott tart, hogy ők ketten, romantikusan bóklásznak az erdőben, és megbeszélgetik, hogy mennyire nagyon szeretik egymást, csakhát bassza meg a kutya... ott az a lyuk a nő lába között, ami ingerli a Svábot minden nap, és nem teheti bele a mocskos faszát! Ezért kell az Arany Pinájú! Mert ha a Sváb legálisan minden alkalommal, amikor gecit böfög már fel, elmehetne a Pináshoz, akkor a Pinátlannal ŐK LENNÉNEK A VILÁG LEGBOLDOGABB PÁRJA! 

Csak hát a Pinátlan ebbe nem akar belemmeni, mert félti az önbecsülését, ami NINCS NEKI! 

(ahogy az Arany Pinájúnak sem, ezért játszhatja a Sváb ezt a csiki-csukit)

Képtelen elviselni a gondolatot, hogy a Svábja más pinájába dugdossa a csúnyáját! Az egyéjszakás baszás belefér, mert ott tudja, hogy az Ura érzelmileg nem köteleződött el! Bármilyen ócska ribanccal összefekhet, csak ne foglalkozzon vele a baszáson kívül! Édes Lányom! Nincs neked, sose volt és nem is lesz szikra önbecsülésed sem! Kétségbevonom a fene nagy intelligenciádat is Baba! Mert az én olvasatomban egy kissé geci önző vagy Anyukám! Hát ha téged nem lehet megbaszni és különösebben te nem is vágysz rá, akkor milyen alapon várod el, hogy egy potens ember melletted öregedjen meg úgy, hogy a faszát elfelejti? Egyáltalán, milyen alapon támasztasz te bármiféle igényt NŐKÉNT, mikor kurvára nem vagy az? Nem, nem azért nem vagy nő, mert kúrhatatlan vagy, bár azért valljuk be, ez vastagon szerepet játszik abban, hogy olyan vagy amilyen! Tudós vagy! Értem! A picsagörcsöddel mégis kineziológushoz mentél Agyas? Tényleg azt hiszed, hogy majd pár órás humbukkal kiűzik belőled ezt? Teeee... Ostobaaaa!!!!

A Svábról meg már ne is beszéljünk, olyan mérhetetlenül elbaszott egy mese ez! Ő igazi lajhár! Nem jön le a fáról, nem szakít nőkkel, csak átmászik a következőre, mikor már 100%-ig biztos abban, hogy az megtartja. Akkor aztán megpihen. Jelenleg a szóban forgó Sváb lajhár hátsó lábai a Pinátlanon, mellső lábai pedig az Arany Pinájún fekszenek, ő pedig, mint gyermek anyja kebelén, köszöni szépen, jól elvan! Ha néha egyáltalán időt szakít arra, hogy gondolkodjon, akkor csak hátrafelé néz! Csak az számít, hogy a Pinátlan lelke ne sérüljön, csak az számít, hogy az egyezség ne sértse a Pinátlan érdekeit! Semmi nem szól arról, hogy az Arany Pinájú mit szeretne? Egy sor sincs a mesében, ami arról szólna, hogy mit akar a Pinás? Nem számít! Csak a másik számít! Hogy az MINDENKÉPPEN, PINÁTLANUL IS AKÁR, DE MEGMARADJON! 

Gyereket majd szül a Pinás, aztán el lesz vive a kölök a Sváb családhoz és akkor lesz nekije Pinás Anyja meg Pinátlan Anyja, meg egy Fasszopkodó Sváb Apja! Pusztuljon a világ, én azt mondom! 

Az agyalágyult Pinás, csak hogy szeresse ez az abberrált fasz, bevállalt mindent, s csak az utolsó pillanatokban kezdett el felocsúdni, hogy "Bassza meg! Hát rólam nem szól semmi! Hát itt minden akörül forog, hogy a Pinátlan lelkét és a Pinátlan kapcsolatot megmentsék, ráadásul valamiféle mellékszereplő statust is rám akarnak húzni!". Csak lassan jutott el neki is a tudatáig, hogy milyen játszmába kezdett a Sváb! Hogy a cél most már az, hogy Édeshármasban éljünk, a Pinátlan lelkét szem előtt tartva! Ez azt jelenti, hogy maradnak a szökdösések, maradnak az egyedül töltött ünnepek és hétköznapok, mert EZ MIND-MIND CSAK A PINÁTLANNAK JÁR! Ez egy méltatlan alkuhelyzet! 

Nem fogadom el! Képtelen vagyok rá! A Sváb, aki most is társkeresőn mutogatja magát! Tán maga sem tudja, hány regisztrációja van az ilyen pöcegödör helyeken! Most is ott mutogatja magát, mert elsimerésre van szüksége! Kell neki a hódolat meg az ajnározás, hogy ő micsoda csodálatos Férfi! Hát ez akar itt bármiféle tisztességről papolni????????? Hát azt hiszi ez a nyomorult fasz, hogy én majd asszitálok ahhoz, hogy az ő nyomorult élete kevésbé legyen az? Ki a ferde faszom vagyok én? Csak egy Pina! Csak annyi ideig kellek, amíg a gecit belém veri! Magamra vagyok felháborodva amúgy... ezeket a faszokat meg pinátlanokat már nem is tudom minősíteni! De hogy én ilyen kurva ostoba némber vagyok, azért nem gondoltam volna. Meg azt sem, hogy a Sváb tényleg azt hiszi, hogy az édes hármas lesz az ideális. 

A nagy helyzet az, hogy én sosem leszek neki elég! Ergo mi sosem leszünk csak ketten. Ő lesz mindig valaki mással egy pár, én pedig a talonban tartott Arany Pina. A címet ezúttal véglegesen, mély tisztelettel utasítom vissza! 6 évig vártam, alkalmazkodtam, tűrtem! Elfogyott a híres türelem és empátia! Menjetek hát a picsába pinátlanul, baszatlanul, éljetek boldogan köcsögök! 

(Ha valakinek kedve van mocskosdisznómód bebaszarintani, írjon ám nyugodtan, társulok szívesen!!!!!!!!)

Címkék: Szerető Tökre nem :erotikus Felháborodós Fackalap Gyógyszerelgurulós

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr2711831175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása