Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Érzelmi kötődés? Hahh.... Kifejezett vágy a velem való baszásra? Bahhh... ez sokkal inkább "nem hagyományos" kurválkodás volt. Ja!

Azért nevezem "nem hagyományosnak", mert konkrétan sosem kaptam egy-egy faszán sikerült baszás után készpénzt, ellenben egyéb segítséget igen.

Afféle "Én a pinámat adtam, te a kezeidet" stílusú kapcsolatnak tudom már csak felfogni a legutolsó 5 hónapos viszonyomat a Svábbal.

Azért kezdődött el, mert az öregnél segítség kellett a vízszereléshez. Ha visszagondolok, tulajdonképpen csak elvétve voltak olyan baszásaink, amik előtt ne dolgozott volna nekem valamit. Rendes csávó a Sváb, munkában és kúrásban is roppant lelkes!

Amióta azonban TUDJA, hogy nem viccelek és tőlem pinát többet nem kap, maradjunk annyiban, hogy eltűnt a segítőkészség is. Most már nem ér ám rám akármikor, sőt... olyan elfoglalt lett, hogy egy sms-ben feltett kérdésre sem tud válaszolni, ahogy nyilván e-mailt sem olvas napokig.

Hmmm... érdekes módon egyenlőre még nem undorít az érzés, hogy a kurvája voltam. Sőt! Tulajdonképpen jobb is, hogy végül ez jött ki belőle, mert így tényleg mindenki lenyugodhat a picsába: nem voltak érzések, nem voltak kötődések... VEGYTISZTA BASZÁSOK VOLTAK EZEK CSUPÁN!

Nem kell tehát pánikolnia senkinek azért, mert mi már többé sosem baszunk! Meg azért sem kell pánikba esni, hogy soha többet nem találkozunk és nem beszélünk. Lehet ennek örülni, aztán végre hazamenni már hozzá, hogy újra boldogság legyen, lófasz és némi esti fény is!

Nem szégyellem magam egy cseppet sem, mert azzal "fizettem", amivel tudtam és amivel neki a legnagyobb örömöt szereztem. Nekem sem jött éppen rosszul, hogy kezét-lábát törte, csak hogy jöhessen. Persze, persze... nem 14 éves fruska vagyok, tudom én jól, hogy nem fűrészelni rohant mindig annyira,... hanem az érte járó jussért.

Jelenleg még egy kicsit bánt is, hogy kiraktam a szűrét. Mert hát valljuk be, nem tudok egy komplett házat vízteleníteni, ő meg nem segít. Vajon hány kúrást ér ez a meló? Esetleg ez még csak szopás kategória?

Ha valaki netán tud vízteleníteni, írhatna privátban. Pl. azt, hogy mi a ferde pöcsöm az a "kinti téli vízcsapzáró" és hol is keressem, miután az aknában elzárom a vizet és kifolyatom a csövekből is. Köszönöm előre is!

(Megint komolyan gondolkodom rajta, hogy kurvának állok. Nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy kurva jó vagyok a baszásban!)

tetovalas.jpg

 

Címkék: Szerető Tökre nem :erotikus Agyalós Fackalap

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr738057662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása