Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A fentiekből kifolyólag mennek az ötletelések ezerrel, mert faszi ugye nem kell! Nem, nem kell!!!!

Cicám volt és valahol a tanyavilágban talán még él is a kis Drága, de őt nem hozhatom haza. Még ha önös érdekből úgy is döntenék, hogy majdnem egy év után visszahozom a koszfészkembe, akkor sem tudnám ezt kivitelezni, mivel ahhoz a Sváb tanyájára kellene mennem, ami kizárt.

Már a gondolattól is kiver a víz, pedig nagyon hiányzik nekem Nyunyó. Mégsem tudok tenni semmit, hiszen nincs rá garancia, hogy rögvest megtalálom, ahogy arra sem, hogy egyáltalán visszajönne velem. Mindehhez azonban bárhonnan is nézem, a Sváb tanyáján kellene lennem, ami mese habbal...

Barátnőim/barátaim/kolléganőim próbálják a magányomat oldani, s ma felötlött bennem a gondolat, hogy talán egy kutya megfelelő társ lenne a számomra. Ki is írtam fosbúkon, hogy gondolkodom egy kistestű állat befogadásán, s ebből aztán olyan hírfolyam lett, hogy az csuda! A "kistest", mint olyan, ugyanis nekem nem elég, túl szőröset és túl mozgékonyat sem akarok... kolléganőmnél meg elszakadt a cérna és a mopsz, bolognese, yorksire és hasonló kutyák bemutatása után a következő képet kaptam tőle:

tacsim.jpg

"Neked egy ilyen TACSKÓ kellene. :)"

Nos, elmondhatom, hogy ma sírtam a nevetéstől. Szó szerint folytak a könnyeim. Felhívtam a kolléganőt, de egyszerűen képtelen voltam beszélni, csak visítottam a kagylóba... őrület!!!!

Címkék: Tökre nem :erotikus Vihogós

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr377320056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása