Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezen majdnem beszartam...

 2012.08.14. 12:48

Legalább annyira üt, mint az "arcon csapta anyját egy kolbásszal"!!!!!

Origo.hu



"A szoknyája alatt lopott plazmatévét egy nő Norvégiában

A nőt egy közeli buszon fogták el egy férfi társaságában, miután az oslói Elkjöp bevásárlóközpontban lévő üzlet alkalmazottja a bicegés láttán gyanút fogott, és értesítette a rendőrséget - írta a Daily Mail brit napilap.

Az ellopott készülék képátlója 42 hüvelyk, azaz 107 centiméter. A lap beszámolója szerint a romániai nő azt mondta a hitetlenkedő rendőröknek, hogy nagyon erősek a combizmai. "Kipróbáltuk a rendőrségen a női kollégákkal, és kiderült, hogy nehéz, de valóban nem lehetetlen" - mondta a helyi médiának az egyik rendőr.

A 31 éves nő jelenleg is őrizetben van, mert vizsgálják, hogy köze lehet-e más lopásokhoz is. Norvégiában máris sokan fogadásokat kötnek arra, hogy képesek-e utánozni a mutatványt, amely a legtrükkösebb lopás Skandináviában az óta, hogy 2005-ben távolsági buszok rakterébe pakolt bőröndökben utazó törpék fosztogatták a többi utas táskáit - írta a Daily Mail."

Komolyan, a törpésen már felvisítottam. Kreativitás!

Lehet, du. lekapom a TV készüléket, mert igaz, hogy csak 81 cm a képátmérője, de majd megpróbálok vele sétálgatni a lábam között. Hátha ez is népsport lesz, mint a planking, és akkor az elsők között leszek, akik gyakorolják ezt a "sportot".

Arról nem beszélve, hogy ha sikerül az edzés, ölni fogok a combjaimmal.

Címkék: Tökre nem :erotikus Vihogós

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr285008848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása