Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A külső megfog... vagy nem...

 2012.07.24. 10:19

Bizony. Van ez az elcsépelt mondás, amit nagyon-nagyon sokan használnak mottónak. 
Számomra ez az egész, hogy "a külső megfog, a belső megtart, a jó szex odaláncol"... a világon nem jelent semmit. Onnan tudom, hogy tegnap, nagy unalmamban nézegettem - szándékosan - a társkeresők képeit. Kizárólag a képeket, hogy na majd most aztán hátha megfog valaki... 
Meg aztán, az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy kíváncsi voltam, az "újak" milyen képekkel jelennek meg. 

Nos, talán megér a dolog egy hevenyészett összefoglalót! 



Először az urak fotóiról: 

- Elismerésem mindenkinek, aki olyan szintre gyúrta a testét, amilyenre, azonban nem feltétlenül csábító, megfogó vagy csak éppen pezsdítő egy izomkolosszus, aki ráadásul még rá is feszít. A bibi ott van, hogy a normál életben nem így találkozik a nőkkel, hacsak nem jár a kiválasztott is gyúrni. Vagy nem olyan a pasi, aki mindenhová feszítve járkál. Szeretem, ha van az emberen némi gönc az ismerkedési fázisban, nem tudom, miért...

- A másik fele az uraknak normális testalkattal rendelkezik, ami önmagában nem baj, hiszen a nők sem Cindy Crawfordok, ez a nagy átlag. Ők nem is vetkőznek neki, de megfigyeltem, hogy itt is két tábor van: azok, aki igyekeznek magukról egy kedvezőbb beállítású képet feltenni, ilyen a nyaralás vagy kirándulás, és vannak azok, akik szakadt atlétatrikóban, kocsiszerelés közben lettek lekattintva, és az szerintük tök jó lesz. Utóbbi engem nem fog meg, és nem azért, mert sznob picsa lennék, inkább csak azért, mert ha társat keres az ember, akkor mosakodjon már meg, vegyen fel egy tiszta ruhát, aztán úgy fotóztassa le magát... persze, lehet, hogy nekem nagyon az igényeim megint. 

- Begyűrűzött a férfiak közé is a "pózolj így meg úgy..." - már elég régen. Külön karaktereket nem pazarolok most azokra, akik kocsi előtt, motoron, stb. csinálják mindezt. Bár azért feltenni egy olyan képet, amin a motoron feszít a FÉRFI, miközben bukósisak van a fején, meglehetősen lutri kategória... mivel bárki lapulhat a sisak alatt ugyebár... De a legújabb pózolás már nem is erről szól. Sokkal inkább arról, hogy a pasik is fogják magukat, és különböző cuccokban több képet is csinálnak vagy csináltatnak magukról. Mondjuk egy fal előtt állva. Láb fel, póló félig felcsúszva, gatya kicsit lecsúszva, háttal támaszkodás a falnak, csípőre tett kéz... csak remélni tudom, hogy nem lesz a végén pucsítás és kacsaszáj is. Persze vannak azok is, akik tisztában vannak a testi adottságaikkal, és olyan fotókat tesznek fel magukról, amin mondjuk a feje nem látszik, de minden más igen. Uraim! A való világban sem a csodálatos mellkast látjuk meg először, max. ha strandon találkozunk. Mit kezdjünk egy fess kis testtel, ha nem látjuk az illető arcát? Ugyanez vonatkozik a napszemüvegre is! 

- Fegyverrel pózolós: Ez nem fér bele az előzőbe, mert ez megint egy külön kategória. Nem lesz ám senki férfiasabb attól, hogy karddal meg lőfegyverrel fotóztatja magát. Nem bizony. Ha valaki katona, rendőr, stb., az derüljön ki az ismerkedés alatt, vagy az adatlapról. A tűzoltók a másik fele! Előszeretettel feszítenek egyenruhában, hátuk mögött a nagy piros autóval, stb. Kár, hogy nem tudják, milyen rossz hírük van... mármint női szemszögből. Mert imádjuk őket, hogyne, az egyenruha elvarázsolja a női nemet, de a tűzoltókról az a nagy tapasztalat, hogy van fecskendőjük és nem félnek használni. A rendőr egyébként ugyanez. Valahogy az embernek olyan érzése támad, hogy kétszer is meggondolja mit ír le, nehogy valami szabálytalanságon legyen csípve, főleg most, hogy már tudjuk, miféle elvárás van támasztva velük szemben (igen, itt a költségvetésre gondolok, azon belül is a beszedendő bírságok mértékére). 

Hölgyeknek: 

- Számtalan szebbnél szebb, gyönyörűbbnél gyönyörűbb nő regisztrál napi szinten. Vannak közöttük a kellemes harmincasok, akik már lenyugodtak, megfontoltabbak, róluk most nem ejtenék szót, női szemmel is szép nézni a mosolygós képeiket. Hajrá, hajrá lányok, asszonyok!!!! 

- Továbbra is hódít azonban a pózolás... és ahogy figyelem, közel a 40-hez lett ez most igazán divat, meg a nagyon fiataloknál. Mi értelme van a konyhában feltenni a lábat a székre, s aztán csípőre tett kézzel bepucsítani? 

- Ha tartós kapcsolatot keres valaki, akkor ne legyenek már a nyilvános képei között sem fehérneműs, sem répát szopogatós, sem kitárt lábakkal ping-pong labdát köpködős felvételek. Szerintem. Mert ha szexre vágyik, akkor rendben van. S akkor itt jön megint a kérdés, hogy milyen külső az, ami megfog? Mert lehet, hogy sokan úgy gondolják, ebben az ingergazdag közegben csak így tudnak kitűnni, érvényesülni. De szerintem ez tévedés. 

- Egyébként az egésznek, mármint a külső megfog dolognak azért odabasz ám, mikor a férfiember olvasni is akar, hogy mégis kiféle-miféle a kis cukorfalat, akinek láttán összefutott a nyál a szájában... s akkor azt látja, hogy "Ismerj meg!", "Nem válaszolok ennek-annak", "A férfiak mind mocsok disznók", vagy éppen nincs semmi adat. S a legdurvább, mikor az egyszerű, tőmondatos megjegyzések is hemzsegnek a helyesírási hibáktól (ez pasiknál is megvan). Tudom én, hogy nehéz szó az "útelágazás", ahogyan a cél megfogalmazása is, mint "Tartós kapcsolatott keressek." De a kis piros vonal azért van, mert figyelmeztet: a szó nem helyesen van leírva! Tessék próbálkozni addig, míg el nem tűnik.

- A nőknél több típust figyeltem meg, de van két véglet, ami nekem nem tetszik: Az egyik, aki fotós által, esetleg retusált műtermi fotókat tesz fel magáról. Ez azért csalfa, mert az életben nem így néz ki az illető. Ha lehúznak róla pár kilót, kisatíroznak néhány ráncot, esetleg hurkát, akkor a kép esztétikus ugyan, de a valóságban jön a fekete leves. S ennek másik véglete - csakúgy, mint a pasiknál - amikor feltesznek nő létükre magukról olyan képet, amin épp főzés közben lettek lekattintva, kócos hajjal, cicanadrágban, kinyúlt pólóban; vagy birkanyájat terelgetve gumicsimmában, vagy csak éppen a háttérben figyel be erősen a ratyi. Hiába áll a kép középpontjában a NŐ fullos cuccban, gyönyörű sminkkel, és csácsi az egész, ha a háttérben látszik, hogy él a mindennapokban. Erre figyelni kéne, de erősen. Mert a férfiember sem vak ám, amikor kigyönyörködte magát, akkor feltűnik neki a háttérben lévő fotel, ami tele van dobálva ruhával, vagy épp a koszos fazék, de persze ezt hosszan lehetne sorolni. 

A LEGESLEGJOBB!!! A NAPOKBAN AKADTAM RÁ: A csinos, 40 éves, adatlapja szerint örökké bulizós hölgy igazolványképe a következőképp néz ki: Két szép testű pasas fogja közre, valami bulihelyszínen, de az ő arcuk úgy tűnik, hogy paint programmal, pirossal össze van firkálva. Mintha filctollal lenne csinálva. Erről a híres autó eladási hirdetés jut eszembe, ahol a tulaj a kocsi rendszámát seprűvel takarta ki.

Persze a klasszikus nem maradhat ki: Amikor a fotóról le van vágva az ex, a korábbi NAGY Ő, de a keze, karja mégis látszik...csak az, de az bizony elég feltűnően. 


A lényeg azt hiszem az, hogy a külső egy ilyen közegben, mint a netes társkeresés, iszonyúan fontos, de nem kell csodálkozni az esetleges elutasításokon (egyik fél részéről sem)... nem beszélve az örökös csevegésről s az ismerkedés alapvető szabályait felrúgó levelekről: "Csinos vagy", "tetszel nekem", "akarsz ismerkedni?"
Miféle választ írjon erre az ember? Sok pasi naplóját olvasom, s a tapasztalat ugyanez. Mármint a nők között is vannak ilyenek, akiknek bizony kikönyököl elég szélesen az értelem a pofáján. 

Lehet engem savazni, meg megmondani nekem a frankót most aztán mert húha... de örömmel jelentem, hogy én ettől még bizony teljesen nyugodtan fogok aludni, enni, és élni a szaros kis életemet.

Címkék: Netes tárkeresős Tökre nem :erotikus

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr624731375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása