Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Morfondírozás...

 2012.06.15. 10:11

Egész késő éjjel morfondírozott a nő és a férfi. Hogy min? Hmm... egyeseknek ez talán morbid, perverz, agyalágyult... mindenki döntse el maga (szabad a vásár, milyen címét aggat erre bárki is).

Tehát, azon morfondíroztak vagy fél órát, hogy ha neki, mármint a pasinak az lenne a vágya, hogy a nemi szervét a homloka közepére varratja, akkor azt a környezete vajon hogyan fogadná?

A férfi szerint az édesapja kérdezés nélkül letépné.

A nő erre megkérdezte, hogy ha ez valóban megtörténne, akkor ugye ő, a férfi nagyon mérges lenne?A férfi szeme elkerekedett, majd fejét hátravetve hangos nevetésbe tört ki.

Mikor a morfondírozást tovább folytatták, felmerült a következő probléma is a projekttel kapcsolatban (ahogy ez lenni szokott általában az új, hebehurgya terveknél):

Ha a homlokára operált nemi szerve működőképesen lenne, mihez kezdene a mindennapokban, például ha meglát egy csinos nőt, aki beindítja a fantáziáját?

Újabb agyalás következett pár percig. A nő végül előállt a megoldással: hordjon süveget, mint a varázslók, az alá elrejtheti az extra testrészt, akinek így bőséges helye lenne, hogy észrevétlenül élje a kis életét. Persze a süveg alatt.

A férfi azonban másképp gondolkodott. Az ő érvelése ugyanis a következő volt erre:

- Ha egy farokkal a homlokom közepén megjelennék a munkahelyemen, ahol csak férfiak vannak (rakás kocka egy szobában, meredt arccal a saját monitorát bámulva - ezt közben a nő gondolja), senki nem kérdezne rá, hogy miért és hogyan, de ha beülnék közéjük egy nagy süvegben, az bizony elég feltűnő lenne ahhoz, hogy kérdéseket tegyenek fel.

A nő ezt nem igazán értette, mert szerintem sokkal feltűnőbb egy farok a homloka közepén, mint egy süveg...

- Új imidzs. - mondta a férfi. - Ennyit mondanék, és az ügy részükről le lenne zárva.

 

Egyszerűség... lehet, hogy boldogság a neved...

Címkék: Tökre nem :erotikus Agyalós

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr304731087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása