Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

... dehogy tényleg az. 

Nekem van egy, igaz, hogy csak műanyag, és csak a kád dugójához van csatlakoztatva egy lánccal, de lebeg a vízben és eddig vicces volt... mert ha kád és forró víz és kék polip, akkor kell a kacsa is, aki színváltós, vízálló, zene szól belőle és még le is bukik.



Szóval relax baby... gondoltam én, kis polip a kádba, kis forró víz, jöhet a kacsa, és hab testemet áztatom... persze a fürdőajtó mindig nyitva van kicsit, mert a vércicám nem tűri, ha bárhonnan is ki van szorítva. Meg szereti nézni a vizet. Felkapaszkodik a kád szélére, néha fel is kucorodik, exkimó puszikat ad... elvagyunk...

Ma viszont rácuppant a kék polipra és nem volt hajlandó megérteni, hogy amennyiben el szeretné kapni, úgy vizes lesz. Nem kicsit, hanem nagyon. Próbáltam én mindent, ész érveket, szép szavakat, végül a klasszikus "sicc!"-et is... de minden hiába. Addig-addig szórakozott, míg bele nem pottyant a kádba. Mellém természetesen. 

Hogy is tudnám a jelenetet magát érzékeltetni? Megvan a Nagy Lebowski c. film? A vadászgörénnyel? No... hát annyira nem volt durva azért, de megközelítette. Ugyanis abban a pillanatban, hogy vízbe ért a Drágám, pont ugyanolyan elánnal akart kiszállni, mint a filmben a görény... és pont ugyanúgy ordítottam én is, miközben 20 körömmel próbált fogás találni bármin, amitől kiugorhat a kádból... ja... leírva roppant mókás, de megélni... hát annyira nem. Most Micimackós ragasztószalagok vannak a bokámnál és a vádlimon is... ő meg szegény - mivel a hajszárító és a porszívó halálos ellensége - itt kucorodik mellettem vizesen, törölközőbe csavarva. 
Valahogy most nincs kedve kajferkodni.

Mielőtt bárki késztetést érezne, hogy szóvá tegye, megbetegszik az állat, bla..bla..bla.. szeretném ismételten kihansúlyozni, hogy most is poszttraumás stresszben van szerencsétlen, ha most erőszakkal próbálnám a hajszárítózásra rávenni, szerintem öngyilkos lenne holnap, mikor melóban vagyok. Jól megdörgöltem, bebugyoláltam, megnövelem a fűtésszámlát és reménykedem benne, hogy a kis agyával felfogta, nem azért pofázok neki időnként, mert nincs jobb dolgom... 

Mindenestre fürdőajtó eztán becsuk, ha vizes dolgokat csinálok bent. 

Címkék: Tökre nem :erotikus Mesélős

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr494731321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása