Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Most csak úgy firkálgatok. Ok nélkül. A lista nem teljes. Korántsem. S nem jelenti azt, hogy minden FÉRFI ilyen. Tulajdonképpen nem jelent semmit az egész. Kiszakadt csak úgy belőlem. Miért? Csak... én naplóm, nem magyarázkodom. SENKINEK!!!!!

Tehát:

A köldökzsinór szindrómás: Látszólag minden rendben van vele, de dönteni... hát azt nem tud szegénykém. Kell a tanács, kell a jó szó, kell a magyarázat, az érv, a lökés, taszigálás... de minek? A végén úgyis kiderül, hogy anyu, mama, anci, nevezzük akárminek... szóval majd ő megmondja a tutit!!! (ez az egyik legrosszabb fajta!!!)

A Néma Levente: E-mail-ben, sms-ben briliáns... tényleg! Vicces, jópofa, egy húron pendülős... aztán mikor személyes találkozóra kerül a sor: hallgat!!! De nem azért, mert annyira elvarázsoltuk, hanem mert alapvetően ilyen típus. Kicsit félszeg, kicsit béndzsa.... és a lufi kipukkad. "Csak fel kell oldódnom kicsit" - mondja. Ja. Köszi szépen. Addig elüldögélek itt, mint akinek van erre ideje, aztán szólj már, ha feloldódtál, rendben? Vagy tudod mit? Üljünk gép elé, és inkább írjunk... mert akkor legalább "beszélsz". Vagy nem. Mert személyes találkozás után már nem megy ez sem... felejtős kategória. Komolyan! Érzékeltetem kicsit, hogy miért... első találkozás egy parkban. A pasas nézi a galambokat, ahogy a porban fetrengenek. Nem kérdez, nem csinál semmit. Hallgat. A nő egy darabig beszél, beszél, de ez azért nem nevezhető kommunikációnak, szóval csak odaveti: "Te nem kérdezel semmit?" - mire a pasas: "Mit kérdezzek, nem ismerlek." F*sza!!! Azért vagyunk itt, hogy megismerjük egymást, vagy nem? A nő is kissé idióta, mert vagy 15 percig ücsörög és vár a... mire is?? Aztán feláll, elköszön. A pasi marad. Mert tetszenek neki a galambok. Isten mentsen meg minket az ilyenektől!!!

A fixírozós: Na ez az a típus, aki látszólag issza a szavainkat, minden pórusával RÁNK figyel, még csak nem is pislog!!! Kell egy kis idő, mire rájössz, hogy valójában szó nincs erről... egyszerűen azért bámul, mert tetszik neki a látvány... ez persze önmagában nem rossz... tulajdonképpen kellemesen polírozza az ember egoját... de ki bírja ki, hogy egy idő után meg ne kérdezze: Mit bámulsz???? Hihetetlen!!! Amúgy jellemzően ők azok, akik hamar ledöntik a nőt a lábairól... igen, igen... mert az ego nagy úr, és ki tud ellenállni annak, ha belefeledkeznek a látványába? Naugye!

A FÉRFI: Ő nem beszél feleslegesen. Nem csinál semmit feleslegesen. Nem próbálkozik. Azt a kutyák szokták. A parfüm buzis. KAP után szabadon: minden, ami nem fér rá a szappantartóra, az nem is kell. Mert buzis. A beszélgetés az ilyennél ebből áll: A nő, természetéből fakadóan megosztja vele az ÉRZÉSEIT, ő meg pikk-pakk megoldja azokat, mert PROBLÉMÁ-nak hiszi. Pl. "Úgy felidegesítettek a melóhelyen ma..." - ez a nő. "Mondj fel, keress másik munkát." - ez A FÉRFI. Képtelen megérteni, hogy nem kell semmit megoldania, egyszerűen csak annyi a dolga, hogy hallgassa meg a másikat. Nem megy neki. Mert amúgy sincs soha SEMMI baj. Amin pedig nem tudsz változtatni, azon meg ne idegeskedjél!!! Mit nem lehet ezen érteni???

Amelyik nem ismeri az "előjáték" kifejezést: Azt hiszem ezek a pasik azok, akik anno ilyen NDK-s erotikus filmekből "tanulták meg", hogy mi a sex. Sajnos tényleg bóklásznak még ilyenek a világban. Szerintem ismerős lesz: Csókolózás. Snitt. Cici töff-töff. Snitt. Jöhet az aktus. S már itt is az orgazmus. "Vége" - felirat. Szép!!!! Hogy mondod meg az ilyennek, hogy hello hapsikám, én még csak be sem nedvesedtem, mit akarsz itt a izéddel???? Tényleg nem értem az ilyesmit. Merthogy ömlik a netről a pornó. Ha másból nem, hát abból tanulná meg a szerencsétlenje, hogy egy aktus nem csak ebből áll. S csodálkoznak, ha a nő kénytelen színlelni az orgazmust. Már ha nem fáj éppen a szárazon dugás... pfff.... kukába!!!! Ámbár... mindkét félnek ugyanannyi idő áll rendelkezésre ugyebár...

Címkék: Férfiak

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr154730880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása