Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden héten a keresőszavak között szerepel, a "Hogy+verd+ki+a+pasid+farkát?". Két dolog lehet ugyebár: Valaki vissza-visszatér hozzám, de lusta megjegyezni a blog nevét, ezért bemásolja ezt, vagy pedig tényleg odáig korcsosult az emberiség, hogy már erre is a google-t használjuk. Utóbbi sírnivaló amúgy. 

Nem fogok mélységekbe alászállni, mert nem szakmám nekem a faszverés... műkedvelő vagyok csupán, egyfajta hobbim ez. (Hahaha!!!). 

Úgy gondolom, az adott pasi tudja a legjobban, hogyan kell a farkát kiverni! Nagyon-nagyon sanszos, hogy már jó párszor eldádázta a kis kócost, tehát nem kell itt nagy magic, sem gondolatolvasás, csak őszinte kommunikáció. 

Amikor először kerülök szembe ilyen új kihívással, én már nem stresszelem magam. Nem próbálkozok pornófilmes praktikákkal, sem pedig önzetlen mélytorokkal, inkább megfogom a farkat, s azután közlöm a tulajával, hogy mutassa meg nekem, hogy a legjobb neki! Még nem volt dolgom olyan férfival, aki erre elutasított volna (mondjuk, mert bénának tart), sőt! Nagyon-nagy élvezetet találnak általában az ilyen dolgokban! Először is meglepi őket, hogy nyílt vagyok. Van, aki ettől meg is szeppen, és volt már olyan pasi, aki szégyenlősen azt mondta nekem, hogy "Mindegy! Bárhogy jó!". Tényleg? Akkor megrángatom úgy Istenesen! Csak, hogy megtanítsam neki is, meg a farkának is, hogy BÁRHOGY NEM JÓ!

Szeretem úgy csinálni, ahogy élvezik! Legyen verés vagy cirmantás! Utóbbit nyilván gyakorlatban tudja csak irányítani, de azt bizony tudnia kell, hogy milyen gyorsan, milyen erősen esik neki a legjobban! Me' nekem ne mondja senki, hogy bárhogy jó! 

Tehát, ha tudni akarjuk, hogyan verjük ki a pasink farkát, akkor kérdezzük meg az Urat! Mondja el, de még jobb, ha meg is mutatja! 

ENNYI A NAGY TUDOMÁNY KÉREM SZÉPEN! 

Címkék: Férfiak nEuROTIKUSs

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr6012055937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása