Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mondd ki a nevem, s elélvezel!

 2015.09.01. 15:00

Tegnap szolizott a Sváb, aztán este meg felhívott jól és sok-sok komolykodós beszélgetés után abban maradtunk, hogy ha ma reggel hazaér, akkor alaposan kiveri rám a farkát.

Megígértettem vele, hogy legalább egy mailt dob majd rám, hogy mégis milyen volt az új videóinkra masztizni, de ő volt olyan kedves és felvette azt, ahogy maszturbál arra a videóra, amit múlt héten együtt csináltunk. Konkrétan állok előtte a fekete ruhámban, ő térdel, én pedig parancsolom, hogy nyalja ki a puncim.

No, hát a videó 01:21 hosszú, s többször megnéztem. Egyrészt, mert szép a farka és most elengedte, mikor kezdődött az orgazmusa, így teljesen jól láthattam, ahogy spriccel, másrészt mert tök jó érzés látni/tudni, hogy tényleg abban a pillanatban, hogy hangosan kiáltja a nevem, már el is élvez.. 2 perc sem kell hozzá.

Nagyon szép videó, borzalmasan tetszik, ahogy lecsorog a varrógépre a gecije, és imádom hallani, ahogy a nevem kiáltja!!!

Alig várom, hogy csütörtök délután legyen és én is megnézhessem a 3 kis mini pornót, amit csináltunk. Annak ellenére is, hogy a saját hangom nagyon idegesít, mivel én nem így hallom a fejemben. Zavarba jövök tőle, olyan, mintha egy másik nővel csinálná, holott tudom, hogy az én puncim nyalja ennyire kéjes örömmel...

Csütörtökön megígérte, hogy annyiszor nézhetem meg a videókat, ahányszor akarom, és közben csúszkálhatok a farkán és izgathatom a csiklómat a makkjával és jó eséllyel végre felvesszük azt is, amikor hátulról dug úgy, hogy én jól széthúzom... merthogy állítja, hogy gyönyörű látvány, én viszont nem láthatom. Ráadásként meg az álvanyalatós, multiorgazmusos produkciómhoz is kitalált valamit éjjel, csak emlékeztetnem kell rá, hogy meg is csinálja.

Jujj... hiába volt tegnap a terápia, egyenlőre baromira nem úgy tűnik, hogy legyógyulunk egymásról... és most megint megnézem, ahogy a nevemet kiáltva kiveri rám, mert csodálatos!!!!! Tidádám!

 

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs Netszex

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr677751132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása