Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Két perccel előbb érkezett az öregemhez, mint én. Fűkaszálni jött. Épp csak beértünk a házba, amikor szakadni kezdett az eső, így biztossá vált, hogy nem lesz kaszálás. Juhéjj! Hamarabb leléphetünk.

Gyorsan el is köszöntünk, aztán elindultunk, de ő meghívott kajálni, szóval ettünk, aztán irány hozzám. Először megpróbálta megszerelni a ventilátorom, de nem találtuk meg a fázisceruzámat, ezért inkább elvitte. Aztán egy másik ügyön kezdtünk dolgozni, annak ellenére, hogy én már a piros rucimban voltam... előbbi nem volt túl sikeres, kis feszültség is támadt, de aztán csak elkezdtük eljátszani a fantáziám módosított változatát.

Ő a széken ült, én a lába közé álltam és megkérdeztem:

- Meg akarod baszni a puncim?

Hát ő egészen begerjedt, bólogatott és a melleim közé próbálta befúrni a fejét.

- Akkor nézd meg, hogy izgatom a valóságban. - s ezzel már fel is csúsztam a konyhaasztal sarkára. Ő egyből elővette a farkát, aztán kigombolta a ruhám és mellemet izgatta, s mikor kértem, hogy álljon fel, mert tudni szeretném, hogy így meg tud-e dugni (ez eredetileg nem igazi behatolást jelentett volna, csak afféle odaillesztést fehérneműn keresztül), hát... kiderült, hogy bizony meg. Mert hát hiába fixáltuk le előre, hogy közös maszturbálás lesz csupán, ő egyszer csak elkezdte hajtogatni, hogy:

- Meg akarom baszni a puncid!

Bár ilyet nem sűrűn teszek, engedtem, hogy ebben az állapotomban megdugjon. Egyszerűen mindenestül félrehúztam a bugyim, ő pedig elégedett sóhajjal tolta belém a farkát. Rám figyelt, de sajnos így nem tudtam elélvezni, ezért inkább mellém állt, a combomhoz verte, én pedig immár bugyi és ruha nélkül csúszkáltam az asztal sarkán (ő kérte, hogy legyek meztelen, asszem tán levetkőzött ő is...). A Sváb a melleimet izgatta, és úgy mint múlt reggel, megint egyszerre élveztünk el. Bár, ahogy ő fogalmazott, mikor épp hátulról dugott, "bele akarok spriccelni a pinádba" volt a cél, végül a combomra élvezett, én pedig az asztallapra...

Ezután gyorsan lezuhanyozott és ment a dolgára. Kicsit később pedig óriási vihar tört ki.

Címkék: Szerető nEuROTIKUSs

A bejegyzés trackback címe:

https://neurotikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr937713694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása